Víkendový horoskop: Luna s Merkurem slibují rychlé nápady

V pátek 28. dubna rychle zařiďte všechno, co je třeba, abyste se mohli chystat na prodloužený víkend. Kvadratura Luny s Merkurem a Uranem může signalizovat, že už opravdu potřebujete odpočinek. Možná se vám nebude chtít dělat už vůbec nic.

V sobotu 29. dubna využijte sextil Marsu s Uranem a získejte pro sebe lepší pozice, zajímavější nabídky a možná se vyplatí udělat si nějaký plán ohledně vašich financí.

V neděli 30. dubna se o dobrou odpolední náladu postarají trigony Luny se Sluncem a Merkurem a vy se přistihnete, jak se příjemně bavíte ve společnosti více lidí. Rozhodně nebudete chtít sedět doma. Vaše schopnost rychle a instinktivně se rozhodnout se ukáže jako ta nejlepší.

Beran

 

Páteční Luna v trigonu vám pomůže vyřešit spoustu věcí a nastaví ochotu vašeho okolí vyjít vám vstříc. A sobotní Luna podpoří dobrou náladu a vůbec by nebylo od věci vyrazit někam za kulturou. V neděli vás čeká překvapení. Někdo se bude chovat jinak, než jste čekali.

 

Býk

 

V pátek získáte podporu pro své nápady. V sobotu budete muset splnit, co jste někomu slíbili, ale nezapomeňte si také odpočinout. Nedělní Luna v trigonu přeje štěstí v lásce.

 

Blíženci

 

Páteční Luna v sextilu radí nerozptylovat se a soustředit se jen na to podstatné. Kolem vás bude svištět spousta informací, které by vás mohly odvádět od práce. V sobotu můžete vyrazit mezi lidi, všude vás rádi uvidí. Nedělní Luna v kvadratuře zvýší vaši citlivost. Pokud jsi v něčem nebudete jistí, nebojte se někoho požádat o radu.

 

Rak

 

V pátek budete jiskřit osobním šarmem a s diplomacií sobě vlastní dokážete vycouvat z každé nemilé situace. V sobotu se věnujte vlastním potřebám a nepodléhejte melancholickým náladám. Nedělní Luna v sextilu zve mezi lidi. Úklid domova odložte na jindy a vyrazte ven.

 

Lev

 

Páteční Luna v konjunkci přinese dobré nápady. Dlouho jste si nedopřáli nic pro sebe, udělejte si tedy nějakou radost. Sobota je ideální pro rodinu a rodinné záležitosti. Pokud byste v neděli zvolili odpočinek, bude to velmi dobré rozhodnutí, nicméně i mezi přáteli vám bude dobře.

 

Panna

 

V pátek můžete být poněkud chaotičtí a snadno se vám může stát, že zapomenete na nějaké povinnosti. V sobotu máte možnost poznat nové lidi a také uspět v lásce. Nedělní Luna v konjunkci ve vás zvedne vlnu emocí a něčí úspěch vás inspiruje v nových myšlenkových pochodech.

 

Váhy

 

Páteční Luna v sextilu radí přijmout nové informace a vjemy. Sobotní Luna v trigonu nese zajímavé informace a štěstí v lásce. V neděli si dávejte pozor na manipulátory, kteří by z vás chtěli vymámit nějaké tajemství.

 

Štír

 

V pátek vás čeká zajímavá nabídka týkající se dalekých cest. V sobotu máte šanci udělat si radost příjemnou meditací. Luna v kvadratuře zvýší vaši citlivost vůči cizím lidem, proto se raději věnujte sami sobě. Nedělní Luna v sextilu podpoří vaše rozumové schopnosti a možná přijdete na něco neobvyklého.

 

Střelec

 

V pátek se budete moci poučit z chyb druhých lidí, které by nebylo radno opakovat. V sobotu budete přemýšlet o starém tajemství a bylo by dobré věnovat se něčemu manuálnímu. Nedělní Luna v kvadratuře radí posbírat síly a vyhnout se věčným stěžovatelům.

 

Kozoroh

 

V pátek se vám možná připomenout staré závazky. V sobotu máte možnost vyřešit nějakou rozepři a v neděli bude přát Luna v trigonu přátelskému setkání.

 

Vodnář

 

V pátek se vyhněte všem lidem, kteří roznáší klepy a nepravdivé informace. V sobotu máte možnost věnovat se svým věcem a zájmům. Bylo by dobré vyhnout se chronicky nespokojeným lidem. Jejich negativní energie by mohly být nakažlivé. V neděli vám jde štěstí v lásce a přeje dobrým nákupům.

 

Ryby

 

V pátek raději zvolněte a vnímejte svoji intuici. Provede vás bezpečně různými úskalími. V sobotu vás čeká několik nečekaných událostí a vy můžete někoho vyrvat ze spárů nepříjemných lidí. Nedělní Luna v opozici přeje veselé zábavě, pokud se vyvarujte dvojsmyslů, někdo by je mohl špatně pochopit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...