Týdenní horoskop od 19.2.-25.2. Co přináší Slunce v Rybách?

V pondělí 19. února vejde Slunce do znamení Ryb a Luna do znamení Raka. Předznamenává to větší potřebu citů. Soustředíte se více na své pocity. Příznivý trigon Luny se Sluncem a Saturnem a sextil s Jupiterem přinesou příjemnou energii, optimismus a naději, která se pojí v astrologii hlavně se znamením Ryb.

V úterý 20. února radí sextil Luny s Uranem nebát se zavolat tomu, koho máte rádi a probrat s ním všechny věci, které vás trápí. Společné vztahy je potřeba si pěstovat.

Ve středu 21. února vás hned z rána příjemně naladí trigon Luny s Neptunem a Luna vcházející do znamení Lva. Po poledni opozice Luny s Plutem varuje před potřebou mít vždy poslední slovo.

Ve čtvrtek 22. února radí opozice Luny s Venuší a Marsem krotit energie. Mohli byste snadno říci něco dvojsmyslného v kontextu jemného erotického harašení. Tohle však bude pouze malá předehra před konjunkcí Venuše s Marsem ve znamení Vodnáře. Odpoledne se poveze na velké vlně erotické energie. Bude ideální čas na randění i přátelský flirt, či svádění.

V pátek 23. února vejde Merkur do znamení Ryb. Vzhledem k tomu, že to pro něj není příliš příjemné prostředí, počítejte s horším soustředěním. Můžete mít pocit deky na mozku, roztržitosti a zapomnětlivosti. Budete tak muset sázet více na své štěstí a osobní kouzlo.

V sobotu 24. února nastane úplněk ve znamení Panny v opozici k Merkuru a Saturnu. Bude to trochu jiný úplněk, než jaký by mohl ve znamení Panny být. Některé lidi přepadne zvláštní nálada, nervozita a únava. Pokud si nehlídáte správnou životosprávu, určitě se to projeví na zažívání. Bylo by dobré dopřát si nějakou příjemnou aktivitu, procházku, nebo sport.

Na neděli 25. února si neplánujte nic důležitého. Kvadratura Venuše s Jupiterem věští ospalý den. Můžete mít potřebu chvílemi jen tak koukat do prázdna. Den však uteče mezi prsty rychle jako voda.

 

Hvězdy budou od 21. února ve znamení Ryb. Pro vodní znamení je typická jemná a klidná povaha. Ryby jsou citlivé a vnímavé bytosti, které rády pomáhají ostatním. Ve společnosti jsou přizpůsobivé a drží se raději v pozadí. Vlastní názor jim nechybí, ale nechávají si ho pro sebe.

 

Ryby, tento týden zvládnete náročné úkoly bez větších potíží. Hvězdy vám nedovolí pochybovat o svých schopnostech nebo se obávat následků. Do povinností se vrhnete po hlavě a díky vysokému odhodlání je stihnete dokončit včas.

 

Berani, pokud popustíte uzdu svým emocím, milostný vztah dostane nové grády. Partner v současnosti neví, jak si u vás stojí.

 

Býci, rozhodnete se investovat nemalé částky do své spokojenosti. S heslem, že peníze si do hrobu nevezmete, je využijete na dovolenou, kosmetické zákroky či změnu účesu.

 

Blíženci, s nadřízenými jednáte jako se sobě rovnými a neberete si žádné servítky. Přímost a férový přístup se vám kupodivu vyplatí. Vaše okolí ocení, že se nebojíte říct pravdu do očí.

 

Raci, půst nebo větší úprava dosavadního jídelníčku vám prospěje. Dokonce zjistíte, že zdravá strava může být chutná a zajímavá.

 

Lvi, zapracujte na sobě a přihlaste se třeba do kurzu cizích jazyků. Vhodná doba je i vyzkoušet rekvalifikační kurz.

 

Panny, hvězdy vám přinesou atmosféru klidu. Práci hodíte za hlavu a začnete se více věnovat rodině. Naplánujte si společný víkend v přírodě, partner i děti vám za to budou vděčné.

 

Váhy, v chaotické společnosti vám není příliš dobře. Lépe se cítíte v důvěrně známém prostředí a mezi svými blízkými.

 

Štíři, pro přátele budete fungovat jako bezplatná poradna. Ocitnou-li se v nouzi, u vás spolehlivě najdou bezpečné útočiště.

 

Střelci, v lásce se tento týden nespokojíte s málem. Chcete buď vše, nebo nic. Pokud se snažíte dobýt srdce vysněné osoby, můžete ztratit potřebnou motivaci. K urputné vytrvalosti vám hodně chybí.

Kozorozi, na blízké kladete vysoké nároky a očekáváte, že se budou snažit vaše požadavky naplnit. Oni se ale nedají strhnout, což vás sice zamrzí, ale musíte si uvědomit, že mají vlastní rozum.

 

Vodnáři, zbavíte se iluzí o jistých lidech z okolí. Za přátele už nepovažujete všechny, kteří se tak prezentovali. Možná vám to bude i líto, je však čas jít dál.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Ostara, svátek jarní rovnodennosti

Dámy a pánové, ráda bych vás všechny pozvala na třetí čarodějnický svátek, sabat chcete-li, Ostaru. Tento svátek se slavil v den jarní rovnodennosti. V novodobém kalendáři tento ...

Muži, vztahy a výklad karet

Zabývá-li se někdo studií, kdo a kdy využívá výklad karet, potom zákonitě dojde i na otázku, jak jsou nyní, v současné etapě na tom muži s využíváním ...

O krásné Nikolce

Slečna Nikolka je mojí klientkou jen krátce. Pokud byste chtěli poznat krásnou andělskou bytost, pak byste jí ve slečně Nikole jistě potkali. Vlastně ke mně ...

Jak si vybíráte kartářku vy?

Podnětem k sepsání tohoto zamyšlení byl příběh pána s kyvadélkem, jež si jistě dokázal pro sebe vybrat na danou situaci „svou“ kartářku. Viděla jsem to v praxi, jak ...

Buďme jako Rocky a zabojujme

Dnešní příběh mě, dámy a pánové, inspiroval naší klientkou Alenkou. Alenka se, jako mnozí z nás, dostala do průšvihu. Nic se jí nedaří. Manžel ji opustil, ...

Karmická zátěž

Další příběh, o který bych se s vámi chtěla podělit, je příběh paní Julie. Když jsem jí poprvé uviděla, měla jsem pocit, že vidím svojí matku ...
kartářka Helen Stanku

Odkud se bere jasnozřivost

Jak se říká, jsou věci mezi nebem a zemí... Nedávno volala jedna moje dobrá kamarádka Lucia se svým trápením. Není rodilou Češkou a žije tady sama ...

O spánku a snech

Tělo, které nepije, nejí a nespí, zemře. Je to tak jednoduché či obtížné, podle toho jaké jsou životní podmínky a uvědomělost člověka, který dané tělo ...

Anděl strážný pana Matěje

Dnešní příběh je opět příběhem skutečným. Stal se zcela nedávno. Můj klient Matěj mi připravil skutečně velmi nádherný den s andělem a já jsem ráda, že ...

Barvy a jejich vliv na člověka

Dnes je už prokázanou pravdou, že barvy ovlivňují život i zdraví jedince. Používání barev v životě každého z nás pozitivně i negativně ovlivňuje jak naše ...