10 věcí, které potěší Lva

Lev je páté znamení zvěrokruhu, které je spojováno s elementem ohně a vládne mu samotné Slunce. Lidé narození ve Lvu (mezi 23. červencem a 22. srpnem) mají zvláštní charisma a je téměř nemožné je přehlédnout.

Rádi stojí v centru pozornosti, mají sklony k dominanci, pohání je vášeň, entuziasmus a kreativita. Jsou to velmi společenští a komunikativní jedinci plní energie, vitality a také sebevědomí, které je ale dobré udržovat na uzdě, aby nepřešlo v aroganci.

Máte ve svém okolí zrozence v tomto znamení? Pak byste měli vědět, co všechno ho dokáže učinit šťastným:

Pozornost a obdiv

Lvi milují, když jsou středem pozornosti, a je pro ně velmi důležité, aby byli svým okolím obdivováni. Proto je vždy potěší, když si ostatní všimnou jejich úspěchů a schopností a vyjádří jim své uznání.

Krásné a luxusní věci

Lvi mívají sklony k hedonismu a rádi si užívají věcí, které jsou luxusní. Určitě jim tedy udělá radost, když jim darujete něco opravdu kvalitního a krásného, nebo je vezmete třeba do prvotřídní restaurace. Tím je nejen potěšíte, ale zároveň jim ukážete, jak si jich vážíte.

Výzvy a soutěže

Lvi bývají velmi soutěživí a rádi se zapojují do různých výzev. Chcete-li je potěšit, zúčastněte se s nimi nějakého závodu, hry nebo sportovní události. A nemusíte být ani hlavními aktéry, klidně buďte jen diváci. Lva bude bavit i to, že může fandit svému oblíbenému týmu (který samozřejmě vyhraje).

Ocenění jejich vzhledu

Lvi obvykle věnují velkou péči tomu, jak vypadají. Obzvlášť si zakládají na svých krásných vlasech i bezchybném účesu (dokonce i když žádné vlasy nemají), muži si pěstují dokonalý vous nebo knír. A velkou odměnou pro ně je, když někdo ocení jejich snahu. Můžete je pochválit, jak jim to sluší, nebo jim dopřát hýčkání v salonu krásy.

Obdiv od milovaného člověka

Pokud jde o lásku, umí být Lvi neodolatelní. Snadno si získávají pozornost opačného pohlaví a zájem ostatních posiluje jejich ego. Milují romanticky a žhavě a nejšťastnější jsou ve chvíli, kdy jsou zamilovaní a mohou dávat lásku člověku, z jehož strany cítí zájem a obdiv.

Překvapení a dobrodružství

Dobrodružství a překvapení nesmí chybě v životě žádného Lva. Bude mít radost z jakékoli spontánní akce, ať už je to mejdan s přáteli nebo nečekaný výlet na neznámé místo.

Možnost vést a mít kontrolu

Lev se nebojí tvrdé práce, dokonce to je jeden z největších pracantů zvěrokruhu.  Ovšem práce ho musí bavit, musí věřit tomu, co dělá, a také potřebuje velet. Proto ho vždy potěší, když dostane příležitost být v čele týmu a rozhodovat o něčem důležitém.

Zábava a smích

Znamení Lva patří k létu, tedy době, kdy je všeho dostatek, úrody i sluníčka.  A přesně takoví jsou Lvi. Velcí optimisté, se smyslem pro humor, kteří se rádi smějí. A budou rádi, když s nimi budete smích a zábavu sdílet. Zajděte si třeba společně do kina na komedii nebo stand-up show nebo si spolu jen sedněte a vyprávějte si u skleničky něčeho dobrého zábavné historky.

Kreativní projekty

Lvi mají celkem výrazný smysl pro kreativitu a rádi se věnují různým uměleckým projektům. Společné vyrábění, malování, hraní divadla nebo muzicírování tak pro ně může být velmi uspokojující.

Pomoc ostatním

Kromě toho, že jsou Lvi velmi cílevědomí, a když si něco usmyslí, jdou si za tím hlava nehlava, nechybí jim ani velkorysost. Záleží jim na tom, aby svých cílů dosáhli i ostatní, obzvlášť, když jde o jejich rodinu nebo přátele. Pak neváhají a přispěchají, aby dotyčného povzbudili nebo mu rovnou podali pomocnou ruku. A dělá jim to radost.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Věštírna kartářek světla se štítky , a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.