Týdenní horoskop 25.10. -31.10. Retrográdní Uran v Býku – hrajte rovnou hru a získáte víc!

Vodnáři, čeká vás důležité jednání, ze kterého odejdete jako vítěz, když nepodceníte přípravu.  Střelci, úspěchy budou gradovat, ve společnosti budete zářit jako hvězda. Kozorozi, v následujících dnech budete dost nešikovní.

 

Retrográdní Neptun v Rybách – mistrovství skloubení soukromého a pracovního života!

Hvězdy jsou ve znamení Štíra, lidé tohoto znamení se vyznačují vnitřní silou a životní energií, díky které zvládnou cokoliv, pro co se rozhodnou. Patří mezi uzavřené povahy, není pro ně typické, že by se jen tak někomu svěřovali. Udržují si jistý odstup, protože nechtějí být ničím ovlivňováni.

Saturn ve Vodnáři varuje před výměnami názorů, vyhýbejte se jim, co to jde. Můžete mít pocit, že nejste pány svého života. Retrográdní Uran v Býku nabádá: hrajte rovnou hru a hodně získáte. Pluto v Kozorohu radí opravit rozbité věci, udělejte si generální úklid. Retrográdní Neptun v Rybách věští, že nebude snadné skloubit práci, rodinné vztahy a přátelský život.

Všechno špatné utněte, a to dobré přijde.

 

Pondělí 25.10.

 

Trigony Luny s Jupiterem a Marsem slibují začátek týdne v klidném tempu. Večer vejde Luna do znamení Raka a ukonejší i ty, kteří těžko snášejí podzim.

 

Úterý 26.10.

 

Trigon Luny se Sluncem nese vyrovnanost do vztahů, odežene ponuré myšlenky a vnese přátelskou atmosféru.

 

Středa 27.10.

Kvadratura Venuše s Plutem varuje před chybováním. Může vyvolat pocity tesknoty a nedostatku lásky. Můžete být mrzutí a mít sklon nálepkovat druhé. Pokud si nechcete znepřátelit své okolí, snažte se vyhnout emocionálnímu jednání. Pak byste měli tento den zvládnout.

 

Čtvrtek 28.10.

Kvadratura Luny s Marsem může zhoršit zdravotní kondici. Sextil Venuše s Jupiterem pomůže získat sympatie výjimečné osoby. Najděte si čas na meditace, procházky a vlastní myšlenky.

 

Pátek 29.10.

Opozice Luny se Saturnem a kvadratura Luny s Uranem nás poženou do ostrého tempa. Cíle budou ambiciózní, zato realizace nesnadná. Trochu to může zasahovat do rodinných plánů. Komunikace bude náročnější a udržet balanc zvládnou opravdoví mistři.

 

Sobota 30.10.

 

Mars vejde do znamení Štíra a ukončí tak zbytečný chvat v soukromých záležitostech. Hlídejte si však vše, co se váže k práci a pracovní oblasti. V lásce přichází šance na společný život.

 

Neděle 31.10.

 

Přichází změna letního času na zimní.  V citlivějších lidech to může vyvolat napětí. Veselá budou rodinná setkání, nebo setkání s přáteli z dětství. Vzpomínání na staré dobré časy rozzáří úsměvy na tvářích.

Poslední říjnový týden je před námi. Co čeká jednotlivá znamení?

Štíři, občas se vyplácí vaše dlouhé rozhodování. Tento týden to přijde k duhu, aniž byste to předem tušili. Neskočíte totiž tak jednoduše na lep nějakému podvodníkovi.

Střelci, úspěchy budou gradovat, ve společnosti budete zářit jako hvězda. Dejte si ale pozor na ponocování a alkohol. Ty by mohly ohrozit vaše zdraví.

Kozorozi, v následujících dnech budete dost nešikovní, mohli byste si dokonce ublížit. Sport a kutilské či zahradnické práce proto raději odložte.

Vodnáři, čeká vás důležité jednání, ze kterého odejdete jako vítěz, když nepodceníte přípravu. Je také potřeba překonat pohodlnost a začít cvičit.

Ryby, zamyslete se nad svým chováním. Jste nespravedliví k člověku, kterého obviňujete z věcí, na kterých se možná ani nepodílel.

Berani, zřejmě se objeví nějaké problémy v zaměstnání. Přesto neztrácejte optimismus – rodina stojí při vás. Když se nenecháte otrávit, nečas přečkáte přes úhony.

Býci, naučte se být vstřícnější k lidem, kteří to s vámi myslí dobře, ale jejich jednání vás téměř vždy během chvilky vytočí. Mějte s nimi více trpělivosti.

Blíženci, potýkáte-li se v poslední době s nějakými partnerskými problémy, pak máte v těchto dnech velkou šanci nalézt správné řešení. Hvězdy přejí lásce.

Raci, zkuste si najít pravidelný pohyb. Začněte již dnes a zkuste vytrvat. Výsledky vaší snahy na sebe nenechají dlouho čekat.

Lvi, jistí kolegové vám můžou dát najevo, že vás příliš neberou. Mrzet vás to může, ale zjistěte si nejprve, co je za tím.

Panny, dojde vám, že ne vždy je nutné záležitosti řešit za každou cenu. Zvlášť v mezilidských vztazích je toto někdy kontraproduktivní metoda. Raději se tedy věnujte věcem, které vás naplňují a dělají vám radost.

Váhy, nebojte se v zaměstnání pomýšlet na další kroky. Máte nakročeno k velkým úspěchům. Jde jen o to, jak je uchopíte. Hvězdy radí, abyste se snažili využít veškeré možnosti, které nyní máte po ruce.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

O krásné Nikolce

Slečna Nikolka je mojí klientkou jen krátce. Pokud byste chtěli poznat krásnou andělskou bytost, pak byste jí ve slečně Nikole jistě potkali. Vlastně ke mně ...

Jak si vybíráte kartářku vy?

Podnětem k sepsání tohoto zamyšlení byl příběh pána s kyvadélkem, jež si jistě dokázal pro sebe vybrat na danou situaci „svou“ kartářku. Viděla jsem to v praxi, jak ...

Buďme jako Rocky a zabojujme

Dnešní příběh mě, dámy a pánové, inspiroval naší klientkou Alenkou. Alenka se, jako mnozí z nás, dostala do průšvihu. Nic se jí nedaří. Manžel ji opustil, ...

Karmická zátěž

Další příběh, o který bych se s vámi chtěla podělit, je příběh paní Julie. Když jsem jí poprvé uviděla, měla jsem pocit, že vidím svojí matku ...
kartářka Helen Stanku

Odkud se bere jasnozřivost

Jak se říká, jsou věci mezi nebem a zemí... Nedávno volala jedna moje dobrá kamarádka Lucia se svým trápením. Není rodilou Češkou a žije tady sama ...

O spánku a snech

Tělo, které nepije, nejí a nespí, zemře. Je to tak jednoduché či obtížné, podle toho jaké jsou životní podmínky a uvědomělost člověka, který dané tělo ...

Anděl strážný pana Matěje

Dnešní příběh je opět příběhem skutečným. Stal se zcela nedávno. Můj klient Matěj mi připravil skutečně velmi nádherný den s andělem a já jsem ráda, že ...

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...

Proč jsou děti 21.století neposedné a jak to souvisí s čísly

Jak už bylo vypozorováno maminkami malých dětí, jsou noví zrozenci další generace, jednoduše řečeno, neposední. Proč a proto, těch je hned několik. Každá nová generace ...

Jak funguje čas a co je vlastně čas?

Ze školy známe, že čas je měřitelná jednotka. Správně. Jasně, výstižně pojmenovaná jednotka něčeho, co si „opět“ podmanil člověk ve snaze dát řád už danému, ...