Víkendový horoskop: Luna s Merkurem slibují rychlé nápady

V pátek 28. dubna rychle zařiďte všechno, co je třeba, abyste se mohli chystat na prodloužený víkend. Kvadratura Luny s Merkurem a Uranem může signalizovat, že už opravdu potřebujete odpočinek. Možná se vám nebude chtít dělat už vůbec nic.

V sobotu 29. dubna využijte sextil Marsu s Uranem a získejte pro sebe lepší pozice, zajímavější nabídky a možná se vyplatí udělat si nějaký plán ohledně vašich financí.

V neděli 30. dubna se o dobrou odpolední náladu postarají trigony Luny se Sluncem a Merkurem a vy se přistihnete, jak se příjemně bavíte ve společnosti více lidí. Rozhodně nebudete chtít sedět doma. Vaše schopnost rychle a instinktivně se rozhodnout se ukáže jako ta nejlepší.

Beran

 

Páteční Luna v trigonu vám pomůže vyřešit spoustu věcí a nastaví ochotu vašeho okolí vyjít vám vstříc. A sobotní Luna podpoří dobrou náladu a vůbec by nebylo od věci vyrazit někam za kulturou. V neděli vás čeká překvapení. Někdo se bude chovat jinak, než jste čekali.

 

Býk

 

V pátek získáte podporu pro své nápady. V sobotu budete muset splnit, co jste někomu slíbili, ale nezapomeňte si také odpočinout. Nedělní Luna v trigonu přeje štěstí v lásce.

 

Blíženci

 

Páteční Luna v sextilu radí nerozptylovat se a soustředit se jen na to podstatné. Kolem vás bude svištět spousta informací, které by vás mohly odvádět od práce. V sobotu můžete vyrazit mezi lidi, všude vás rádi uvidí. Nedělní Luna v kvadratuře zvýší vaši citlivost. Pokud jsi v něčem nebudete jistí, nebojte se někoho požádat o radu.

 

Rak

 

V pátek budete jiskřit osobním šarmem a s diplomacií sobě vlastní dokážete vycouvat z každé nemilé situace. V sobotu se věnujte vlastním potřebám a nepodléhejte melancholickým náladám. Nedělní Luna v sextilu zve mezi lidi. Úklid domova odložte na jindy a vyrazte ven.

 

Lev

 

Páteční Luna v konjunkci přinese dobré nápady. Dlouho jste si nedopřáli nic pro sebe, udělejte si tedy nějakou radost. Sobota je ideální pro rodinu a rodinné záležitosti. Pokud byste v neděli zvolili odpočinek, bude to velmi dobré rozhodnutí, nicméně i mezi přáteli vám bude dobře.

 

Panna

 

V pátek můžete být poněkud chaotičtí a snadno se vám může stát, že zapomenete na nějaké povinnosti. V sobotu máte možnost poznat nové lidi a také uspět v lásce. Nedělní Luna v konjunkci ve vás zvedne vlnu emocí a něčí úspěch vás inspiruje v nových myšlenkových pochodech.

 

Váhy

 

Páteční Luna v sextilu radí přijmout nové informace a vjemy. Sobotní Luna v trigonu nese zajímavé informace a štěstí v lásce. V neděli si dávejte pozor na manipulátory, kteří by z vás chtěli vymámit nějaké tajemství.

 

Štír

 

V pátek vás čeká zajímavá nabídka týkající se dalekých cest. V sobotu máte šanci udělat si radost příjemnou meditací. Luna v kvadratuře zvýší vaši citlivost vůči cizím lidem, proto se raději věnujte sami sobě. Nedělní Luna v sextilu podpoří vaše rozumové schopnosti a možná přijdete na něco neobvyklého.

 

Střelec

 

V pátek se budete moci poučit z chyb druhých lidí, které by nebylo radno opakovat. V sobotu budete přemýšlet o starém tajemství a bylo by dobré věnovat se něčemu manuálnímu. Nedělní Luna v kvadratuře radí posbírat síly a vyhnout se věčným stěžovatelům.

 

Kozoroh

 

V pátek se vám možná připomenout staré závazky. V sobotu máte možnost vyřešit nějakou rozepři a v neděli bude přát Luna v trigonu přátelskému setkání.

 

Vodnář

 

V pátek se vyhněte všem lidem, kteří roznáší klepy a nepravdivé informace. V sobotu máte možnost věnovat se svým věcem a zájmům. Bylo by dobré vyhnout se chronicky nespokojeným lidem. Jejich negativní energie by mohly být nakažlivé. V neděli vám jde štěstí v lásce a přeje dobrým nákupům.

 

Ryby

 

V pátek raději zvolněte a vnímejte svoji intuici. Provede vás bezpečně různými úskalími. V sobotu vás čeká několik nečekaných událostí a vy můžete někoho vyrvat ze spárů nepříjemných lidí. Nedělní Luna v opozici přeje veselé zábavě, pokud se vyvarujte dvojsmyslů, někdo by je mohl špatně pochopit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Věštba po telefonu – jak se ptát kartářky a jak probíhá výklad karet

Věštba po telefonu – jak se ptát kartářky a jak probíhá výklad karet Před zavoláním si dobře zformulujte otázku. Nejlépe, aby začínala Jak, Kde, Co..? ...

Helen Stanku v pořadu České televize Sama doma

TV Sama doma Jaký bude rok 2015 TV pořad České televize Sama doma s naší kartářkou Helen Stanku: ...
/ Články

Vodnář – Co přináší štěstí Vodnářům?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Vodnářům? Vodnáři, jestlipak víš, že Tvojí barvou je fialová, rostlinou jmelí a kamenem meteor? A víš proč? ...
/ Články, Horoskopy

Kozoroh – co přináší štěstí kozorohům?

Věděli jste, že severský Bůh Thor je zobrazován na voze taženém kozorohy? LIDÉ KOZOROZI Bankovníci, pojišťovací agenti, lidé pracující ve výzkumu, detektivních kancelářích a všude, ...
Znamení štíra, souhvězdí

Štíři – Co přináší štěstí Štírům?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Štírům? Symbolem Štírů je pentagram, rostlinou mandragora, zvířetem had. Zní to trochu zlověstně, podívejte se, o čem ...

Střelci. Co přináší štěstí střelcům?

Střelci – co přináší štěstí Střelcům? Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Střelcům? Lidé ve znamení Střelců jsou jako běžící kůň, volní a ...

Váhy – co přináší štěstí Vahám?

Věštírna, znamení, horoskopy Kartářek světla Co přináší štěstí Vahám? Nejdůležitější je zachování míry, neboť všeho moc škodí. KÁMEN: RUŽENÍN I velmi zatvrzelým srdcím ukazuje lásku, ...

Sibyla – věštkyně

Sibyla Sibyla byla podle starověkých Římanů veštkyně, případně jméno určitých významných věštkyň. Slovo nejdříve znamenalo veštkyni nebo starou ženu, pochází z latinského slova sibulla, což ...

Slavní věštci a věštírny

Slavní věštci historie
  • Josef, syn Abrahámův
  • Pýthia
  • Sibyla
  • Tycho de Brahe
  • Nostradamus
...

Věštění v minulosti

Historie výkladu karet Historie výkladů budoucnosti je stará jako lidstvo samo. Každý chtěl nějakým způsobem vědět, co se stane následující den, měsíc, rok. Předchůdci vykladačů ...