Víkendový horoskop: Luna s Merkurem slibují rychlé nápady

V pátek 28. dubna rychle zařiďte všechno, co je třeba, abyste se mohli chystat na prodloužený víkend. Kvadratura Luny s Merkurem a Uranem může signalizovat, že už opravdu potřebujete odpočinek. Možná se vám nebude chtít dělat už vůbec nic.

V sobotu 29. dubna využijte sextil Marsu s Uranem a získejte pro sebe lepší pozice, zajímavější nabídky a možná se vyplatí udělat si nějaký plán ohledně vašich financí.

V neděli 30. dubna se o dobrou odpolední náladu postarají trigony Luny se Sluncem a Merkurem a vy se přistihnete, jak se příjemně bavíte ve společnosti více lidí. Rozhodně nebudete chtít sedět doma. Vaše schopnost rychle a instinktivně se rozhodnout se ukáže jako ta nejlepší.

Beran

 

Páteční Luna v trigonu vám pomůže vyřešit spoustu věcí a nastaví ochotu vašeho okolí vyjít vám vstříc. A sobotní Luna podpoří dobrou náladu a vůbec by nebylo od věci vyrazit někam za kulturou. V neděli vás čeká překvapení. Někdo se bude chovat jinak, než jste čekali.

 

Býk

 

V pátek získáte podporu pro své nápady. V sobotu budete muset splnit, co jste někomu slíbili, ale nezapomeňte si také odpočinout. Nedělní Luna v trigonu přeje štěstí v lásce.

 

Blíženci

 

Páteční Luna v sextilu radí nerozptylovat se a soustředit se jen na to podstatné. Kolem vás bude svištět spousta informací, které by vás mohly odvádět od práce. V sobotu můžete vyrazit mezi lidi, všude vás rádi uvidí. Nedělní Luna v kvadratuře zvýší vaši citlivost. Pokud jsi v něčem nebudete jistí, nebojte se někoho požádat o radu.

 

Rak

 

V pátek budete jiskřit osobním šarmem a s diplomacií sobě vlastní dokážete vycouvat z každé nemilé situace. V sobotu se věnujte vlastním potřebám a nepodléhejte melancholickým náladám. Nedělní Luna v sextilu zve mezi lidi. Úklid domova odložte na jindy a vyrazte ven.

 

Lev

 

Páteční Luna v konjunkci přinese dobré nápady. Dlouho jste si nedopřáli nic pro sebe, udělejte si tedy nějakou radost. Sobota je ideální pro rodinu a rodinné záležitosti. Pokud byste v neděli zvolili odpočinek, bude to velmi dobré rozhodnutí, nicméně i mezi přáteli vám bude dobře.

 

Panna

 

V pátek můžete být poněkud chaotičtí a snadno se vám může stát, že zapomenete na nějaké povinnosti. V sobotu máte možnost poznat nové lidi a také uspět v lásce. Nedělní Luna v konjunkci ve vás zvedne vlnu emocí a něčí úspěch vás inspiruje v nových myšlenkových pochodech.

 

Váhy

 

Páteční Luna v sextilu radí přijmout nové informace a vjemy. Sobotní Luna v trigonu nese zajímavé informace a štěstí v lásce. V neděli si dávejte pozor na manipulátory, kteří by z vás chtěli vymámit nějaké tajemství.

 

Štír

 

V pátek vás čeká zajímavá nabídka týkající se dalekých cest. V sobotu máte šanci udělat si radost příjemnou meditací. Luna v kvadratuře zvýší vaši citlivost vůči cizím lidem, proto se raději věnujte sami sobě. Nedělní Luna v sextilu podpoří vaše rozumové schopnosti a možná přijdete na něco neobvyklého.

 

Střelec

 

V pátek se budete moci poučit z chyb druhých lidí, které by nebylo radno opakovat. V sobotu budete přemýšlet o starém tajemství a bylo by dobré věnovat se něčemu manuálnímu. Nedělní Luna v kvadratuře radí posbírat síly a vyhnout se věčným stěžovatelům.

 

Kozoroh

 

V pátek se vám možná připomenout staré závazky. V sobotu máte možnost vyřešit nějakou rozepři a v neděli bude přát Luna v trigonu přátelskému setkání.

 

Vodnář

 

V pátek se vyhněte všem lidem, kteří roznáší klepy a nepravdivé informace. V sobotu máte možnost věnovat se svým věcem a zájmům. Bylo by dobré vyhnout se chronicky nespokojeným lidem. Jejich negativní energie by mohly být nakažlivé. V neděli vám jde štěstí v lásce a přeje dobrým nákupům.

 

Ryby

 

V pátek raději zvolněte a vnímejte svoji intuici. Provede vás bezpečně různými úskalími. V sobotu vás čeká několik nečekaných událostí a vy můžete někoho vyrvat ze spárů nepříjemných lidí. Nedělní Luna v opozici přeje veselé zábavě, pokud se vyvarujte dvojsmyslů, někdo by je mohl špatně pochopit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...