Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o nové nápady a nevynecháte žádnou příležitost se bavit.

V sobotu 13. dubna strávíte sobotní den v dobré společnosti a s lidmi, se kterými cítíte vzájemné sympatie. Luna ve znamení Raka večer podpoří vzájemnou blízkost a pohodu.

V neděli 14. dubna na vás bude mít Luna v trigonu se Saturnem blahodárný vliv a  způsobí, že vám udělá dobře blízkost rodiny i přátel.

Beran

Páteční Luna v sextilu vám pomůže pustit se do vylepšení svého bydlení. Veškeré nákupy budou povedené a možná objevíte zajímavé bytové doplňky. V sobotu na sebe naložíte více práce než obvykle. S pomocí okolí příliš nepočítejte. I kdybyste měli v neděli zcela odlišný názor než ostatní, snažte se zdržet diskuzí. Uchováte si tak energii pro sebe a svůj klid.

Býk

V pátek budete úspěšní ve finančních investicích. Luna ve znamení Blíženců posílí vaši vyřídilku. V sobotu vyjde najevo, že někdo vám blízký hraje na dvě strany. Nakonec se vám uleví, protože alespoň budete vědět, na čem jste. Nedělní Luna v sextilu přeje koníčkům a vašemu nadhledu a klidu.

Blíženci

V pátek přichází čas, kdy by bylo dobré věnovat se svým zájmům a koníčkům. Bude to lepší, než se dát do řeči s někým, kdo vidí všude samé potíže. Sobotní Luna ve vašem znamení, ze kterého vyjde až večer, přinese dobrou náladu a spoustu příležitostí vyříkat si nějaké nedorozumění. V neděli vás mohou iritovat sousedi, bylo by lepší se příliš neangažovat, neboť z maličkosti hrozí velká aféra.

Rak

Pátek nese spoustu nápadů, jak si zpříjemnit den. Rychle vyřiďte neodkladné povinnosti a pak už se věnujte sami sobě. V sobotu dělejte všechno, co je vám milé a hlavně se nenechte strhnout k nepromyšleným rozhodnutím. Kdybyste se sebevíc snažili, nemusíte postřehnout, kdo za nápady vězí. Nedělní Luna v sextilu věští zábavu a setkávání.  Zavolejte příbuzným, nebo si popovídejte s dětmi, či přáteli.

Lev

V pátek se vám bude chtít něčím se blýsknout a asi se vám to i povede. Budete optimisti, ale něčí nářky vám mohou zkazit náladu. Sobotní Luna vás ujistí, že máte dobré kamarády, se kterými se stále dobře bavíte. V neděli budete mít možnost vyvázat se z nějakého těžkého úkolu, či jakýchsi pout.

Panna

Páteční Luna v kvadratuře si žádá dávku nadhledu. Nenechte se nikým vyprovokovat.  Sobotní Luna v kvadratuře možná vás nenechá v klidu a lhostejnosti k potížím druhých. Může se tak stát, že založíte někoho, kdo bere všechno jako samozřejmost a ani vám za nic nikdy nepoděkoval. V neděli vás může překvapit někdo z minulosti, třeba bývalý partner, který se vám může chtít omluvit.

Váhy

Páteční Luna v trigonu vás zastihne několik překvapení a nečekané nabídky. V sobotu se postarejte o svůj vzhled. Můžete se potkat s někým fantastickým a inspirativním. V neděli si nestěžujte na svoji popularitu a užívejte si, že se lidi na vás obrací. Pouze si nenechejte brát své volno.

Štír

V pátek budete mít chuť na odpočinek a bylo by dobré vyhýbat se všetečným lidem z okolí, mohli byste narazit na nějaké drby. V sobotu budete potřebovat udělat si pořádek v osobních věcech. V neděli neustupujte nepřátelům a obhajte si své věci. Luna v trigonu vám však dovolí jím jejich prohřešky promíjet. Přestanou vás zajímat. Vaše životní energie je na vzestupu.  Čarujte a přitáhněte si štěstí.

Střelec

V pátek vám přinese Luna v opozici dokonalé nápady, které by byl hřích nezkusit. Sobotní Luna v opozici naopak varuje před vyzrazením svých tajemství. Někdo se otevře vám a vy byste mohli padnout do vzorce důvěru za důvěru a něco na sebe vyzradit, co by vás později mohlo mrzet.  V neděli budou single Střelci jarně nepředvídatelní a optimističtí. Budou flirtovat na všechny směry. Způsobí tím rozporuplné reakce svých protějšků. Měli by si ujasnit, na kolik to s dotyčným myslí vážně ještě dříve, než v něm probudí emoce.

Kozoroh

Páteční den přeje randění a výletům. Sobota  přinese zajímavé nápady na různé koníčky. O své zkušenosti se budete chtít podělit s přáteli. Nedělní Luna v opozici radí dopřát si klid a odpočinek. O vaši vnitřní rovnováhu se budou pokoušet nepravdivé informace. Roznašeči různých klepů si dají opravdu záležet.

Vodnář

V pátek odbavte všechny nutné povinnosti, jinak nebudete mít klidný víkend. Neposlouchejte hloupé pomluvy, mohly by vám zkazit náladu. Díky Plutu v konjunkci můžete být více roztržití i v sobotu. V neděli můžete na společenské události, či mezi lidmi objevit někoho, kdo rozbouří váš vnitřní klid.

Ryby

Páteční Luna v kvadratuře radí věnovat se pracovním záležitostem a poté si dopřát kvalitní meditaci. V sobotu si můžete psát s někým zajímavým. Možná si domluvíte rande s někým, kdo má zcela jiný pohled na svět. A v neděli budete jak ve snu a bylo by dobré se hlídat, abyste na něco nezapomněli. Buďte na sebe hodní a dopřejte si odpočinek. Dobrá knížka, nebo film vám zvedne náladu.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články