Víkendový horoskop: Merkur s Venuší a Saturnem cosi urovnají

Páteční sextil Merkuru se Saturnem (12. května)  pomůže získat lepší výsledky v soukromí i v práci. Hvězdné nebe podpoří všechny nezlomné lidi s ochotou (na sobě) pracovat a s vírou ve svoji šťastnou planetu.

 

Sobota 13. května bude jako stvořená pro randění. Sextil Merkuru s Venuší se bude činit.  Venuše v trigonu se Saturnem překvapí zajímavými odhaleními. Věci si srovnáte a možná to podpoří nějaká vaše rozhodnutí. Luna vejde do znamení Ryb a vaše poznání mohou získat duchovnější rozměr.

 

V neděli 14. května vnese dobrou náladu sextil Luny s Uranem a Sluncem. Dopřejte si rodinný oběd, nebo si zajděte někam do kavárny s přáteli.

Beran

 

Páteční Luna v sextilu radí odpočinout si a bavit se. S Jupiterem v zádech zvládnete s přehledem i celý svůj sobotní program. Snad jen, kdybyste měli zcela odlišný názor než okolí, nepouštějte se do diskuse. Dopřejte si raději svatý klid. V neděli čarujte, můžete si přetáhnout štěstí.

 

Býk

 

V pátek se snažte vyvázat z pracovních povinností o něco dříve, abyste mohli odpočívat. Sobotní Venuše s Lunou v trigonu přejí randění a společenským aktivitám. Neděle chystá překvapení a nečekané nabídky.

 

Blíženci

 

Páteční Luna v trigonu přeje úspěchům. Neustupujte nepřátelům a bojujte za své věci. V sobotu se nehrňte do činností, které se vám nebudou chtít dělat. Stačí, že po vás někdo bude vyžadovat více práce, než obvykle v neděli děláte.

 

Rak

 

V pátek budete mít spoustu nápadů, zejména ohledně investování financí. Moc se o své dojmy a postřehy nedělte s okolím, někdo by vaše záměry mohl roznést dál. Sobotní Luna v trigonu podpoří tvůrčí aktivitu a kreativitu. Nedělní nečekaná setkání mohou poskytnout mnoho témat k zajímavým diskusím.

 

Lev

 

Páteční Luna v opozici radí nenechat se využívat druhými lidmi a pokud máte proto pracovat více, požádejte si o peníze navíc. V sobotu budete vlivem Pluta pravděpodobně poněkud tajemnější a projeví se u vás neobvykle silná vůle. Možná docílíte všeho, čeho jste si pro ten den předsevzali. V neděli zavolejte příbuzným, nebo si promluvte s dětmi o jejich starostech.

 

Panna

 

V pátek si držte od sebe dál lidi divného charakteru, neboť jejich věčné nářky vás oslabují. Sobotní Luna v opozici vám pomůže oprostit se od toho, co se vám již nechce. V neděli postřehnete, že se vám někdo snaží podsunout nepravdivé informace. Naštěstí se nedáte strhnout.

 

Váhy

 

Páteční Luna v trigonu vám zajistí úspěch. V sobotu se možná s pomocí Merkuru dozvíte velmi zajímavé informace, o kterých jste se pídili již delší dobu. V neděli vás může někdo překvapit na milostném poli.

 

Štír

 

V pátek se vyhněte všem lidem, kteří by se chtěli bavit na téma nemocí, zkazili by vám jen náladu. V sobotu v sobě objevíte neobyčejně silnou vůli a dobré nápady, které se vám podaří zrealizovat. V neděli udělejte něco milého pro druhé lidi. Získáte tak jejich uznání.

 

Střelec

 

V pátek si dopřejte klid a nerozčilujte se, i kdybyste měli odlišný názor než okolí. Snažte se zdržet diskuse na žhavé téma. Sobotní Luna v kvadratuře může přinést drobné potíže se známými, či sousedy. Někdo vám totiž bude chtít dát nevyžádané rady. V neděli vás může přepadnout pocit osamění, bylo by dobré se vydat mezi přátele.

 

Kozoroh

 

V pátek pomáhejte druhým lidem, ale nevydávejte se zcela. V sobotu možná vlivem Venuše budete chtít něco vylepšit ve svém šatníku a zamíříte do obchodu hledat nějaký nadčasový kousek. V neděli uděláte moudré rozhodnutí ohledně zdravotního stylu a začnete zdravě vařit.

 

Vodnář

 

Páteční Luna v konjunkci přinese nabídku na rande, výlet a možná i novou známost. V sobotu zauvažujete o zdravé dietě. Objevíte v sobě ohromnou cílevědomost a nastudujete si, jak se lépe stravovat. V neděli vás mohou překvapit drobné potíže se soustředěním, a tak můžete nechtěně někomu říct něco nevhodného.

 

Ryby

 

V pátek se snažte co nejrychleji skončit s prací a naplánujte si pěkný víkend. Sobotní Luna v konjunkci zvýší smysl pro romantiku a zlepší vám náladu. Budete mít příležitost se dobře bavit. V neděli si znovu promyslíte všechny náročnějších věci a naleznete správné řešení otázek, které vám nedaly spát.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...