Každé znamení má ve vínku svůj čarodějný dar. Víte jaký je ten váš?

Jaké mají magické superschopnosti zrozenci zvěrokruhu?

 

Beran

 

Hojí rány

Mars vám dal moc aktivovat a nabít amulety a talismany. Lidi podporujete přirozeně. Intuitivně umíte předat energii druhým lidem a pomoci jim tak v uzdravení. Tam, kam jdou vaše myšlenky, tam jde vaše energie.

Jak probudíte magii? Svým vlastním přirozeným nadšením pro věc.

 

Býk

Hojnost

Vaše planetární vládkyně je Venuše a ta si cení svého pohodlí. Vám tak dala do vínku vlohy pro magii peněz, rituály bohatství a štěstí. Pokud cokoliv chcete, dáte do toho emoce, které vaši vůli dávají do pohybu a vy tak umíte realizovat své sny.

Jak probudíte svoji moc? Nejvíce se projeví tehdy, když jste spokojení v intimní rovině partnerských vztahů i se svou životní úrovní.

 

Blíženci

 

Mistři přenosu myšlenek

Jste dobří nejenom ve fyzickém, ale i  v astrálním cestování. Díky telepatickým schopnostem můžete mít vliv na myšlenky a emoce i konání druhých. Tyto schopnosti jsou darem vašeho planetárního strážce Merkura. Dokážete vyčíst slova mezi řádky a čtete i mluvu těla druhých lidí.

Jak takovou magii probudíte? Vcelku automaticky. Zamyslíte se a ono to přichází samo. Snažte se pouze svoji intuici nepřebíjet přílišnými vzruchy a množstvím setkání.

 

Rak

Skvěle věští

V milostné magii na vás jen tak někdo nemá. To je zásluha Luny a stejně tak umíte vycítit potřeby blízkých lidí. Budete také rozenými věštci. Vaše sny a předpovědi se plní. Někdy vám nahání vaše vize strach a pak je potřeba se od něho odpoutat. Vaše magické schopnosti nejlépe funguji tehdy, když se cítíte bezpečně. Během rituálu potřebujete mít klid a pak to všechno funguje.

 

Lev

Učaruje vám

Nejlépe vám vychází magie sexu, přitahování slávy, ctitelů a luxusu. Vašim patronem je Slunce, které vás obdařilo vnitřním světlem a mocí přitahovat dobré příležitosti a zajímavé lidi. Pokud dokážete rozvinout své magické schopnosti, rituály na hojnost mohou změnit stav vašeho konta. Jak probudíte svou magii? Aby se probudila, musíte se smířit se svojí vnitřní silou tak, abyste i bez aplausu měli pocit králů. Obklopujte se zlatem a symboly peněz a představujte si, že nosíte korunu.

 

Panna

Přesvědčí vás

Díky Merkuru dokonale vládnete jazyky a slovy. Jste nepřekonatelní v telepatických přenosech, působení svými nápady na druhé lidi a rozvoji svého vědomí. Právě mluvou umíte vnést klid tam, kde se to zdálo nemožné. Máte talent k magickým rituálům duchovního i finančního uzdravování.

 

Jak tyto ukryté dary posílit? Nejlépe tehdy, když srovnáte sami sebe a ovládnete své strachy a dokážete se soustředit na světlejší stránku života. Říkejte si pozitivní afirmace a posílejte dobrou energii. Stačí myslet a vyslat energii a je to.

 

Váhy

Okouzlí vás

Venuše, která vás provází, vám dala lásku a potřebu krášlit svět. Skvěle umíte kouzlit na krásu a mládí jak na sebe tak na druhé. Máte také talent na navrácení rovnováhy jak své vnitřní tak i v rodině. Potřebujete, aby byl bezpečný a klidný.

Klíčem k vašim darům je získání víry v sebe a své možnosti a odhození skeptického vyladění. Začněte od sebe a budujte svůj optimismus.

 

Štír

Mistr kouzel

Od Pluta, který umí vládnout nad vašimi city jste dostali magický dar, který se projeví v práci energií. Vaše kouzla fungují.  Pokud budete utvářet sexuální magii, nikdo vám nedokáže odolat a jakýkoliv sigil, který stvoříte, bude mít neuvěřitelnou sílu.  Máte talent na energetickou ochranu a neutralizování kouzel druhých.

Jak magii probudit? Tehdy, když se spojíte se svými prvotními instinkty a emocionálně se soustředíte na to, co chcete získat.

Střelec

Astrální poutník

Jupiter, pán přemístění, vám dává největší odměny. Máte talent k astrálnímu putování a magii cest. Můžete lehce dosáhnout vyšší duchovní moudrosti a znalosti, nahlédnout do pro druhé skrytých míst.

Jak magii probudit? Je potřeba udržet si vnitřní klid a optimismus a víru, že ať se bude dít, co se bude dít, všechno dopadne dobře. Když se budete cítit zle, podívejte se na mapu a myslete na to, kde jste ještě nebyli, a získáte svůj největší dar – optimizmus.

 

Kozoroh

Mystik

A nejlépe vám budou vycházet rituály kariéry a bohatství. Pokud je posílíte svou vůlí a magií, můžete dosáhnout i těch největších met. Váš ochránce Saturn vás učí, že abyste získali klid v duši, musíte mít zajištěno své – peníze, práci a znalosti.

Jak probudíte svoji magii? Posilte nasměrování své energie k dosažení cíle a vycvičte vrozený talent k vizualizaci. Snažte se šetřit a počítat peníze a vždycky mít hotovost v peněžence – ona bude přitahovat další.

 

Vodnář

 

Mistr nespoutanosti

 

Nemáte sobě rovné v magii, která dovoluje vylétnout nad energetické vazby, kletby. Přirozeně umíte odečíst auru, myšlenky a city druhých lidí. Váš ochránce Uran, pán vědomí, nebe a vzpoury, vás obdařil jinakostí a nespoutaností. Čerpejte z těchto darů.

Své dary probudíte tehdy, když se budete cítit sice zodpovědní, ale při tom volní s touhou probudit své talenty. Pokud máte rodinu, hledejte prostranství, kde budete moci býti sami se sebou a svými myšlenkami. Díky kontaktu s živlem země můžete zklidnit roztěkané myšlenky a zabývat se tím, co je pro vás nejdůležitější.

 

Ryby

 

Materializace je pro vás hračkou

 

Jste super citliví. Vaší přirozenou schopností je lehké navázání kontaktu s nehmotným světem – s anděly, duchy a průvodci, nebo také věštkyněmi. Neptun, astrální vládce moří, přisuzovaný snům, náboženství a uměleckému konání, vám umožňuje, abyste se povznesli v magii a ve věštění, výš než ostatní znamení. Jak magii probudíte? Vaše talenty se ukážou, když svobodně čerpáte ze své ohromné fantazie a jíž byla dána moc rychlé materializace. Plánujte, zapisujte všechno, co chcete dosáhnout, co potřebujete a o čem sníte. To se brzy stane.

 

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.