První superúplněk tohoto roku je tu. Růžový úplněk 27.4. 2021 zaměří světla ramp na naše city. Připravte se na překvapení!

Superúplňky zavírají jedny dveře a otevírají dveře druhé. Podívejte se, co čeká jednotlivá znamení…

 

Záblesky intuice, nečekané události – to vše nese růžový úplněk 27.4.

Ten nastal v 5.32 našeho času.  V 17:25 pak bude Luna nejblíže k Zemi.

Ve znamení tajemného Štíra můžeme stanout tváří v tvář našim nejskrývanějším tajemstvím. Když si k tomu přidáte nepředvídatelného Urana, můžete snad odhadovat, co se bude dít!

 

Úplněk ve Štíru nese regenerující a uzdravující energii. Můžeme být více citliví. Tento úplněk nám nese výzvu vymanit se ze strachu ze změn a z vlastních omezení. Můžeme se přestat bát zrady druhých lidí a samoty a začít více důvěřovat sami sobě.

 

 

Superúplňky jsou asi o 7% větší a o 15% jasnější než běžné úplňky. Je to proto, že Luna je blíže k Zemi. Proto na nebi vypadá větší a jasnější. To znamená, že její energie nabírá taktéž na síle. Její vliv budeme cítit ještě další tři dny.

 

Slunce a Luna jsou v opozici v spolehlivém Býku a enigmatickém Štíru. Květnovému úplňku se říká růžový podle kvetoucích jarních květů. Je to první ze dvou letošních superúplňků. Druhý můžeme očekávat už za měsíc 26. května.

 

Během tohoto úplňku je Luna v kvadratuře se Saturnem ve Vodnáři, zatímco Slunce, Merkur a Venuše v konjunkci s Uranem ve znamení Býka. K tomu ještě vytvoří Luna harmonický trigon s Marsem a ten nám dodá více energie a asertivity. Spojení Venuše s Merkurem přinese kreativní nápady a plynulou komunikaci s druhými lidmi.

 

Přítomnost Saturna v této konfiguraci může zrcadlit jistý strach ze změn. Také ale přispěje k dozrávání a schopnosti přijmout zodpovědnost. Vliv Uranu může ukazovat i na rozmíšky v širším světovém pojetí. Také nás mohou zaskočit překvapivé informace a narazit můžeme i na jistá dilemata stran financí svých i veřejných.

 

 

Připravte se na hlubší šnorchlování ve svém podvědomí. Možná i tam, kde to nebude příjemné. Třeba v záležitostech, které vyšly na povrch po novoluní v Beranu na počátku tohoto měsíce. Cokoliv, co cítíte může být ukazatelem na to, čemu věnovat více pozornosti, kam se soustředit. Jako by se tam zaměřila světla ramp.

 

Během superúplňku započne Pluto v Kozorohu svoji retrográdní pouť.  Štír a Pluto řídí proces evoluce a metamorfózy. Tyto archetypy se pojí se smrtí, obrozením a regenerací. Retrográdní Pluto je pozvánkou pro zkoumání niterných tužeb. Můžete znovu obnovit svoji vnitřní sílu.

 

Superúplněk předvídá změny. Co čeká jednotlivá znamení?

 

Ohnivá znamení

 

Berani, čekejte vnitřní emocionální očistu. Nemá smysl blokovat své pocity. Čím více jich dnes uvolníte, tím lépe se budete cítit příští den.

Lvi, bude se vám chtít dělat ve všem generální pořádek. Nejde jenom o váš domov, ale také o smíření s minulostí a s tím, co již nezměníte. Můžete se rozloučit i s některými věcmi, které vám tu minulost připomínají. Už je nepotřebujete.

 

Střelci, superúplněk ve Štíru ve vás může probouzet pocit větší vyčerpanosti a únavy. Nebojte se. I kdybyste si jednou nebo dvakrát během dne zdřímli, je to proto, že duchovní čištění, uzdravení a transformace si vyžadují spoustu energie. Dopřejte si tedy proto odpočinek kdykoliv to půjde. Můžete mít velmi živé sny. Pravděpodobně v nich budete moci nalézt odpovědi na to, co dělat dál.

 

Zemská znamení

 

Býci, trochu si přehodnotíte své vztahy.  Nejenom v práci, ale i s nejbližšími.  Přestanete investovat tam, kde nedostáváte stejnou měrou zpět. Může se vám také ozvat někdo z vaši minulosti.

 

 

Panny, superúplněk ve Štíru vám pravděpodobně přinese velmi mnoho intenzivních diskusí s druhými lidmi. Díky spojení Merkura s Venuší, nyní budete schopni lépe vyjádřit své city. Dokonce pochopíte i některé své vnitřní pochody.

 

Kozorozi, superúplněk ve Štíru vám připomene, že lidé, které potkáváte na své cestě, jsou vašimi zrcadly. Tedy když hodnotíte druhé, hodnotíte vlastně sami sebe. Energie superúplňku vám přinese pocit většího komfortu a budete více otevření vůči druhým lidem.  Dokonce vás mohou překvapit nové známosti.

 

 

Vzdušná znamení

 

 

Blíženci, superúplněk může být bodem zvratu ve vaši každodenní rutině. Také v kariéře a ve zdraví. Věnujte pozornost tomu, co potřebujete nejenom pro své tělo, ale i ducha. Uvědomte si také, že nemusíte všem říkat své záměry. Máte právo nechat si něco i pro sebe.

 

Váhy, ve všech směrech se snažíte udržet rovnováhu. Teď přišel čas zaměřit se na své finance. Superúplněk ve Štíru vám nese potřebný impuls k zamyšlení, jak rychle a za jakých podmínek vydělat a také za co a jak peníze utrácet a jak ušetřit. Překvapit vás může nečekaný výdej, či příjem.

 

 

Vodnáři, neutíkejte před výzvami. Dokonce i tehdy, pokud je situace na váš vkus příliš intenzivní. Pamatujte na to, že nic netrvá věčně. Stejně brzy získáte svůj klid zpět. Pokud nevydýcháváte tento tlak, běžte do přírody. Z takovýchto návštěv si vytvořte svůj duchovní rituál. V práci můžete nakonec získat uznání.

 

Vodní znamení

 

 

Raci, možná jste si všimli, že některé věci, které vám dříve dělaly radost ztrácí své kouzlo? Chce se vám něco změnit? Možná vás tento úplněk přiměje začít dělat věci ze kterých tu radost budete mít opět zpátky.

 

 

 

 

Štíři, více než kterékoliv jiné znamení jste nyní schopni překonat neúspěchy a vrátit se z každé krize ještě silnější. Za tím vším je transformující vliv superúplňku ve vašem znamení, který vám může ukázat jakou etapou prochází vaše vztahy. Můžete očekávat překvapení ve vašem milostném životě.

 

 

Ryby, superúplněk ve Štírů a je tady, aby vám přinesl pozvánku k uvolnění od strachů, spojených s minulostí.  Nebojte se vyzkoušet něco nového. To, na co se v životě můžete opravdu spolehnout jsou změny. Možná se na ně ještě necítíte připraveni a možná se vám nechce opouštět vaše komfortní zóna i když víte, že už vám něco neslouží. Víte, že je čas vytvořit místo novým příležitostem. Díky nim můžete roztáhnout křídla.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články