Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do nebe?

Beran

 

Beranova impulsivnost je příslovečná. V líbání se to projevuje tak, že líbá jenom tehdy, když se mu chce. Za to bude líbat velmi spontánně a velmi vášnivě.

 

Býk

 

Prožitek pro smysly. To milují Býci. Polibek s ní s nimi bude hlavně při vhodných okamžicích, bude však dlouhý, plný něhy, smyslnosti a lásky.

 

Kvetoucí třešeň je ideální pro první setkání. Pozvolna rozkvete i vaše láska. Višeň podporuje lásku vášnivou a nepřipouští zaváhání, či výčitky svědomí. Pokud uvažujete pouze o flirtu, potom vám poskytne skvělé útočiště rozkvetlá hrušeň. Dá vám tolik rozkoše, kolik chcete, ale objekt vašeho zájmu se naštěstí nezamiluje. Lásku svého života zaveďte pod rozkvetlou jabloň, či kaštan. Tyto stromy přejí rozvoji citů. Jabloňový květ se využívá i v milostné magii. Nenechávejte si polibky pouze na prvního máje. Tato magie funguje ještě přinejmenším dalších čtrnáct dnů a lásky není nikdy dost.

 

Blíženci

 

Blíženci se náhle vrhnou na svého partnera, zulíbají ho k smrti. Stejně náhle ztratí zájem a vrhnou se na jiné aktivity.

 

 

Rak

 

Raci miluji něžné polibky doma. Ideálně tehdy, pokud partner zrovna čte knihu na gauči, vaří večeři nebo umývá nádobí. Rak se bude líbat dlouhou. Vyjádřuje tak hloubku svých citů.

 

Lev

 

Mistr polibků je Lev. Jeho partner bude rychle cítit, jak se chvěje celá zem a pevná půda pod nohama. Lví polibky zřídka končí nevinně, takže je lepší si rozmyslet Lví polibek hned na prvním rande. Leda, že byste spěchali.

 

Panna

 

Ve zvěrokruhu zosobňuje nevinnou princeznu, která touží po náklonnosti, ale bojí se, že to není správné. Její polibky jsou více pusinkami  a to raději tehdy,  když se nikdo nedívá.

 

Váhy

 

Váhy mají romantickou duši. Pokud chtějí jedině s láskou a v adekvátní atmosféře i scenérii. Jejich polibky budou jemné, vášnivé a smyslné.

 

Štír

 

Pokud se vám po polibku Lva podlamují kolena, pak při líbání Štíra poznáte i metafyzické prožitky. Štír bývá považován za nejvíce smyslné znamení zvěrokruhu. Umí proměnit jednoduchý polibek na tvář v erotickou hru plnou napětí a rozkoše.

 

Střelci

 

Střelci milují polibky. Nebojí se veřejných míst a ani rodinných oslav. A když uzmou svého partnera, nepustí ho z obětí několik minut.  Střelci jsou velmi otevření a při polibcích tohoto znamení nebývá obezřetnost ve výčtu běžných projevů.

 

 

 

Kozorozi

Nenápadní Kozorozi rozlišují dva druhy polibků: jemný polibek na veřejné místě, či když ho jeho partner odveze do práce a pak hluboký vášnivý polibek v ložnici. Bez toho si zrozenec tohoto znamení často nedokáže sex představit.

 

Vodnáři

 

Vodnáři dělají neradi něco dvakrát stejně a rádi experimentují. Zatímco se líbají, budou si hrát s jazykem, líbat vás vzhůru nohama a kousat do rtů. Bude to zajímavé, zábavné, milující, ale z toho všeho zápalu experimentování a poznávání se pak někdy může vytratit vášeň.

 

Ryby

 

Ryby vkládají do polibku spoustu energie a citů. Mohou se líbat velmi rády, nejlépe za soumraku, při svíčkách, nebo ve svitu Luny.

Pro Kartářky světla Pet a  Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Rády vám odpoví.

Které znamení zvěrokruhu je nejhloupější?

Každé z 12 znamení zvěrokruhu má jedinečné vlastnosti. Některá znamení se lépe přizpůsobují novým situacím nebo se rychle rozhodují, jiná jsou zase kreativnější. Je tedy těžké ...

Samuelčiny šamanské vzkazy 20.5.-26.5.

BERANI Pozorujte znamení a nenechte se převálcovat přetížením!  „Berani, pozorujte znamení kolem sebe! I když se cítíte přetížení velkým úkolem, který se jeví jako nesnadný ...

Karta týdne 20.5.-26.5. je Šestka holí. Nese čas nápadů

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Nenápadné bylinky s čarovnou mocí

Mnohé bylinky, které míjíte při procházkách přírodou, jsou možná nenápadné, o to větší síla se v nich ukrývá. Nenechávejte je jen tak bez povšimnutí. Mohou vám ...

Týdenní horoskop 20.5.-26.5. Co přináší Slunce v Blížencích?

Pondělní ráno 20. května zpříjemní sextil Slunce s Neptunem. Po poledni vejde Slunce do znamení Blíženců.  Slunce v Blížencích, pokud zrovna nebudete někam pospíchat, pomůže ...

Partnerský horoskop: Ryby. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují vnímavé, starostlivé, nesmělé, kreativní ...

Víkendový horoskop 17.5.-19.5. Slunce s Jupiterem si nedá kazit náladu

V pátek 17. května dostanete díky kvadratuře Merkuru s Plutem a opozicí Luny se Saturnem potřebu nastavit si určité hranice. Pokud hranice nepostavíte vy, budou ...
/ Články, Horoskopy

„Kopretinový“ test lásky

Nedaří se v lásce? Máte pochybnosti o současném vztahu? Přemítáte, co k vám partner cítí? A jak to celé s vaší láskou dopadne? Udělejte si „kopretinový test lásky“ ...

Andělský horoskop od 17. 5. do 16. 6.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel V partnerském vztahu si musíte vzájemně nastavit hranice. Neexistuje, abyste si k sobě dovolovali více, než je ...

Věkově nerovná partnerství

„Kdo chce být šťastný a mít dlouhé manželství, měl by si vzít vrstevníka…“, alespoň podle různých výzkumů. Ale co naše životní skutečnost, realita všedních dnů ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články se štítky a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.