Týdenní horoskop 8. 8. – 14. 8. Luna v úplňku naplní sny

V tomto týdnu je Merkur v plné síle a dopřeje vám najít něco, po čem již delší dobu toužíte. Může to být třeba nějaké umění, či dobrá práce. Nápady budete mít skvělé.

Saturn vám připomene staré známé a dovolí oživit si vzpomínky staré několik let. Postarejte se, abyste vypadali k světu a ukažte jim, že jste stále skvělými přáteli.

V pondělí 8. 8. vejde Luna do znamení Kozoroha a vy si budete chtít odpočinout od všeho někde v klidu přírody. Citlivější lidé mohou vnímat vrchol otevření takzvané Lví brány, která má vždy přinést jisou úroveň transformace a možná nové pohledy na dosavadní život. Osmičky v datu jsou slibné, protože mají rády vyrovnanost a harmonii. Někdy to však vyžaduje menší oběti pro větší klid. Vliv této spíše mystické konsteace by měl ustupovat do úplňku 12.8.

V úterý 9. 8. buďte opatrní, protože opozice Venuše s Plutem varuje před špatnými nabídkami a nebezpečím nechat se ošidit. Pokud vám někdo dluží peníze, připomeňte se.

Ve středu 10. 8. věští trigon Luny s Uranem a Marsem a sextil s Neptunem užívat si naplno prázdninových radostí. Konjunkce Luny s Plutem a opozice s Venuší vás může přivést na duchovní myšlenky. Večer vejde Luna do znamení Vodnáře a uklidní rozbouřené vlny citů a vášní.

Ve čtvrtek 11. 8. může vyvolat kvadratura Slunce s Uranem potřebu něčemu se vzbouřit, nebo alespoň něco změnit. Rozhodně nebudete chtít být ve stagnaci. Tvůrčí aspekty posílí Venuše vcházející do znamení Lva a sextil Marsu s Neptunem a tak se může z této bouře narodit něco pěkného, co nadcházející úplněk silně podpoří. Venuše ve znamení Lva se chce líbit a vám se tak bude chtít vypadat co nejlépe. Možná to nastartuje zdravou dietu, nebo budete chtít, aby vypadal pěkně i váš dům a vše s čím se pojíte.

Nezadaní jedinci mohou prožít skvělé chvíle na rande s někým milovaným. Zmíněná kvadratura Slunce s Uranem pomůže v koncentraci na všechno, co chcete zrealizovat.

Avšak pozor, Saturn je nyní velmi silný a vyřčená slova mohou začít působit, jako mocná zaklínadla. A vliv úplňku tomu pomůže. Hozená slova stylu – vše mne unavuje a mám toho dost, chci jinou práci, nebo jsem tlustá a začnu běhat a hubnout … Vaše sny se vám budou o úplňkové noci plnit. Říkejte tedy jen to, co myslíte vážně.

V pátek 12. 8. nemohou s příliš velkým klidem počítat lidé, kteří mají citlivou duši a reagují na neviditelné energie. Úplněk ve Vodnáři (3:35) v kvadratuře s Uranem udělá své. Rozhodně budete mít potřebu vyjít z rutinny. Mimo jiné přinese chuť na setkání s přáteli a lidmi kolem. Budete více nakloněni svému okolí. Tento den se vyplatí věnovat se kosmetice, protože kůže bude skvěle vstřebávat výživné krémy. S přihlédnutím na aspekt Venuše ve Lvu se budou chtít lidé blýsknout, stát se vyjímečnými a také někoho vyjímečného po svém boku mít.

V sobotu 13. 8. přinese vcelku příjemnou zábavu opozice Luny s Merkurem. Nebude nouze o přátelská setkávání, či návštěvy příbuzných, které jste již delší dobu neviděli. Rozhodně bude o čem hovořit.

Nedělní den s datem 14. 8. bude pod aurou opozice Slunce se Saturnem a to přeje spíše soustředění se na vlastní nitro. Budete se více soustředit na nová předsevzetí. Třeba začít se zdravěji stravovat. Trigon Marsu s Plutem vás zmobilizuje k vytrvalému cvičení. Vyplatí se to a pravidelný pohyb bude mimořádně efektivní.

Hvězdy jsou ve znamení Lva. Lidé narození v tomto znamení jsou vášniví, zároveň milují pohodlí a krásné věci a udělají pro to všechno. Ideálními partnery jsou pro ně Beran, Střelec či Vodnář.

Lvi, tento týden se příliš neupínejte k představám a tajným fantaziím. Raději svůj milostný život žijte takový, jaký momentálně je.

Panny, i když to pro vás nebude snadné, projevíte více trpělivosti v lásce, a to se vám začne vyplácet téměř ihned. Důvěřujte svým pocitům a neposlouchejte nepodložené rady kamarádů.

Váhy, pokud v mezilidských vztazích, nejen v lásce, přestanete tlačit na pilu, vše se dá samovolně do pohybu. A překvapivě s tím můžete být více spokojení. Zkuste se tedy ovládat a pustit některé věci z dohledu.

Štíři, neslevujte ze svých nároků. Nejsou totiž vůbec neoprávněné. Pokud ustoupíte opět zpátky, těžko si stejnou pozici budete příště získávat znovu.

Střelci, vaší psychice může ulevit jen relaxace. Takže se vydejte na masáže, do vířivky nebo do sauny. Nejenže si myšlenky utříbíte, ale také získáte na některé záležitosti jiný pohled.

Kozorozi, tento týden vám bude naprosto chybět trpělivost. Nejraději byste si vše dělali podle sebe a svým vlastním tempem. To ale nepůjde.

Vodnáři, s absolutně novým člověkem můžete objevit mnoho společného a zřejmě přeskočí pověstná jiskra. Čeká vás dobrodružství.

Ryby, využijte letního počasí a rozhýbejte své tělo. Možná bude fajn připojit k tomu zbytek rodiny. Nebo alespoň jednoho člena.

Berani, dělejte vše, jak nejlépe dovedete, ale hlavně buďte věrní tomu, co vás opravdu baví, v tom je největší síla.

Býci, pomáhejte vašim blízkým vlídným slovem. Díky tomu jim dodáváte sebevědomí a povzbuzení. Nejvíc to funguje u dětí.

Blíženci, tento týden budete řešit rodinné spory. Naštěstí dokážete bouřlivou atmosféru zvládnout tak, aby se nikdo necítil uražený a naštvaný.

Raci, upusťte od radikálních kroků, později byste jich mohli litovat. Máte teď sklon vidět věci horší, než skutečně jsou. Dopřejte si relaxaci v přírodě.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...

Víkendový horoskop: Mars v Rybách a odvěký tanec života

Jaro vybízí k chystání svých svátků a pořádků a k těm nás bude nabádat Luna ve znamení pečlivé Panny. Nicméně svůdný Mars v Rybách touží po vzrušení ...

JAK SI KDYSI POMOCÍ MAGIE CHTĚLY UDRŽET ŽENY SVÉ MUŽE?

Jste zamilovaná. Silně a je to vzájemné. Na začátku s ním bylo všechno skvělé, byli jste jako hrdličky. Vypadali jste jako ukázkový milující pár. Nádhera ...
/ Články