Blíží se novoluní v Rybách. Jak ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

10. března 2024 v 10 hodin dopoledne nás čeká už třetí letošní novoluní, které bude tentokrát ovlivněno vodním znamením Ryb. Můžeme se těšit na spoustu kreativní energie, snění, představivosti a možná i splnění svých snů. Jak toto novoluní ovlivní každé znamení zvěrokruhu?

Každé novoluní představuje začátek nového cyklu, který přináší čerstvou energii. A novoluní v Rybách dává příležitost snít, stanovovat si záměry, napojit se na svoji intuici a zjistit, po čem v skrytu duše toužíme. V této době se můžete cítit obzvlášť kreativní a možná se mnozí z nás přistihnou při snění, fantazírování a vymýšlení nových nápadů. Energie Ryb je úzce spjata se spiritualitou, kreativitou, spojením spřízněných duší, mystikou a léčením. Toto období můžeme využít i k zamyšlení nad tím, co jsme vybudovali a zažili za poslední rok, a naplánovat si, kam chceme dále směřovat. Nyní máte jedinečnou příležitost, abyste uskutečnili své sny. Ryby mají ale tendenci utíkat do světa fantazie, proto dejte pozor, aby vaše případné plány nebyly mimo realitu. A nezapomínejte, že nestačí jen snít, je potřeba také konat. I za cenu toho, že budete možná muset občas vykročit ze své komfortní zóny. Nečekejte a udělejte to právě teď, kdy je ideální čas.

Březnové novoluní ovlivní všechna znamení zvěrokruhu. Co od něj můžete očekávat?

Beran

Udělejte si čas pro sebe, zasloužíte si to! Březnové novoluní vám pomůže trochu si odpočinout a dobít baterky. Zaměřte se víc na své duševní zdraví, snažte se trávit víc času jen sami se sebou a dopřejte si delší spánek než obvykle. Dejte sami sobě šanci vyčistit staré energie a zátěže z minulosti, abyste vytvořili prostor pro nové začátky. A popřemýšlejte o tom, co byste chtěli v letošním roce vybudovat.

Býk

Březnové novoluní dodá energii vašemu společenskému životu a aktivitám na sociálních sítích. Vyrazte do společnosti, sejděte se s přáteli, kteří vás mohou v mnohém inspirovat. A hlavně pečujte o své vztahy, které mohou být hnací silou k uskutečnění vašich snů.

Blíženci

Vy byste se měli zamyslet nad tím, zda a co chcete změnit ve své profesní kariéře. Začněte tím, že si zkusíte říct, co pro vás skutečně znamená úspěch, a zda jsou vaše sny a cíle v souladu s vašimi základními hodnotami. Díky tomu se pak můžete podívat na vaši profesní cestu úplně novým pohledem. Pokud nejste ve své současné práci úplně spokojeni, zkuste se začít poohlížet po jiné, která vás bude naplňovat a dávat vám smysl. Nebo ve své současné práci zkuste víc zabrat, abyste se posunuli někam výš.

Rak

Vy máte šanci objevit něco nového. Bude k tomu ale zapotřebí vykročit ze své komfortní zóny a nebát se prozkoumat oblasti, které dosud neznáte. Možná ale objevíte nekonečné možnosti, které jsou kolem vás. Zkuste se oprostit od vžitých názorů a otevřete se tomu, co vám život nabízí. Využijte toto období k rozšíření svých obzorů, ať už to bude formou vzdělávání, cestováním nebo hlubokým ponořením se do sebe sama.

Lev

Během novoluní v Rybách byste se měli soustředit na vztahy. Popřemýšlejte o tom, co do svých vztahů vkládáte a co díky nim dostáváte. Ať už jde o vztahy profesní nebo s vaším partnerem. Právě teď je vhodný čas uvolnit vzorce, které vám nevyhovují, i za cenu toho, že se některé vztahy rozpadnou. Ty, které mají vydržet, ale budou díky tomu silnější a smysluplnější.  Březnové novoluní by mohlo také příznivě ovlivnit vaši finanční situaci, ať už v podobě nějakého bonusu, možnosti výhodné investice nebo balíčku výhod.

Panna

I vy se věnujte svým vztahům, ať už soukromým nebo pracovním. Konkrétně jejich prohlubování. Věnujte se těm, které podporují vaše cíle a něco vám přinášejí. A nebojte se vzdát těch, které vás možná jen vysávají nebo vám vůbec nic nepřinášejí. Novoluní by se mohlo usmát i na ty, kteří stále hledají svou spřízněnou duši. Mějte oči i srdce otevřené. Možná konečně potkáte někoho, s kým si budete dokonale rozumět.

Váhy

Březnové novoluní si posvítí na to, jak zvládáte svou každodenní rutinu a nakolik dokážete být produktivní. Možná vám šéf v práci dává stále víc a víc úkolů nebo vám toho život obecně nakládá na bedra víc, než dokážete unést. Nezapomínejte ale, že pro vás je velmi důležitá rovnováha. V tomto případě rovnováha mezi pracovním a soukromým životem. Možná ne vše, co děláte, je úplně nutné. Proškrtejte si trochu svůj seznam povinností. Uvidíte, že se vám uleví a budete vyrovnanější.

Štír

Novoluní v Rybách přináší plodnost a nové začátky do vašeho pátého domu lásky, vášně, dětí a kreativního myšlení. Ponořte se do toho, co vám přináší čistou radost. Toto novoluní může naplnit váš život zábavou, vášní a romantikou. Tak odhoďte zábrany a využijte toho!

Střelec

Pro vás je právě teď nejlepší místo doma. Vy Střelci jste sice dobrodruzi, kteří jsou neustále v pohybu, teď je ale čas užít si na chvilku domácký život. Udělejte jarní úklid, můžete třeba i vymalovat nebo si domů pořídit něco nového. Užívejte si ty úplně jednoduché věci a vnímejte své pocity, na které možná jindy nemáte čas nebo se jim vyhýbáte.

Kozoroh

Novoluní v Rybách je obdobím kreativity a inspirace a vy budete doslova sršet novými nápady. A nejen to, budete i empatičtější. Možná by stálo za to zamyslet se nad tím, co skutečně obohacuje vaši mysl a ducha. Vy Kozorozi jste velcí dříči a práce je u vás na prvním místě. Někdy je ale fajn věnovat se i něčemu (nebo někomu) jinému. Možná máte ve svém blízkém okolí člověka, který potřebuje, aby mu někdo naslouchal. Tak mu naslouchejte.

Vodnář

Březnové novoluní může být pro vás výhrou, a to doslova. Možná vám přinese velmi výhodnou pracovní nabídku, zvýšení platu nebo finanční odměnu. Ale nečekejte, že to přijde samo od sebe. Snažte se pro to něco udělat a důvěřujte svým instinktům. Zejména těm, které vás inspirují k objevování nových zdrojů příjmů.

Ryby

Když Měsíc ve vašem znamení zahájí úplně nový lunární cyklus, máte šanci žádat od vesmíru přesně to, co chcete. Sněte ve velkém, nechte se unášet na vlnách inspirace a přijměte tento nový začátek tím, že budete mít otevřenou mysl i srdce. Důvěřujte své intuici, myslete kreativně a jděte si za svým cílem. Luna vás povede přesně tam,kde chcete být.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...