Víkendový horoskop: Slunce s Neptunem v konjunkci odhalí vrtkavé touhy

Konjunkce Slunce s Neptunem přeje v neděli 13.3. návštěvám, odpočinku a poznávání skrytého. Ve vzduchu bude chuť odhalit tajemství.Tichá erotika překvapí.

Beran

Páteční Luna v kvadratuře vám zkomplikuje možnost postarat se o své povinnosti. Můžete se cítit roztěkaní a nesoustředění kvůli svému okolí. Ani sobota nebude o moc lepší, navíc můžete mít i podezíravou náladu. V neděli zatoužíte ze všeho nejvíce po odpočinku, ale čeká vás úklid domácnosti. Na vaše rozhodnutí budou mít vliv emoce nebo sex.

 

Býk

V pátek budete mít úspěch v milostné oblasti. Nemyslete na to, co si o vás mohu myslet druzí, ale poslouchejte své srdce a tělo. Sobotní Luna v sextilu slibuje nečekaný sled událostí. Večer si dejte k posteli poznámkový blok, abyste si v neděli ráno mohli zapsat své sny. Mohou vám chtít něco říct. V neděli budete mít možnost zaperlit a všechny kolem nakazit dobrou náladou.

 

Blíženci

V pátek buďte opatrní na své plány, příval nové práce raději odložte na další týden. Spíše se zaměřte na své soukromí, setkání s přáteli, či rande. V sobotu se nudit nebudete, přesto nenadálé povinnosti se vám nebude chtít řešit. Radši zavolejte přátelům. Budete se mít o čem bavit. V neděli vám vaši přátelé pravděpodobně změní plány. Hned se nerozčilujte, ale raději si dopřejte příjemnou procházku.

 

Rak

V pátek může být jednání někoho z vašich známých pro vás velmi záhadné, ale Luna v konjunkci vám radí nepátrat po tom. Potřebujete čas pro sebe a odpočinout si. Sobotní Luna vám zajistí chuť vykonat velké činy, tak začněte. Lidé vám budou přát, když je požádáte o pomoc, rádi vyhoví. V neděli si odpočiňte, nebo si dopřejte výlet do přírody. Hlavně se vyhněte roli organizátora velké výpravy.

 

Lev

Čím blíž je víkend, tím lepší náladu budete mít. Páteční odpoledne přeje randění, umění i magii. V sobotu vás někdo blízký může požádat o doprovod po nákupech, vyhněte se přitom diskusím na citlivá témata. Nedělní nuda se nekoná, protože budete mít spoustu zájmů a aktivit. K tomu u vás mohou zazvonit známí, kteří budou potřebovat poradit, jak se postavit protivenstvím svého osudu.

 

Panna

V pátek vám Luna v sextilu dodá odvahu a den bude skvělý na rande a přátelská setkání. V sobotu budete vlivem postavení planet za hvězdu. V neděli vyjděte ven do společnosti a potkávejte se s lidmi. Luna v trigonu vám pomůže usmířit se s nepřáteli a přesvědčit všechny k nápadům a věcem, na kterých vám záleží.

 

Váhy

V pátek budete muset být trošku trpěliví a v práci víc zabrat. Ukážou se nějaké nové okolnosti a vy budete ještě muset dělat účetnictví, nebo jiné papírování. Buďte v klidu, všechno se dá zařídit. V sobotu se budete muset věnovat rodině a je dost dobře možné, že vás ovládnout emoce a budete rozrušení díky někoho rozhodnutí či něčího úspěchu. Pokud se budou příbuzní hádat, snažte se mezi ně nevměšovat. V neděli můžete zapomenout na některé ze svých závazků. Nic se neděje, odpočinek je důležitější a prospěje vám.

 

 

 

 

Štír

Sledujete-li lidi ve svém okolí, povede se vám někomu pomoct a dokonce odradit před špatným  rozhodnutím. V sobotu si můžete něco domluvit s přáteli a strávit čas v milé společnosti a přitom si odpočinout. V neděli se vám může zdát, že po vás někdo chce příliš mnoho. Vy mu však ty jeho nápady dokážete vyhnat z hlavy.

 

Střelec

V pátek ucítíte takový příliv energie, že budete moci dokázat zařídit složitější záležitosti a vyřídit různé schůzky. Ke svým případným protivníkům buďte milí, ale rozhodní. V sobotu se mohou probudit vaše ambice, ale pomalu, nespěchejte. Povinnosti počkají, ale pokud vás partner zve jít se bavit, neprotestujte a jděte. V neděli budete úspěšně dobývat srdce svých ctitelů a ctitelek. Můžete se dobře bavit a flirtovat. Nezapomínejte odpočívat.

 

Kozoroh

V pátek budete velmi obezřetní a rozhodně se nebudete chtít pouštět do rizikových věcí. Zato hodně věcí si promyslíte znovu. V sobotu můžete počítat se zlepšením nálady a lidé vůči vám budou příznivě naladěni. Odpoledne nespěchejte, nebo zapomenete na něco důležitého. V neděli uděláte někomu radost, nebo pomůžete v něčem, s čím si neví rady. Luna vám pomůže získat si mezi lidmi uznání. Hlídejte si však, abyste se nenechali zavalit cizími problémy přespříliš.

 

Vodnář

V pátek můžete mít se svými přáteli debatu o vašich postřezích a někdo vám může udělit cennou radu. Sobota nese příznivý čas pro lásku a dobrou zábavu. Neděle je vhodná k porozhlédnutí se i mezi lidmi, které neznáte. Vyhraďte si čas i pro odpočinek, umění, nebo kino.

 

Ryby

V pátek budete rychlí a aktivní. Sledujte pozorně své spolupracovníky, velmi lehce rozlišíte, kdo vám přeje, a kdo ne. V sobotu se Luna v trigonu postará o vaši dobrou náladu. Budete mít úspěch v lásce a možná se vám podaří i nějaké dobré nákupy a přátelské návštěvy. V neděli můžete ucítit příliv ambicí a to vás nabudí začít něco dělat. Hvězdy vám pomohou změnit rodinné zvyklosti. Bavte se, nebo se věnujete svým koníčkům.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.