10 věcí, které potěší Lva

Lev je páté znamení zvěrokruhu, které je spojováno s elementem ohně a vládne mu samotné Slunce. Lidé narození ve Lvu (mezi 23. červencem a 22. srpnem) mají zvláštní charisma a je téměř nemožné je přehlédnout.

Rádi stojí v centru pozornosti, mají sklony k dominanci, pohání je vášeň, entuziasmus a kreativita. Jsou to velmi společenští a komunikativní jedinci plní energie, vitality a také sebevědomí, které je ale dobré udržovat na uzdě, aby nepřešlo v aroganci.

Máte ve svém okolí zrozence v tomto znamení? Pak byste měli vědět, co všechno ho dokáže učinit šťastným:

Pozornost a obdiv

Lvi milují, když jsou středem pozornosti, a je pro ně velmi důležité, aby byli svým okolím obdivováni. Proto je vždy potěší, když si ostatní všimnou jejich úspěchů a schopností a vyjádří jim své uznání.

Krásné a luxusní věci

Lvi mívají sklony k hedonismu a rádi si užívají věcí, které jsou luxusní. Určitě jim tedy udělá radost, když jim darujete něco opravdu kvalitního a krásného, nebo je vezmete třeba do prvotřídní restaurace. Tím je nejen potěšíte, ale zároveň jim ukážete, jak si jich vážíte.

Výzvy a soutěže

Lvi bývají velmi soutěživí a rádi se zapojují do různých výzev. Chcete-li je potěšit, zúčastněte se s nimi nějakého závodu, hry nebo sportovní události. A nemusíte být ani hlavními aktéry, klidně buďte jen diváci. Lva bude bavit i to, že může fandit svému oblíbenému týmu (který samozřejmě vyhraje).

Ocenění jejich vzhledu

Lvi obvykle věnují velkou péči tomu, jak vypadají. Obzvlášť si zakládají na svých krásných vlasech i bezchybném účesu (dokonce i když žádné vlasy nemají), muži si pěstují dokonalý vous nebo knír. A velkou odměnou pro ně je, když někdo ocení jejich snahu. Můžete je pochválit, jak jim to sluší, nebo jim dopřát hýčkání v salonu krásy.

Obdiv od milovaného člověka

Pokud jde o lásku, umí být Lvi neodolatelní. Snadno si získávají pozornost opačného pohlaví a zájem ostatních posiluje jejich ego. Milují romanticky a žhavě a nejšťastnější jsou ve chvíli, kdy jsou zamilovaní a mohou dávat lásku člověku, z jehož strany cítí zájem a obdiv.

Překvapení a dobrodružství

Dobrodružství a překvapení nesmí chybě v životě žádného Lva. Bude mít radost z jakékoli spontánní akce, ať už je to mejdan s přáteli nebo nečekaný výlet na neznámé místo.

Možnost vést a mít kontrolu

Lev se nebojí tvrdé práce, dokonce to je jeden z největších pracantů zvěrokruhu.  Ovšem práce ho musí bavit, musí věřit tomu, co dělá, a také potřebuje velet. Proto ho vždy potěší, když dostane příležitost být v čele týmu a rozhodovat o něčem důležitém.

Zábava a smích

Znamení Lva patří k létu, tedy době, kdy je všeho dostatek, úrody i sluníčka.  A přesně takoví jsou Lvi. Velcí optimisté, se smyslem pro humor, kteří se rádi smějí. A budou rádi, když s nimi budete smích a zábavu sdílet. Zajděte si třeba společně do kina na komedii nebo stand-up show nebo si spolu jen sedněte a vyprávějte si u skleničky něčeho dobrého zábavné historky.

Kreativní projekty

Lvi mají celkem výrazný smysl pro kreativitu a rádi se věnují různým uměleckým projektům. Společné vyrábění, malování, hraní divadla nebo muzicírování tak pro ně může být velmi uspokojující.

Pomoc ostatním

Kromě toho, že jsou Lvi velmi cílevědomí, a když si něco usmyslí, jdou si za tím hlava nehlava, nechybí jim ani velkorysost. Záleží jim na tom, aby svých cílů dosáhli i ostatní, obzvlášť, když jde o jejich rodinu nebo přátele. Pak neváhají a přispěchají, aby dotyčného povzbudili nebo mu rovnou podali pomocnou ruku. A dělá jim to radost.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie
Příspěvek byl publikován v rubrice Věštírna kartářek světla se štítky , a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.