Víkendový horoskop: Mars s Neptunem zaperlí. Chce to nadhled

V pátek 18.11. dodá potřebnou energii sextil Slunce s Plutem. Snažte se předcházet slovním rozepřím, které by určitě zkazily náladu i vztahy s blízkými. Raději aktivně odpočívejte a pokud můžete a postarejte se o dobrou formu na zimu.

V sobotu 19.11. může přinést kvadratura Marsu s Neptunem pocit větší únavy. Překvapit vás mohou nečekané telefony, návštěvy a jakási zpráva může i znepokojit. Nepřipouštějte si to, pokud není ověřená. Asi se ani nepotvrdí. Bylo by dobré si raději naplánovat jsi aktivní využití svého volného času a kvalitní odpočinek.

V neděli 20. 11. začnete pomalu bilancovat, co se vám tento rok povedlo zrealizovat z vašich důležitých plánů, a kde je ještě šance něco dohnat. Tyto úvahy podpoří trigon Luny se Saturnem.

 

Beran

 

V pátek byste měli počítat s náhlou změnou plánů. V sobotu budete řešit finance a možná vás napadne, že jste jako průtokový ohřívač. Co vyděláte, hned pošlete dál. Jistá investice se vám však v budoucnu mnohonásobně vrátí. V neděli budete mít spoustu nápadů, jak ušetřit a do čeho investovat. Moc se o své postřehy nedělte, někdo z vašeho okolí může být roznašečem klepů.

 

Býk

 

Pátek bude skvělý den pro zařízení pracovních a úředních záležitostí. Objasněte si různé pochybnosti a hledejte odpovědi na nevyjasněné otázky. Sobota vám přinese po týdnu plné práce a odříkání odměnu. Vyrazte za zábavou a nákupy. V neděli přeje planetární aura zajímavým rozhovorům. Pozvěte své blízké na oběd a proberte důležité věci. Získáte důvěru a něco se dozvíte.

 

Blíženci

 

Páteční den bude díky Merkuru přímo nabádat k příjemnému výletu. Pouze pečlivě vyberte, kam pojedete. Jsou místa, na která se nevyplácí vracet. Sobotní Luna v trigonu věští aktivní a povedený den, avšak partnerské vztahy budou vyžadovat pozornost. Budete mít štěstí na lidi a je potřeba toho využít. Neděle bude příznivým dnem. Zvládnete rychle všechny povinnosti a pak už se můžete věnovat sobě a lásce.

 

Rak

 

V pátek máte šanci díky trigonu s Venuší získat přízeň osoby, na kterou chcete udělat dobrý dojem. V sobotu vám může někdo díky Luně v kvadratuře překazit plány. Hlídejte si svůj duševní klid. Nedělní aura dne bude příznivá téměř ke všemu. V lásce čekejte překvapení. Někdo si na vás vzpomene a zatouží se s vámi vidět, nebo alespoň ihned hovořit. Dozvíte se zajímavé zprávy.

 

Lev

 

V pátek můžete zažít zajímavá setkání. Pokud však někdo příliš mluví o svých bývalých, tak nemá vyřešenou minulost a je škoda s ním ztrácet čas. V sobotu vás čekají vydařené nákupy, zvláště pokud máte políčeno na luxusní věci a slevy. Můžete také objevit pěkné bytové doplňky. V neděli můžete narazit ať již osobně, či na sítích na někoho, kdo naruší a rozbouří váš vnitřní klid.

 

Panna

 

V pátek sledujte lidi ve svém okolí, máte možnost rozeznat skryté nepřátele od opravdových přátel. Sobota věští příznivý den. Luna v trigonu přeje setkávání. Nově uzavřené známosti budou mít vliv na váš budoucí pohled na svět. Nedělní aura dne bude příznivá. Dokážete zvládnout všechny své povinnosti. Zavolejte příbuzným, nebo si promluvte s dětmi o jejich starostech.

Váhy

 

Páteční Luna v trigonu vám pomůže uskutečnit si své sny, ale nejdřív se vyplatí sestavit si plán a sepsat jej v bodech. V sobotu zapomeňte na povinnosti. Den bude příjemný, ale Luna v konjunkci radí raději se vyhnout debatám o citech. Někdo by si to mohl vyložit jinak, než byste chtěli. V neděli budete mít možnost vyřešit starou záležitost. Zaznamenáte něco, díky čemu pochopíte něčí jednání. Vnitřní  smíření přinese klid.

 

Štír

 

Páteční Slunce v sextilu předvídá příjemný den, kdy se vám potvrdí vaše tušení. Promyslíte si důležité věci a uděláte správná rozhodnutí. Sobotní Luna v sextilu říká, že budete milí a lehce škádliví. Den bude příjemný, ale nezlehčujte své sliby. V neděli máte možnost odhalit dávné tajemství. Někdo se vám svěří. Nesuďte jej však, když neznáte všechny souvislosti.

 

Střelec

 

V pátek budete plní energie a od práce vás to bude táhnout ven. Sobota hlásí vhodný den pro odpočinek. Postarejte se o svůj vzhled, protože i na nákupech můžete potkat lidi, které jste dlouho neviděli. Nedělní aura dne přeje láskyplným vyznáním. Nic jiného se vám ani nebude chtít.

 

Kozoroh

 

Páteční Luna v sextilu radí sáhnout po knize, která vám přinese dobrý nápad. Lépe pochopíte jistou souvislost. V sobotu máte ideální den pro odpočinek. Vaše tělo i duše si zaslouží, abyste se chvíli rozmazlovali. Den není ideální pro riskantnější sporty, za to je přímo ideální pro wellness. Nedělní Luna v  kvadratuře radí soustředit se na svou duši, ačkoliv byste rádi pomáhali celému světu a nejvíce své rodině.

 

Vodnář

 

V pátek na sebe buďte opatrní a vyhněte se rizikovějším sportům. Pozor si dejte na své neřesti, tento den byste nemuseli mít vše pod kontrolou. Šetřete síly, budou se vám hodit v sobotu, kdy vás mohu překvapit nečekaní hosté. Čekají vás zajímavé a přínosné diskuse. Nedělní sextil s Merkurem vám pomůže nalézt ta správná slova a vy budete mít možnost vyvázat se z nějakého dřívějšího závazku. Dopřejte si čas alespoň na krátkou procházku v přírodě.

 

Ryby

 

V pátek se můžete vlivem Pluta v sextilu usmířit s někým, s kým máte nevyřízené účty. Uděláte si pořádek v srdci a oprostíte se od minulosti. Uvidíte, že vám to pomůže. Sobotní Luna v trigonu vám přitáhnete štěstí. Tak neseďte doma a vyrazte někam do společnosti, divadla, kina nebo na rande. Neděle slibuje příjemný a lehce unavený den. Jediné, co by vás mohlo vyvést z rovnováhy, jsou nepravdivé informace. Roznašeči klepů si tentokráte dají záležet.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...

Víte, jaký význam pro vás má, když na nebi zahlédnete mráček ve tvaru anděla, prstenu, či knihy?

Ležíte v trávě, na pláži, cestujete a pozorujete oblaka, jejich bílo-modře rozmanité tvary mráčků. Vědět tak, co vám asi mohou jejich prostřednictvím bohové sdělovat? Spojením ...

Ochranná magie stromů

Obklopují nás, voní, dělají radost, hojí a někdy si s vámi i ,,povídají". Věčně zelené stromy. Na jaře v rozpuku mají velikou sílu. Dnes se ...
/ Články