Víkendový horoskop: Co přináší novoluní v Panně?

Někdo se snaží chytat poslední chvilky prázdnin a jiný plánuje. Jsme v energiích Panny a to se nějak projeví. Toto znamení bývá pořádkumilovné, důkladné a svědomité. Návrat z prázdnin během ubývající Luny a novoluní může sundat růžové brýle a vy můžete najednou více vidět domácí nepořádek, nebo třeba potřebu koupit spoustu věcí dětem.

Na co si dávejte pozor? Připravte se na možnou nostalgii za uplynulým časem. Dovolte si nic nedělat. Již den po novoluní (28.8.) ucítíte, jak z vás určitě návaly a napětí odchází.

27.8. novoluní v Panně v 10:17

Chcete si magicky zajistit hojnost na zbytek roku? Prostřete stůl bílým ubrusem.  Naaranžujte hnědou svíčku, vlastnoručně upečený moučník, navázanou kytici, nádobu s medem, misku s vodou, slunečnicový olej, sezam, sklenku červeného vína, sezónní ovoce a vše, co se vám pojí s hojnosti. Zapalte svíci (nenechejte oheň bez dozoru)  a vytvořte z několika obilných klasů panenku, kterou oblečte do sukýnky z červeného papíru, či látky. Potom panenku nakrmte. Nejdříve ji pokropte vodou, pak potřete olejem, ponořte do vína a do medu a posypte sezamem. Řekněte jí: „plním tě energií hojnosti. Ta se mi vrátí rozmnožená. Oviňte pak panenku ještě zeleným papírem, či látkou a zakopejte na poli. Svíci nechte pod dozorem postupně, dle svých možností dohořet.

Beran

V pátek budete otevřeni novým nabídkám a známostem. Merkur v opozici přeje přátelským setkáním a nápadům k zábavě. Užívejte život. Sobotní novoluní nabádá k odpočinku. Nenechte se nikým a ničím stresovat. V neděli běžte mezi lidi. Může se stát, že se mezitím budou vaši příbuzní hádat. Kdo uteče, vyhraje.

Býk

V pátek se pustíte do důležitých záležitostí. Luna v kvadratuře radí vyhnout se lamentování. V sobotu si vezměte na pomoc členy rodiny, pokud byste měli sílu a odvahu pouštět se do domácích povinností. Nedělní Luna v trigonu ve vás probudí zvědavost a vy se můžete začít ptát lidí kolem na všechno možné, co vás doposud nezajímalo.

Blíženci

Páteční Luna v sextilu přináší více závazků. Na pomoc vám přijde Merkur v trigonu a také váš diplomatický talent a staré známosti. Sobotní novoluní v kvadratuře vám připomene, jak důležité je si po namáhavém týdnu odpočinout. V neděli vás může výrazně udivit něčí rozhodnutí, nebo postup. Asi si to budete muset spolu vyjasnit.

Rak

Páteční kvadratura Merkuru přinese poněkud výbušnější nálady. Buďte opatrní na možné hádky se sousedy. Někteří vás budou iritovat více než obvykle. Snažte se zachovat klid. V sobotu vás přepadne touha odjet někam daleko, nebo alespoň navštívit přátele. Nicméně práce nepočká. Alespoň, že si dokážete sjednat pomoc. Nedělní Luna v sextilu přeje konečně odpočinku. Rande se vydaří.

Lev

Páteční Merkur v sextilu přeje velmi dobré náladě. Možná se dozvíte také něco inspirujícího a zajímavého. Vždyť budete v centru pozornosti. V sobotu neseďte u počítače a vyjděte ven mezi lidi. Single Lvi budou mít štěstí v lásce. V neděli poněkud zpomalte a odpočívejte, musíte nabrat sílu na příští týden. Vyhýbejte se konfrontacím a držte nervy na uzdě. Starejte se o sebe, a hlavně neříkejte nahlas, co si myslíte o druhých.

Panna

V pátek opustí Merkur vaše znamení, ale štěstí vás bude nadále provázet. V práci vás čekají uznání a možná se podaří vyřešit i složitější záležitosti úředního charakteru. Večer budete mít úspěch v milostné sféře, nebo dojde na příjemné přátelské posezení.

V sobotu se nenechte obírat o svoji energii. Novoluní vám slibuje odpočinek. Možná by se vyplatilo věnovat se i duchovním naukám. V neděli si hlídejte své záležitosti, protože někdo může chtít příliš mnoho a některé nápady je potřeba rychle vyhnat z hlavy.

Váhy

V pátek Merkur ve vašem znamení předpovídá dobré zprávy. Podaří se vám udělat hodně věcí v práci. Odpoledne přeje odpočinku a možná i návštěvě kina. V sobotu můžete s chutí vyjet na výlet, nebo alespoň jít na pořádnou procházku. Spálíte pár kalorií a dostane se vám dobré nálady. V neděli zapomeňte na staré křivdy. Možná vám bude smutno po vaší rodině. Vyplatí se společně odpočívat.

Střelec

V pátek budete plni víry v sebe a své schopnosti. Dokonce se ukáže, že umíte naplánovat důležitá předsevzetí a někomu moudře poradit. Luna v trigonu přeje příjemnému randění. V sobotu budete plni předtuch. Může se však stát, že vás spíše budou ovlivňovat dávno zapomenuté vzpomínky. Hlavně si hlídejte, abyste díky tomu neudělali nějaké nové rozhodnutí. Novoluní radí spíše ubrat na rychlosti. V neděli nelitujte času, který věnujete odpočinku a radostem. Jedině tak získáte zpátky své životní síly. Věřte tomu, že právě tento den by vás domácí povinnosti příliš unavily, a tak je odložte na později.

Štír

Pátek bude skvělým dnem na dělání pořádku ve všech možných papírech. Odpoledne si udělejte malou radost. V sobotu odpočívejte a vyhýbejte se složitějším záležitostem. Nedělní Luna v sextilu vám zajistí dobrou náladu a příliv sil. Vaše organizační schopnosti se vám mohou hodit na výletě.

Kozoroh

Pátek se nachází Merkur v kvadratuře, a tak budete sbírat střípky dobré nálady. Odpoledne přeje randění i vašemu smyslu k umění, milostné magii a různým rituálům. V sobotu budete pomáhat druhým a vaše rady někomu dodají síly. Na cestách se snažte vyhnout se nervozitě. Nedělní Luna v trigonu přeje přátelským aktivitám. Mohou vás přepadnout nečekaní hosté, nebo vás někdo přemluví na delší procházku. Odpočívejte a bavte se bez výčitek svědomí.

Vodnář

Páteční Merkur v trigonu vám zajistí dobrou náladu a úspěch. Můžete počítat se zajímavými zprávami speciálně od známých z jiného města, nebo ze zahraničí. Novoluní vám přinese v sobotu dobré nápady na výlety, či setkání s přáteli. Štěstí v lásce na vás může zaklepat také. Pokud vám bude chtít někdo v neděli příliš motat hlavu, moc se mu to dařit nebude. Zkrátka a dobře vám tento den budou ostatní spíše ukradení.

Ryby

V pátek můžete dostat zajímavé pracovní nabídky a dobré zprávy. Odpoledne se budete chtít odměnit. V sobotu se rychle poperte s nákupy a domácími povinnostmi a s čistým svědomím vyrazte za zábavou. V neděli strávíte velmi milé chvíle a poznáte nové přátelé. Single Ryby budou mimořádně svůdné a tento den mohou mít velký úspěch v lásce.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.