Tánin numerologický horoskop na září 2023

Naše numeroložka Táňa vyzpovídala čísla, aby nám mohla prozradit, na co se v září připravit.

Letošní září se, z pohledu numerologie, nese na vlně čísla 7 ( devátý měsíc v roce + rok
2023… 9 + 2 + 0 + 2 + 3 = 16… 1 + 6 = 7).
Se zářím vždy začíná pomyslný nový začátek a letošní září se ponese v duchu vyrovnání mezi materiálním a duševním aspektem, mezi povinnostmi a zábavou a hlavně nastolení pocitu, že to, co děláme, nám přináší životní naplnění.

Sedmička je synonymem pro vysoké laťky a dokonalost, ale jde ji o propojení pozemského života s nebeským… jak v nebi, tak i na Zemi… a to je přece krásná idea, kterou je radost naplňovat. Navrch je v září skrytá i možnost vítězit, když se spojíte v kolektiv a o svých záměrech budete mluvit.

Ne, neubere to nikomu jeho jedinečnost. Naopak společnost různých lidí a různých myšlenek, nápadů a názorů jsou cestou k dokonalosti.

Jestliže k tomuto číslu přičtete své číslo životní ( zjistíte ho tak, že sečtěte číslice Vašeho dne, měsíce a roku narození, př.: 13. 2. 1985… 1 + 3 + 2 + 1 + 9 + 8 + 6 = 30… 3 + 0 = 3, následně v našem příkladu tedy 7 + 3 = 10… 1 + 0 = 1), zjistíte, jaké energie Vás budou v tomto měsíci provázet a vytvářet tak předpoklady pro Váš úspěch nebo na Vás čekají výzvy, kterými si svůj úspěch budete moci vydobýt. Tak se pojďme podívat, jak nás čísla v září ovlivní.

Číslo měsíce 1

Tento měsíc v duchu jedničky (s boží podporou 0) je dobré začít věnovat svůj čas a energii plánům, na které jste si dosud netroufali, energie jsou Vám nakloněny. Jestli ale ještě dotahujete dovolenou, neodkládejte ji, zvlášť, jestli míříte do zahraničí. „Hází-li“ na vás někdo svou zodpovědnost nebo přebíráte-li nějakou pozici, nelekejte se, vhodnější čas byste jen těžko hledali, jen si nezapomeňte stanovit cíle.

Ale září není jen o práci, ale také o uvolnění a životu v souladu se sebou samým. Dopřejte si čas i na meditaci, lenošení a nezapomeňte užívat života.

Zvlášť příznivé dny: 3., 12., 21. a 30. září 2023… nezapomínejte, že komunikace je cesta.

Číslo měsíce 2

Vyšla Vám dvojka, nezoufejte, neznamená to, že máte být „ až ti druzí“. Číslo dvě spojuje, spolupracuje a urovnává spory. Hned Vás napadá někdo, s kým jste se v minulosti nepohodli? Je ideální čas na smíření a vytvoření kompromisu. Ostatně zvážení všech možností je moudřejší, než se bezhlavě vrhat do neznáma.

Chcete si ušetřit starosti? Pak větší investice nechte na vhodnější energie. Nové věci by vám dlouho nevydržely. No, a jestli jste si letošní září naplánovali jako čas ke sňatku nebo ke společnému bydlení, pak vám intuice nelhala.

Zvlášť příznivé dny: 4., 13., a 22. září 2023… upřímnost znamená otevřené dveře.

Číslo měsíce 3

Vyšlo-li Vám číslo tři, pak se připravte na společenský život. V září samota nebude to, co by vám přineslo štěstí. Týmová práce, společenské akce, rodinné oslavy… tam doslova rozkvetete. To vám pomůže i v nastartování nových projektů, a nebo změně, která Vám poskytne větší efektivitu a radost z vykonaného. A nechcete jen profitovat sami za sebe? Neváhejte se spojit s dalšími lidmi, kteří podpoří vaši věc.

Pomýšlíte na investice nebo prostě jen řešíte svou finanční situaci? Pak nepromarněte
příznivé energie, které vám nyní do sektoru peněz a majetku proudí.

Zvlášť příznivé dny: 5., 14. a 23. září 2023… akce, změna, impuls je to, co nese štěstí a radost.

Číslo měsíce 4

Jestliže nemáte na období do konce roku žádné jasné plány, pak Vám září přinese inspiraci, čemu se věnovat. Prostě je skvělý čas plánovat reálné vize. Hodně Vás to potáhne domů nebo k potřebě si domov zařídit či budovat. Ale fyzicky to nepřehánějte, je nyní snadné si přetížit svaly nebo způsobit úraz. Ostatně vaše tělesná schránka bude volat po rehabilitaci či lékaři, abyste se dali do pořádku.

Jeli vaše realita spojena se školou, ať už jako žák, student, učitel nebo rodič, pak se
připravte na zvýšenou administrativu a nutnost zvýšené komunikace. Ale nemusíte se obávat, máte skrytý talent uspět.

Zvlášť příznivé dny: 6., 15. a 24. září 2023… štěstí je stav existence nejen muška zlatá.

Číslo měsíce 5

Září v duchu pětky bude rychlý a aktivní měsíc. Jestli máte naplánovanou dovolenou, pak ani ta nebude odpočinková, ale plná akce, neplánovaných změn a kratších cest, které vám pomohou lépe reagovat na nečekané události. Ale neznamená to dramatické události, prostě jen akce. Ačkoli něco plánovat nebude snadné, zkuste to, poskytne vám to pocit bezpečí a dodá odvahu.

V pracovní oblasti vám tyto energie pomohou kreativně reagovat na jakékoli nečekané
úkoly. A jestli jste se rozhodli změnit své zaměstnání nebo občerstvit podnikatelskou činnost, pak s tím neotálejte. Pokud by však vaše jednání vyvolávalo spory, hledejte kompromis.

Zvlášť příznivé dny: 7., 16. a 25. září 2023… pevná půda pod nohama, je skvělý odrazový můstek ke hvězdám.

Číslo měsíce 6

Pravděpodobně již teď na sobě pociťujete potřebu být se svými blízkými, s lidmi, které jsou vašemu srdci drahé. A o rodinu, lásku a pohodu tento měsíc ve Vašem případě půjde. Tyto energie vytváří prostor, aby i dosud očividná nesourodost získala smysl a došlo k zájemnému pochopení a respektu. To se promítne nejen v soukromém prostředí, ale i v pracovních a přátelských vztazích.

Nastává „klid zbraní“ a nastupuje dobrá vůle. Pro samou lásku, ale nezapomeňte pečovat sami o sebe. Dopřejte si relax i duchovní očistu, vylaďte se meditací nebo zajděte na ajurvédskou masáž.

Zvlášť příznivé dny: 8., 17. a 26. září 2023… když se touha stane skutečností, uzdraví se minulost.

Číslo měsíce 7

Jak zvládnout zvýšený tlak čísla sedm, aby vás nehnal do extrému. Zaměřte se na svou
emocionální a duchovní stránku. Dopřávejte si pravidelnou meditaci, jako přístav klidu a naděje. Ono vás to bude nutit hodně přemýšlet do hloubky, o podstatě, o smyslu sama sebe, životních okolností i pohledu na svou minulost, přítomnost a budoucnost.

Z toho vyplývá, že budete preferovat klid a samotu, které vytvoří příznivé klima pro
plánování budoucnosti v souladu s vámi samými. Pravděpodobně dospějete k pochopení, že vás nejvíc potěší rozšířit si obzory nějakým studiem či kurzem. Směle do toho!

Zvlášť příznivé dny: 9., 18. a 27. září 2023… vítězství nemusí mít vždy podobu vavřínového věnce.

Číslo měsíce 8

Realita je vám nakloněna, doslova si můžete v letošním září plnit sny. Prožívejte skutečnost a ona se vám odmění. Obzvláště úspěšní můžete být v otázce majetku a financí a naplnit tak své materiální požadavky. Navíc, pokud byste právě teď ze svého hobby rádi udělali své zaměstnání, pak nečekejte na lepší energie. Vše vám hraje do ruky. A jestli hledáte novou práci, pak jistě naleznete takovou, která naplní vaše reálná očekávání.

Ale i v mezilidských vztazích zaznamenáte hlubší vzájemné pochopení a náklonnost. Budete to tím, že působíte nyní důvěryhodně a zodpovědně. Chcete-li se na něčem domluvit, zaznamenáte (konečně) úspěch.

Zvlášť příznivé dny: 1., 10., 19. a 28. září 2023… myšlenka je energie, nová myšlenka je čerstvá energie.

Číslo měsíce 9

Máte dojem, že se teprve potřebuje rozhlédnout, než vytvoříte nějaký koncept na září. Ale z chaosu je impulsem k nastolení pořádku a harmonie. A nyní jsou k vám energie nakloněny, nejen, abyste zapracovali na pořádku, ale napravili i minulé chyby. Jako byste v tom všem zmatku našli svůj klid, trpělivost i odvahu.

Jestli i vy dotahujete dovolenou, pak nejvhodnější jsou dlouhé cesty nebo
sebezdokonalovací a tvůrčí pobyty. To všechno vám pomůže nalézt rozvahu, ale i cíl. Stejně tak přínosné bude i studium esoteriky, náboženství nebo okultních věd.

Zvlášť příznivé dny: 2., 11., 20. a 29. září 2023… duše inspiruje, ego motivuje, z chaosu se rodí prosperita.

Pro Kartářky světla Táňa

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...