Karta týdne 25.10. -31.10. je Pětka holí. Risk je zisk!

Vodnáři, přijde nečekaná změna a zlepšení situace. Na cestě je duchovní, nebo finanční pomoc, která přichází v poslední chvíli. Lvi, šťastná změna vám přinese klid. Štíři, něco, na čem vám záleží bude zachráněno.

Že byste se něčeho báli? Třeba vlastních předsudků? Energie, které vám Pětka holí zrcadlí jsou o tom, že potřebujete vyjít ze stojatých vod a také vyjdete. V partnerských vztazích opustíte svůj stereotypu, abyste život okořenili. Možná drobnou hádkou, možná něčím neotřelým, možná drobným flirtem. Ať jste již zadaní, či volní, trochu se rozpohybujete a vyjdete ze své pohodlné komfortní zóny.

Astrologickým aspektem pětky holí je Saturn ve Lvu. Pětka holí je také o intelektuální dominanci. Během příštích pěti týdnů až měsíců pochopíte, že již vládnete nad svými strachy. Již zvládáte projevit se ve vztazích, či v práci.  Přestáváte tápat ve složitostech vztahů se zrozenci ve zn. Lva. Zvládáte své okolí i své reakce. Tato karta vám věští vítězství v těch nejsložitějších situacích. Ukazuje na hojnost v tom nejširším možném významu. Jde vám naplnění citové, materiální, nebo duchovní. Záleží na tom, po čem vaše duše nejvíc prahne. Jste na dobré cestě. postupujte s důvěrou ve vyšší vedení. Vede tam, kde se toužíte octnout.

V lásce se držte svých myšlenek. Risk je zisk! Můžete hledat dobrodružství, a tak vyhledávat zajímavé prožitky. Budete provokovat a druzí mohou provokovat vás. Uděláte něco, co je pro vás neobvyklé. Přinese to štěstí, protože risk je zisk.

Ve finanční sféře můžete zapochybovat, ale k žádné úhoně nedojde. Bojujte za své sny a nebojte se je prosadit. Na chvíli se můžete zastavit ale i to vám může prospět. I přes odpor okolí vám jde úspěch.

V práci budete muset překonat překážku, záměrný klacík, který vám někdo záměrně strčí pod vaši líbeznou nožky, aby v zápětí pocítil sílu jejího švihu na své zadnici. Možná se donutíte do něčeho, co se vám nechce, abyste to však maximálně zúročili.

Ve zdravotní sféře vám jde něco nečekaného ať už v dobrém i špatném slova smyslu. To, co vypadá špatně, může dopadnout dobře.  Záleží, jak to pojmete, protože tato karta je pro vás šťastná a někdy i nepříznivé zprávy nakonec vedou ke šťastnému výsledku.

Pětka holí holí připomíná, že můžete být vděčni za to, že si umíte pomoci i sami, když je to potřeba. Při tom připomíná i vděčnost za to, že máte s kým sdílet i náročné chvíle.
Slíbit si můžete i dobrý skutek. Uděláte to, co bude ve vašich silách, abyste pomohli svému známému. Stejně tak dokážete pomoci i sobě.

Co nese Pětka holí pro jednotlivá znamení?

 

Beran

Smělé rozhodnutí vás dovede k cíli a některé z vašich potíží budou pryč.

 

Býk

Vaše konání bude ziskové. Může být až triumfální. Zvítězíte nad některými problémy. Vaše ambice mají zelenou.

 

Blíženci

I okolí uzná a akceptuje některé vaše ideje a plány. Budete přirozeně dominovat. Nechuť se změní ve vstřícnost a sympatie. Karta je šťastná pro studia a cesty.

 

Rak

Budete mít podmínky udržet zdraví ve vaší rodině. Vnímejte rady moudrého muže ve svém okolí. Nesou vám štěstí.

 

Lev

Přichází k vám šťastná změna přinášející klid. Na cestě, po které postupujete natrefíte na nové možnosti.

 

Panna

Nemocným se zlepší zdraví. Budete klást důraz na sebekontrolu a klid v domě. V práci může být méně konfliktů. V podřízeni vás totiž budou vice respektovat.

 

Váhy

A karta je šťastná pro všechny záležitosti. Můžete dominovat ve své společnosti, mezi přáteli, či v manželství. Vaše úsilí bude nést sladké ovoce.

 

Štír

Něco, na čem vám záleží bude zachráněno. Vaše mysl bude volná. Na obzoru jsou šťastné změny, shodné s vašimi touhami.

 

Střelec

Umíte čekat, protože cítíte, že čas pracuje pro vás. To vám přináší duševní klid. Potřebujete si odpočinout a víte, že vaše nápady musí dozrát.

 

Kozoroh

Vaše intuice vám nese štěstí. Budete obezřetní, a to se vám vyplatí. Míříte správným směrem. Nyní není potřeba odbočovat.

 

Vodnář

Nečekaná změna a zlepšení situace. Na cestě je duchovní, nebo finanční pomoc, která přichází v poslední chvíli.

 

Ryby

Poznáte smích přes slzy a víru v sebe spojenou s neutuchajícím nasazením. Jednoho dne znovu vyjde slunce a bude zářit i pro vás.

 

 

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...