Planety a rok narození: Která vládla v roce, kdy jste se narodili, a jak to ovlivňuje váš život?

Již od starověku lidé vědí, že planety ovlivňují životy nás pozemšťanů. A věděli jste, že obzvlášť důležitý je ve vašem životě vliv planety, která vládla v roce, kdy jste se narodili? Její specifická energie a vibrace vás provázejí životem od narození a každých sedm let se o trochu sníží. Přečtěte si, která planeta vládla v roce vašeho narození, a jak se její energie odrazila ve vaší osobnosti.

Slunce: Jste rádi středem pozornosti

Slunce vládlo v letech 1933, 1940, 1947, 1954, 1961, 1968, 1975, 1982, 1989, 1996, 2003, 2010, 2017 a vládne i v roce 2024.

Pokud jste se narodili v roce Slunce, vyznačujete se laskavostí a určitou vznešeností. Jste optimisté a jen tak něco vás nevyvede z rovnováhy. Máte vřelou povahu a jste vždy připraveni pomoci příteli nebo milované osobě v nouzi. Také jste rádi středem pozornosti. Netolerujete žádnou formu nespravedlnosti a vždy se postavíte na stranu slabších, budete je povzbuzovat a chránit.

Máte rádi, když vás ostatní obdivují a chválí, ale pouze za podmínky, že je to upřímné. Jste nesmírně pohostinní a srdeční, úsměv z vašich rtů mizí jen zřídka. Často jste skutečným vůdcem, proto jsou pro vás vhodné nadřízené pozice v práci.

Měsíc: Jste citliví a máte bujnou fantazii

Měsíc vládl v letech 1936, 1943, 1950, 1957, 1964, 1971, 1978, 1985, 1992, 1999, 2006, 2013 a 2020.

Pokud jste se narodili v roce pod vlivem Měsíce, patříte k velmi citlivým, zranitelným a citlivým lidem. Vše, co děláte, je podbarveno vašimi pocity. Máte téměř dokonalou intuici, která vám pomáhá něco vycítit nebo „přečíst“ něčí záměry. Často slyšíte „hlas uvnitř“, který vám našeptává, co a jak byste měli udělat, a téměř nikdy neuděláte chybu.

Od přírody jste velmi zamilovaní a neustále sníte o svém ideálním partnerovi. Velké pouto máte ke svým rodinným příslušníkům, ke kterým se chováte ochranitelsky. Zbožňujete děti, cizí i své vlastní, a jste připraveni se pro ně kdykoli obětovat. Máte také nevyčerpatelnou fantazii, která se vám může velmi hodit, pokud se věnujete uměleckým profesím. Vůči ostatním lidem jste poměrně obezřetní a bojíte se, že vám bude ublíženo, takže si dost vybíráte, s kým se budete scházet. V manželství jste svému partnerovi věrní a loajální a stejné vlastnosti očekáváte i u něj.

Merkur: Jste inteligentní a velmi vnímavý člověk

Merkur vládl v letech 1935, 1942, 1949, 1956, 1963, 1970, 1977, 1984, 1991, 1998, 2005, 2012 a 2019.

Lidé narození pod vlivem planety Merkur jsou velmi rychlí a obratní. Nejspíš jste velmi komunikativní, takže snadno navazujete různé vztahy. Jste vtipní a máte specifický smysl pro humor, který oslovuje většinu lidí. Proto vás má každý rád kolem sebe. Jste příjemní, upovídaní a máte veselou povahu, takže se s vámi nikdo nenudí.

Máte rádi výzvy, změny a vzrušení, a také hodně pohybu, sportu a cestování. V životě nesnášíte rutinu, nudu a monotónnost. Jste velmi vynalézaví a obratní. Často ale zapomínáte na odpočinek a relaxaci.

Také jste velmi inteligentní a je téměř nemožné vás oklamat, okamžitě poznáte, že někdo lže. Vyhovují vám všechny práce, ve kterých se můžete duševně angažovat a které vám umožňují nebýt stále na jednom místě. Často nedokážete dát dostatečně najevo své emoce, což může způsobit problémy hlavně ve vašem milostném životě.

Venuše: Jste milující člověk a inklinujete k umění

Venuše vládla v letech 1934, 1941, 1948, 1955, 1962, 1969, 1976, 1983, 1990, 1997, 2004, 2011 a 2018.

Pokud jste se narodili v roce Venuše, jste laskavý a mírumilovný člověk, který se vyhýbá hádkám a stresovým situacím.  Venuše vám dává kouzlo, ale i krásu, proto bývají ženy narozené pod vlivem této planety velmi přitažlivé.

Máte rádi harmonii a klidné vztahy, nejste hádaví, ale snažíte se vše řešit diplomaticky. Máte velmi milující povahu a láska je vaší hlavní hnací energií. Pokud nejste zamilovaní, zdá se, že se pro vás život zastavil.

Od přírody jste věrní, i když flirt vám není úplně cizí. Máte také silný smysl pro módu a váš domov je nejspíš velmi vkusně zařízen. Umění je ve vašem životě často přítomno jako koníček nebo profese. Máte rádi pohodlí a krásné věci a také si rádi užíváte, ale dávejte si pozor, aby to nepřešlo v lenost a pasivitu.

Mars: Jste energičtí a tvrdohlaví

Mars vládl v letech 1932, 1939, 1946, 1953, 1960, 1967, 1974, 1981, 1988, 1995, 2002, 2009, 2016 a 2023.

Lidé narození v roce pod nadvládou planety Mars jsou velmi temperamentní a energičtí lidé. Hledáte výzvy, toužíte po změně a akci. Pohání vás obrovská energie, ale pozor, aby se nepřeměnila v hyperaktivitu. Díky své impulzivní povaze dokážete být hádaví a chyby odpouštíte jen stěží.

Jste velmi vytrvalí, tvrdohlaví a také velmi vášniví. A potřebujete i vášnivého partnera, aby váš vztah nespadl do monotónnosti. Těžko přijímáte kritiku, i když víte, že se mýlíte. Strach vám nic neříká, máte rádi dobrodružství a rizika – muži volí rychlá auta a ženy se věnují klidně i boxu nebo karate. Buďte ale opatrní. Tím, jak intenzivně žijete, se můžete i snadno vyčerpat.

Jupiter: Přináší štěstí a prosperitu

Jupiter vládl v letech 1931, 1938, 1945, 1952, 1959, 1966, 1973, 1980, 1987, 1994, 2001, 2008, 2015 a 2022.

Narození v roce Jupitera je velké štěstí, protože je to planeta, která symbolizuje pokrok a úspěch. Jste vždy plní pozitivní energie a veselí a máloco vám zkazí náladu. Díváte se na starosti a problémy s optimismem a ochotně je řešíte. Milujete sport, cestování a dobrodružství a jistě máte minimálně středoškolské vzdělání.

Celý život pracujete na zlepšování svých znalostí, takže hodně čtete nebo se vzděláváte. Ve většině případů je vaše manželství šťastné, a protože vás štěstí provází životem, mnozí vám závidí. Nechybí vám morálka, máte smysl pro spravedlnost a někdy i filozofujete a rádi se setkáváte s lidmi, od kterých se můžete něco naučit.

Ve vašem životě se často objevují šťastné příležitosti a okolnosti, které obratně využíváte. V práci jste asi úspěšní, a čím jste starší, tím více si vás ostatní váží, protože z vás čiší moudrost a zkušenosti. Pozor ale na váš sklon k přehánění, smyslným požitkům i různým jiným neřestem.

Saturn: Jste vážný a velmi zodpovědný člověk

Saturn vládl v letech 1930, 1937, 1944, 1951, 1958, 1965, 1972, 1979, 1986, 1993, 2000, 2007, 2014 a 2021 .

Lidé narození v roce Saturnu jsou realisté, kteří stojí nohama pevně na zemi. Jste nejspíš velmi pracovitý člověk a svou práci berete hodně vážně. Vaším cílem je být úspěšný ve své kariéře, což se vám daří. Život pro vás není příliš jednoduchý, musíte toho spoustu obětovat, ale to vás dělá silnějšími.

V lásce jste opatrní a máte potíže se emocionálně otevřít. Bojíte se odmítnutí, a tak postupujete jen velmi pomalu, dokud si nejste jisti, že city jsou vzájemné. Můžete být ironičtí a mít sklony k depresím. Těžko se uvolňujete, jste neustále ve střehu a ve stavu úzkosti.

Nemáte rádi vtipy o sobě a pokud vás někdo urazí, pamatujete si to celý život. Opravdového přátelství si umíte vážit a snažíte se ho udržovat. Jste věrní v lásce a manželském životě, i když život s vámi není příliš snadný, protože máte na svého partnera poměrně vysoké nároky.

 

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Horoskopy, Věštírna kartářek světla a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.