Týdenní horoskop 25.10. -31.10. Retrográdní Uran v Býku – hrajte rovnou hru a získáte víc!

Vodnáři, čeká vás důležité jednání, ze kterého odejdete jako vítěz, když nepodceníte přípravu.  Střelci, úspěchy budou gradovat, ve společnosti budete zářit jako hvězda. Kozorozi, v následujících dnech budete dost nešikovní.

 

Retrográdní Neptun v Rybách – mistrovství skloubení soukromého a pracovního života!

Hvězdy jsou ve znamení Štíra, lidé tohoto znamení se vyznačují vnitřní silou a životní energií, díky které zvládnou cokoliv, pro co se rozhodnou. Patří mezi uzavřené povahy, není pro ně typické, že by se jen tak někomu svěřovali. Udržují si jistý odstup, protože nechtějí být ničím ovlivňováni.

Saturn ve Vodnáři varuje před výměnami názorů, vyhýbejte se jim, co to jde. Můžete mít pocit, že nejste pány svého života. Retrográdní Uran v Býku nabádá: hrajte rovnou hru a hodně získáte. Pluto v Kozorohu radí opravit rozbité věci, udělejte si generální úklid. Retrográdní Neptun v Rybách věští, že nebude snadné skloubit práci, rodinné vztahy a přátelský život.

Všechno špatné utněte, a to dobré přijde.

 

Pondělí 25.10.

 

Trigony Luny s Jupiterem a Marsem slibují začátek týdne v klidném tempu. Večer vejde Luna do znamení Raka a ukonejší i ty, kteří těžko snášejí podzim.

 

Úterý 26.10.

 

Trigon Luny se Sluncem nese vyrovnanost do vztahů, odežene ponuré myšlenky a vnese přátelskou atmosféru.

 

Středa 27.10.

Kvadratura Venuše s Plutem varuje před chybováním. Může vyvolat pocity tesknoty a nedostatku lásky. Můžete být mrzutí a mít sklon nálepkovat druhé. Pokud si nechcete znepřátelit své okolí, snažte se vyhnout emocionálnímu jednání. Pak byste měli tento den zvládnout.

 

Čtvrtek 28.10.

Kvadratura Luny s Marsem může zhoršit zdravotní kondici. Sextil Venuše s Jupiterem pomůže získat sympatie výjimečné osoby. Najděte si čas na meditace, procházky a vlastní myšlenky.

 

Pátek 29.10.

Opozice Luny se Saturnem a kvadratura Luny s Uranem nás poženou do ostrého tempa. Cíle budou ambiciózní, zato realizace nesnadná. Trochu to může zasahovat do rodinných plánů. Komunikace bude náročnější a udržet balanc zvládnou opravdoví mistři.

 

Sobota 30.10.

 

Mars vejde do znamení Štíra a ukončí tak zbytečný chvat v soukromých záležitostech. Hlídejte si však vše, co se váže k práci a pracovní oblasti. V lásce přichází šance na společný život.

 

Neděle 31.10.

 

Přichází změna letního času na zimní.  V citlivějších lidech to může vyvolat napětí. Veselá budou rodinná setkání, nebo setkání s přáteli z dětství. Vzpomínání na staré dobré časy rozzáří úsměvy na tvářích.

Poslední říjnový týden je před námi. Co čeká jednotlivá znamení?

Štíři, občas se vyplácí vaše dlouhé rozhodování. Tento týden to přijde k duhu, aniž byste to předem tušili. Neskočíte totiž tak jednoduše na lep nějakému podvodníkovi.

Střelci, úspěchy budou gradovat, ve společnosti budete zářit jako hvězda. Dejte si ale pozor na ponocování a alkohol. Ty by mohly ohrozit vaše zdraví.

Kozorozi, v následujících dnech budete dost nešikovní, mohli byste si dokonce ublížit. Sport a kutilské či zahradnické práce proto raději odložte.

Vodnáři, čeká vás důležité jednání, ze kterého odejdete jako vítěz, když nepodceníte přípravu. Je také potřeba překonat pohodlnost a začít cvičit.

Ryby, zamyslete se nad svým chováním. Jste nespravedliví k člověku, kterého obviňujete z věcí, na kterých se možná ani nepodílel.

Berani, zřejmě se objeví nějaké problémy v zaměstnání. Přesto neztrácejte optimismus – rodina stojí při vás. Když se nenecháte otrávit, nečas přečkáte přes úhony.

Býci, naučte se být vstřícnější k lidem, kteří to s vámi myslí dobře, ale jejich jednání vás téměř vždy během chvilky vytočí. Mějte s nimi více trpělivosti.

Blíženci, potýkáte-li se v poslední době s nějakými partnerskými problémy, pak máte v těchto dnech velkou šanci nalézt správné řešení. Hvězdy přejí lásce.

Raci, zkuste si najít pravidelný pohyb. Začněte již dnes a zkuste vytrvat. Výsledky vaší snahy na sebe nenechají dlouho čekat.

Lvi, jistí kolegové vám můžou dát najevo, že vás příliš neberou. Mrzet vás to může, ale zjistěte si nejprve, co je za tím.

Panny, dojde vám, že ne vždy je nutné záležitosti řešit za každou cenu. Zvlášť v mezilidských vztazích je toto někdy kontraproduktivní metoda. Raději se tedy věnujte věcem, které vás naplňují a dělají vám radost.

Váhy, nebojte se v zaměstnání pomýšlet na další kroky. Máte nakročeno k velkým úspěchům. Jde jen o to, jak je uchopíte. Hvězdy radí, abyste se snažili využít veškeré možnosti, které nyní máte po ruce.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...

Partnerský horoskop: Střelec. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje energický, optimistický, svobodomyslný a ...

Týdenní horoskop 22.4.-28.4. Štíří úplněk se blíží. Co nese?

Slunce v Býku odvede pozornost k partnerským záležitostem. Vyplatí se udělat si pořádek v citové oblasti, vyjasnit nedorozumění, nenechat se provokovat různými narážkami a ...

Osudová konjunkce Jupitera a Uranu přinese obrovskou energii úspěchu. Využijte toho!

Ke konjunkci planet Jupiter a Uran nedochází příliš často, jen jednou za 14 let. A když se to stane, vytvoří společně neuvěřitelně silnou energii. Nepropásněte ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...