Víkendový horoskop od 10.3. Venuše s Marsem, Merkur s Uranem nasadí barvy nových nadějí

Víkend uplyne v rytmech nových nadějí. V pátek 10. března nasadí opozice Luny s Venuší a trigon Luny s Marsem nahodit různobarevný rytmus dne. Dopřejte si nějakou radost. Kdo bude chtít tančit ať tančí a kdo milovat ať miluje.

V sobotu 11. března Venuše v sextilu s Marsem začne nabádat, abyste se postarali o svoji fyzičku, kondici a vzhled a také o své lásky a rodinu. Máte možnost doslova vykonávat zázraky. Merkur v sextilu s Uranem. To přináší hodně setkávání, oslav, výletů, dobré muziky i nápadů a jedním slovem skvělou zábavu.

V neděli 12. března bude dobré si přispat, protože opozice Luny s Uranem může poněkud rozhodit jindy klidné nedělní ráno. Omylem můžete říct něco, co jste vlastně říci nechtěli a bude vás to pak mrzet. Naštěstí se později aura dne vyjasní, příznivé trigony Luny s Merkurem, Sluncem a Neptunem navodí příjemnou, klidnou a srdečnou atmosféru. Milujte a dovolte aby vás milovali.

 

Beran

 

V pátek se můžete dozvědět hodně podivných informací. Čísi tajemství vám může vrtat hlavou. Sobota může být více hektická, ale večer už bude patřit jenom vám. V neděli přijde dobrá nálada a chuť flirtovat.

 

Býk

 

V pátek budete mít dobrou náladu, pozor však na nepozornost. Někdo se vás pokusí ošidit. Sobotní Luna v opozici otočí vaši pozornost směrem k módě a krášlení svého okolí. V neděli sklidíte uznání za své dobré nápady.

 

Blíženci

 

V pátek vás čeká hodně radostných momentů. Ve chvílích potíží vám mohou pomoci přátelé. V sobotu buďte všechno, jenom ne nesmělí. A v neděli rozvíjejte své dovednosti a koníčky.

 

Rak

 

V pátek může přijít touha objevit všechny možné výprodeje. Najdete si při tom všem i čas se v klidu a dobře najíst. V sobotu si nepřipouštějte doléhající starosti. Trigon Luny vám nese úspěch, pouze si držte mimo svůj okruh lidi, kteří si na všechno a pořád stěžují. Nedělní Luna v trigonu vybízí k pobytu v přírodě. Pozor na sousedské debaty. Mohli byste vypustit do světa nějakou informaci, která by vám v budoucnu způsobila potíže.

 

Lev

 

V pátek se bude točit všechno kolem lásky a plánování víkendových činností. Nebude v tom chybět i příjemná zábava. V sobotu zpomalte, hrozí vám nedorozumění a bylo by dobré odpustit si nevhodné komentáře. V neděli nasaďte úsměv a sledujte, jaké zázraky umí vykouzlit.

 

Panna

 

V pátek vám nebude chybět dobrá nálada, věřte však sobě a ne lidem, kteří vám pochlebují. Možná by stálo za to dopřát si čas jenom pro sebe. Sobotní Luna v sextilu zvýší vaši sebedůvěru a umění společenské konverzace. V neděli budete mít srdce plné dobroty a možná někomu pomůžete, byť by to bylo jenom tím, že někde doplníte krmítko.

 

 

Váhy

 

Uvidíte věci z jiného úhlu pohledu. Luna v konjunkci věští nečekaná setkání jako souhry náhod. V sobotu zatoužíte po větším prostoru pro sebe a svůj odpočinek. Ten získáte ve chvíli, kdy dokončíte práci, která se táhla delší dobu. V neděli je ideální čas na rande a plány do budoucna.

 

Štír

 

V pátek budete konečně moci alespoň trochu vypnout. Možná potkáte někoho zajímavého. V sobotu by mohl být vcelku úspěšný den, na nějaké větší spory to nevypadá. Různé schůzky a rande by tak mohla dopadnout víc než dobře. V neděli můžete změnit něco k lepšímu u vás doma, samozřejmě pokud se na to z nějakého důvodu nevykašlete.

 

Střelec

 

V pátek opatrně s žertíky, najdou se lidé, kteří by je nemuseli pochopit. V sobotu odhalíte něčí tajemství a možná vás čeká pozvánka na nějakou společnou procházku. Pokud nasadíte úsměv a přestanete řešit své staré, či nefunkční vztahy, přitáhnete pozornost a uznaní okolí. V neděli si odpočiňte a držte se zdaleka od malicherných diskuzích a zejména takových, kde se dva tvrdohlaví lidé hádají, kdo má větší pravdu.

 

Kozoroh

 

V pátek možná budete řešit více věcí současně a díky tomu můžete zapomenout na něco dalšího. Sobotní Luna v sextilu nese úspěch a vám se možná na nákupech podaří narazit na nějaký skvělý kousek, ve kterém budete vypadat dokonale. Nedělní Luna v sextilu přeje lásce a zábavě.

 

Vodnář

 

Páteční Luna v trigonu vám dopřeje příjemnou společnost. Možná se vám podaří objasnit nějakou starou chybu, či křivdu. V sobotu můžete přijít na to, že úsměv dělá divy. Lidé vám budou ochotni na potkání odhalit nějaká tajemství. Neděle by měla proběhnout v poklidu a vy můžete nabrat sílu jen tehdy, pokud ji hned nevyplýtváte na člověka, který se bude snažit upoutat vaši pozornost a okrádat vás o volný čas.

 

Ryby

 

Pátek může být sice pracovně náročný, ale také úspěšný. Někdo bude potřebovat vaši pomoc, a to vám může změnit plány. Sobotní Luna v trigonu nese příznivé klima pro vyřešení nějaké starosti. V lásce vám jde štěstí. V neděli využijte naplno, běžte se bavit a odpočívejte.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články