Víkendový horoskop: Venuše s Neptunem posílí spřízněné duše

Na Velký pátek 7. dubna ve vás sextil Venuše s Neptunem probudí větší vnímavost. Najednou můžete mít pocit, že v druhých vidíte trochu víc. Poznáte touhu nalézt svou spřízněnou duši a společně sdílet dobré i zlé. Naladíte se na hluboké mystické a duchovní hodnoty. Tato konstelace vás však omladí. Budete mít větší pochopení pro mladší lidi jejich nedostatek životních zkušeností. Je také to skvělý den i pro lásku. Merkur v sextilu s Marsem přinese zajímavé informace, které vás mohou nasměrovat jinou cestou. Někdo vám může zaimponovat.

Na Velký pátek se vždy věštilo, a tak i vy můžete zjistit, co vás čeká. Také se otevíraly brány země a ta vydávala své poklady. Lidé hledali tajemnou záři v jeskyních a doufali ve zbohatnutí. Mimo jiné se věřilo, že se voda z horských pramenů mění ve víno. A v neposlední řadě se chodilo po vesnicích s řechtačkami, když už nezněly kostelní zvony. Řechtačky ohlašovaly klekání i poledne.

Na Bílou sobotu 8. dubna rozzáří den příjemný sextil Merkuru s Marsem. Pro hodně lidí tento den začnou svátky, a to samo o sobě nese spousty příjemných zážitků. Lidé se oblékali do nových šatů, aby se u nich nezatavil beránek a vše jim nepokakal. Pekly se koláče i mazance.

Na Boží hod velikonoční v neděli 9. dubna se vám vlivem trigonu Luny s Neptunem a opozice s Venuší nebude chtít nic dělat. Dopřejte si klidně odpočinek. Den se více rozeběhne až odpoledne, kdy Luna vejde do znamení Střelce a bude lepší nálada k setkávání, besedování a slavení. Večerní Kvadratura Luny se Saturnem vybízí dopřát si nějaké žaludeční kapky, nebo alespoň čaj na trávení. Vždyť zítra vás čeká Velikonoční (Červené) pondělí a je potřeba se připravit.

 

Beran

V pátek lehce zvládnete vše, co jste si naplánovali. Možná byste měli obnovit některé staré známosti. Ještě působí včerejší úplněk, který podpoří vaše rozhodnutí. V sobotu se vám bude dařit pouze tehdy, když si nebudete na nic stěžovat. Jinak se přitáhnete horší energii. V neděli je příznivý čas urovnat si s někým vztah.

 

Býk

 

V pátek se můžete seznámit s někým, kdo se vám osvědčí i do budoucna. Někdo v okolí bude příliš zvědavý na vaše plány. Luna podpoří intuici a vy si uchráníte své nápady. V sobotu se vám ozve někdo blízký. Neděle bude ideální den pro odpočinek.

 

Blíženci

 

V pátek máte skvělou příležitost objasnit jakési dávné spory. Pořád ještě dobíhá energie z úplňku, která zajistí, že vám vše půjde od ruky. Sobota bude plná příležitostí k návštěvě zajímavých akcí. Snažte se však příliš nebavit o politice a zaměřte se raději na rodinná témata. V neděli někoho oslníte svými nápady. Všichni se s vámi budou rádi bavit a rádi vás uvidí.

 

Rak

 

V pátek můžete být vlivem doznívajícího čtvrtečního úplňku neklidní. Nenechte se vtáhnout do špatné nálady někým z vašeho okolí. Dělejte to, co vám přináší radost. Luna v trigonu přeje lásce. V sobotu se zamyslete nad tím, proč neradi odpouštíte. Luna v trigonu totiž radí odpouštět a myslet na budoucnost. V neděli si dopřejte čas pro sebe, Luna věští vlídný den.

 

Lev

 

V pátek budete mít skvělou možnost odbourat nějaký starý blok. Také se dozvíte nové zprávy od lidí, které jste již delší dobu neviděli. V sobotu zařiďte všechno, co musíte a zkuste vytvořit nějakou dobrotu na sváteční stůl. Nedělní Luna v trigonu probudí touhu obklopit se krásou. Myslete i na květinovou výzdobu.

 

Panna

 

Páteční Luna v sextilu slibuje klidný den, kdy se vám povede hodně věcí. Pouze je potřeba držet si odstup od lidí, kteří vás rozčilují. V sobotu byste mohli mít dobrou náladu a možná se shodnete s ostatními na něčem zajímavém. Nedělní Luna v kvadratuře přeje úspěšnému řešení potíží, pokud si dopřejete odpočinek. Odpočatá mysl zvládne mnohem víc.

 

Váhy

 

V pátek toho budete mít nad hlavu a možná zapomenete na své potřeby. To vám však ve výsledku vezme chuť cokoliv dělat. Myslete proto především na sebe. Sobota přeje výhodným nákupům a podařené velikonoční výzdobě. V neděli máte možnost odhalit zajímavé tajemství.

 

Štír

 

Pátek může být jako na houpačce, ale díky Luně v konjunkci nakonec vše zvládnete. V sobotu po vás může někdo vyžadovat příliš mnoho, nedejte se. Luna v konjunkci radí nadhled. V neděli budete více upovídaní než jindy. Dopřejte si pobyt v přírodě.

 

Střelec

 

V pátek máte možnost získat uznání lidí, na kterých vám záleží. Je však potřeba pustit se včas do práce a držet se dál od lidí, kteří vás zdržují. V sobotu si dopřejte čas pro sebe a možná i nějaký výlet. V neděli se vám bude hodit váš organizační talent a Luna v konjunkci vám dodá sílu. Pokud si necháte něco vyvěštit, možná poznáte nějaké tajemství.

 

Kozoroh

 

V pátek přeje Luna v sextilu nakupování ve velkém. Dělejte to ale s rozmyslem, ať zbytečně neplýtváte. V sobotu budete potřebovat několik pomocných rukou navíc. Vše pak půjde jako po drátku a vy si budete moci dostatečně užít štěstí v lásce, které vám přeje Luna v sextilu. V neděli se budete chtít bavit. Dělejte všechno, co máte rádi.

 

Vodnář

 

Pokud v pátek netoužíte po nečekané návštěvě, raději odjeďte někam na výlet, nebo včas oznamte, že máte moc práce. Díky sobotní Luně v kvadratuře budete mít pocit, že pořád ještě je co dělat a stále nejste hotoví. Snažte se nespěchat. V neděli můžete mít ještě nějaké povinnosti, ale uvědomte si, že jsou svátky a snažte se i odpočívat.

 

Ryby

 

V pátek budete mít potřebu něco napravit. Využijete energii dobíhajícího čtvrtečního úplňku. Sobotní Luna v trigonu zlepší vaši náladu a možná vám i přihraje nápad, jak vylepšit svoji situaci. Nedělní Luna v trigonu věští milostná překvapení. Neseďte doma, můžete poznat nové a zajímavé lidi.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...