Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost.

Pondělí 15. dubna přinese krásný den všem, kteří mají rádi jaro ve všech jeho podobách. Trigon Luny s Marsem a sextil s Jupiterem a Uranem promění radost z pučící přírody do dobré nálady. Kvadratura Luny s Merkurem a Sluncem připomene i každodenní záležitosti.

V úterý 16. dubna přinese novou dávku energie Luna ve znamení Lva. Opozice Luny s Plutem nás obdaruje zvláštním překvapením. Bylo by dobré nebrat každou informaci vážně.

Ve středu 17. dubna se vyplatí počkat s vážnějšími hovory na večer. Luna v trigonu s Venuší a Merkurem přeje harmonii a pochopení a pomůže nastavit kompromis.

Ve čtvrtek 18. dubna bude nabádat Luna ve znamení Panny udělat něco dobrého pro svoji tělesnou kondici. Můžete si jít zaběhat, natrhat kopřivy a udělat si z nich čaj.

V pátek 19. dubna nastane konjunkce Merkuru s Venuší a pomůže nastavit dobré vztahy a naladit se i na odreagování. Merkur v retrogradu připomene různé staré záležitosti. Popoledni vejde Slunce do znamení Býka. Vládkyně tohoto znamení Venuše posílí vztahy, lásku a smysl pro krásu. Sextil Marsu dodá odvahu a ochotu podstoupit různá rizika a vyjít ze své komfortní zóny, pomůže lásce a realizaci plánů, které vám přinášejí radost.

V sobotu 20. dubna povzbudí vaše vitální síly sextil Marsu s Uranem a trigon Luny s Jupiterem a Uranem. Vyplatí se naplánovat si aktivity spojené s regenerací těla i ducha. S tímto nábojem vám odpolední opozice Luny s Marsem pomůže spláchnout i všechny možné staré frustrace, protože pro vás nebudou už žádné potíže, jen výzvy.

V neděli 21. dubna nastane jedno z nejočekávanějších astrologických událostí roku, a to je konjunkce Jupitera s Uranem ve znamení Býka. To přináší skvělou šanci pro ty, kteří již přestali vidět smysl ve svém dosavadním konání a plácají se v každodenních starostech. Opozice Luny s Neptunem a opozice Slunce s Plutem posílí blahodárný vliv Jupitera a přinesou inspiraci k rozvinutí vašich potenciálů. Konstelace vás může vyvést z pocitu stagnace. Luna, která vejde do znamení Vah v trigonu s Plutem pomůže nalézt pevné body, o které se budete moci opřít.

 

Hvězdy budou od neděle 21. dubna ve znamení Býka. Zemskému znamení vládne planeta Venuše, která je charakteristická svou svěžestí a krásou. Býci jsou převážně materialistické povahy a snaží se ve všem hledat praktičnost. Jsou však velmi citově založeni a těmto citům silně podléhají.

 

Býci, tento týden není vhodná doba na řešení problémů v rodině. Některé potíže se vlečou už delší dobu, vy ale nemáte dostatek energie, abyste trable vyřešili. Navíc vám bude chybět podpora od partnera, který se vás ve sporu s příbuzným nezastane.

 

Blíženci, nevyžádané rady od kolegy či blízkého člověka jsou vám proti srsti. Ctíte ale autoritu staršího, proto si svůj názor necháte pro sebe.

 

Raci, i když se snažíte být svým blízkým oporou, tento týden oceníte, pokud vám dopřejí čas o samotě. V určitých ohledech si potřebujete srovnat myšlenky v hlavě.

 

Lvi, máte pocit, že vás v kariéře nic nového nečeká. Chybí vám motivace a postrádáte elán. Prospěla by vám krátká dovolená.

 

Panny, spoléhat se na některé lidi nemá smysl. Opět se utvrdíte v tom, že jejich sliby jsou jen řeči, kterým se nedá věřit.

 

Váhy, nenuťte se do věcí, které vás nebaví. Místo toho si najděte takový koníček, který vás bude po všech stránkách naplňovat.

 

Štíři, dojde vám, jak je důležité mít kolem sebe lidi, na které se můžete za každé situace spolehnout. V rodině máte oporu, za kterou můžete být náležitě vděční.

 

Střelci, běhají vám hlavou hříšné myšlenky, i když zrovna máte stálý vztah. Tajně myslíte na osobu ve vašem okolí. Je potřeba si realisticky uvědomit, co je opravdu pro vás důležité.

 

Kozorozi, rozhodně tento týden nedělejte důležitá rozhodnutí v rodině. Máte zkreslené představy, pro které byste se mohli unáhlit a poté litovat.

 

Vodnáři, budete mít dostatek energie pustit se do věcí, které jste delší dobu odkládali. Na konci týdne budete mít ze sebe radost.

 

Ryby, partner to s vámi bude myslet dobře, vy si ale jeho slova špatně vyložíte. Neumíte zrovna dobře snášet kritiku. Zamyslete se, jestli neměl pravdu v tom, co se vám snažil říct.

 

Berani, mluvte s lidmi okolo sebe na rovinu. Je to daleko lepší než chodit kolem horké kaše a dávat jim nejasné náznaky.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články