Víkendový horoskop: Venuše s Plutem strčí horké city do papiňáku. Bude potřeba se zchladit!

V sobotu 11.12. konjunkce Venuše s Plutem varuje před nahromaděnými silnými emocemi. Buďte stateční, věcní a hlídejte si termíny.

 

V neděli 12.12. kvadratura Slunce s Neptunem podpoří dobrou, inteligentní zábavu a oporu blízkých. Vyplatí se posílit vztahy.

 

Beran

 

Někdo ve vašem okolí bude provokovat druhé k hádkám, nenechte se strhnout. Lépe vyjde vynaložená energie do vaší krásy a pohody.

 

Býk

 

Budete se líbit a díky tomu získáte nové známosti a přátelé. Vaše intuice a trpělivost vám pomohou každé složitější situaci. Někdo vás i pochválí.

 

Blíženci

 

Díky Luně v sextilu budete moci lépe regenerovat. Nicméně počítejte s tím, že na různé zážitky můžete reagovat více emocionálně. Možná je to dobře, protože určité věci domě a kolem rodiny by bylo dobré pozměnit.

 

Rak

 

Budete si a hájit právo mít také volný čas. Dobrá zpráva vám zlepší náladu a dovolí abyste se uvolnili. Je čas zapomenout na staré křivdy.

 

Lev

 

Díky kouzlu vaši osobnosti vyjasníte staré nedorozumění. Hodně radosti vám dá rozhovor s přáteli. Od rodiny vás čekají dobré zprávy.

 

Panna

 

Asi někomu vytknete jeho chyby a přijdou i drobná nedorozumění. Bylo by skvělé mít možnost na chvíli vypnout a věnovat se třeba sportu.

 

Váhy

 

Snažte se nebrat na sebe více úkolů, než zvládnete. V lásce vás čeká lehce šílené překvapení. Sjednávejte si rande a bavte se na plno.

 

Štír

 

Naberete optimismus a svůdnou jiskru v oku. Nezapomínejte však na své domácí povinnosti. Někdo muže být smutný, pokud zapomenete.

 

Střelec

 

Luna v kvadratuře jako by zvýrazňovačem podtrhávala veškeré problémy. Uvidíte je všude. Někdo vás muže tak nervovat, že nebude divu. Zvolněte a přestaňte se stresovat.

 

Kozoroh

 

Pohltí vás naráz tolik problému, že budete mít problém se soustředit. Tak abyste nezapomněli na rande, nebo na kávu s kamarádkou. Také nedovolte, aby rodina opoměla vaše potřeby.

 

Vodnář

 

Někdo na vás bude myslet. Můžete se připravit na výjimečně sympatické zprávy, hlavně od vašich známých z jiného města, či dokonce ze zahraničí.

 

Ryby

 

Nečekaná setkání vám dodají mnoho témat k rozhovorům. Buďte milí, usmívejte se a zajistíte si tak hladké zařízení nějaké záležitosti. Pak si odpočinete. Běžte s rodinou na procházku nebo si pusťte oddechový film. Večery budou prát duchovním záležitostem.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...