Víkendový horoskop 1.9.-3.9. Luna v Branu probudí chuť dohnat vše, co jste si o prázdninách nestihli užít

Páteční Luna v Rybách připraví pomalejší ráno s nostalgickým ohlédnutím za ubíhajícím létem. Naštěstí již odpoledne Luna přejde do znamení Berana a to vám vrátí chuť do života. Již v sobotu se s vervou pustíte do všech výzev. Budete chtít dohnat vše, co jste o prázdninách ještě chtěli zažít.

V neděli odpoledne přejde Luna do znamení Býka a posvítí na vaši potřebu mít zajištěné nákupy, pořádky, doma vše harmonicky sladěné a zajištěné vše potřebné pro příští týden. Nějaký dobrý oběd, či večeře vám udělá také dobře. Pokud to bude v kruhu vašich blízkých, partnera, či přátel, budete spokojení.

 

Beran

V pátek myslete i na sebe a dopřejte si nějakou radost. Třeba zmrzlinový pohár s kamarádkou, nebo relaxační masáž vám přinesou zlepšení nálady. Sobotní Luna v konjunkci vás přiměje více meditovat a odpočívat. Na řadu přijdou také rodinné záležitosti. V neděli díky přetrvávajícímu vlivu Luny v konjunkci raději nic nelámejte přes koleno a nedělejte ukvapené závěry.

 

Býk

 

V pátek se Uran ve vašem znamení postará o změnu plánů, než jste původně zamýšleli. V sobotu to nepřežeňte s nákupy a dobrým jídlem. Vlivem Jupiteru vás budou lákat veškeré množstevní slevy a vůči kulinářským specialitám také nebudete příliš odolní. Neděle bude klidným dnem, kdy si můžete přečíst pěknou knihu a večer pustit zajímavý film.

 

Blíženci

 

V pátek nebudete vědět co dřív a k tomu se přidá pozvání do zajímavé společnosti, kde o dobrou náladu nebude nouze. V sobotu máte co dohánět, tělo i duše potřebují odpočívat. Všechno ostatní počká. Nedělní Luna v sextilu přinese vcelku příznivý den. Stálo by za to nasadit lehčí stravu, třeba ovocem nic nezkazíte.

 

Rak

 

Páteční Luna v trigonu podpoří dobrou zábavu a randění. V sobotu se vydejte na výlet nejlépe s přáteli. V neděli se věnujte rodině, zavolejte příbuzným a připravte si věci na pondělí. Co je však důležité, svá tajemství si držte jen pro sebe.

 

Lev

 

Je dost dobře možné, že se vám v pátek nebude do ničeho chtít. O to více vás však všichni kolem budou potřebovat. Sobotní Luna v trigonu nese větší klid a vy si můžete vyrazit někam s přáteli, či na rande. Neděle bude přát romantickým chvílím, pošeptejte svému milému do ouška, co k němu cítíte.

 

Panna

 

V pátek dělejte vše, co uznáte za vhodné, pouze se vyhněte pomluvám. Řiďte se svojí intuicí, která vám napoví, kde je pravda. V sobotu vyrazte někam na koncert, či do kina, ale hlavně si užívejte volného dne. Zasloužíte si to. Kdybyste si chtěli v neděli odpočinout, zkuste to, ale věřte tomu, že bude pořád něco na práci.

 

Váhy

 

V pátek vás zcela ovládne lenivost. Udělejte jenom to, co musíte a pak se běžte někam odreagovat. V sobotu vás možná zaujme nějaká dobrá knížka a zatoužíte dozvědět se novinky od svých přátel. V neděli vám Venuše pomůže načerpat energii. Běžte mezi lidi, na oslavu, do kina a uvidíte, že se budete dobře bavit.

 

Štír

 

V pátek budete mít příjemný den, kdy vám půjde vše od ruky. V sobotu si více věřte, jedině tak dosáhnete nebývalého úspěchu. Nebojte se podělit s druhými o svůj názor. Nedělní atmosféra bude jako stvořená k vytvoření nějaké kulinářské speciality a domácímu štěstí.

 

Střelec

 

V pátek nastane čas jen pro vaši rodinu a řešení jistých záležitostí. V sobotu vám někdo odhalí určité tajemství, které možná odpoledne rozchodíte příjemnou procházkou. V neděli zatoužíte po odpočinku na nějakém krásném místě.

 

Kozoroh

 

V pátek můžete randit, setkávat se s přáteli, ale hlavně se držte dál od domácích povinností. V sobotu na sebe buďte hodní a nic nepodnikejte. Nejlépe vám bude někde venku na lehátku s dobrým pitím v ruce. V neděli se ohlásí potřeba dořešit nějaké domácí záležitosti. Bude dobré, když si práci rozfázujete.

 

Vodnář

 

Páteční Luna v konjunkci nese zajímavé nápady. V případných nesnázích poznáte přátele, kteří budou při vás stát. V sobotu můžete být citlivější než jiné dny. Bylo by dobré si dopřát procházku tichou přírodou. Nedělní Luna v sextilu přinese poněkud zasněnou náladu.

 

Ryby

 

V pátek budete mít příležitost vyřídit více věcí než obvykle koncem týdne. Možná se také s někým udobříte a lidé k vám budou vlídnější než jiné dny. V sobotu se nepřepínejte a hlavně myslete na to, že dostatečný odpočinek je základ dobré nálady. V neděli se vrhnete s vervou do všech záležitostí spojených s vaší rodinou.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...