Týdenní horoskop  7.2.-13.2. Saturn napoví, jak získat více

Berani, musíte si odpustit hašteřivost. Raci, jestliže se budete na svět usmívat, máte šanci na skvělé dny. Kozorozi, nějaké pracovní úkoly jsou možná opravdu nad vaše síly. Nedělejte hrdinu a požádejte o pomoc zkušeného kolegu…

Jupiter v  Rybách rozšiřuje horizonty. Odesílejte důležité emaily, psaní, volejte důležitým a moudrým lidem. Volejte důležitým a moudrým lidem. Budete nasávat vědění poznání, zvládat zkoušky. Je to ideální čas pro studium, zkoušky a četbu.

 

Saturn napoví, jak neutratit mnoho a získat více. Vyplatí se projít si různé nabídky bank, protože to co ušetříte můžete použit pro sebe.

 

Venuše znamení Kozoroha vám pomůže lépe pěstit svoji krásu a dát do kupy módní garderobu. Ke konci týdne Venuše předpovídá milé setkání a zamilovaným povedená rande.

 

Pondělí 7.2.

Sextily Luny s Jupiterem a trigony s Marsem skvěle vyladí na očekávané pracovní i intelektuální výzvy. Večerní konjunkce Luny s Uranem dnes překvapení. Pro někoho přinese chuť všechno hodit za hlavu a někam si vyrazit.

 

Úterý 8.2.

Kvadratury Luny se Saturnem a Sluncem mohou vnášet lehčí nervozitu a vyostřovat tření mezi blízkými. Skvělý trigon Marsu s Uranem naštěstí ukáže cestu ven z těchto vod. Uran podpoří přirozenou potřebu volnosti a vy si někam vyrazíte. Buď do přírody nebo na něco dobrého.

 

Středa 9.2.

Příznivé trigony Luny s Merkurem a Plutem a Luna vcházející do znamení Blíženců nesou vynikající příležitost pro duševní trénink. Vizualizujte si, že se ponurý chladný zimní den rozzářil sluníčkem a dopřejte si horký čaj a chvilku pro sebe.

 

Čtvrtek 10.2

Luna s Jupiterem bude brzdit první polovinu dne. Odpoledne se veškerá organizace a koordinace výrazně zlepší díky stabilizačním vlivům trigonu Luny se Saturnem.

 

Patek 11.2.

Konjunkce Merkura s Plutem vám může pomoci k návratu do vaší formy. Zmobilizujete své síly pro vše, co si vyžaduje sílu, vytrvalost, vůli a koncentraci. Den přeje cestám, rekreaci a pobytu na čerstvém vzduchu.

 

Sobota 12.2.

Výjimečně příjemný den a skvělou náladu a uvolnění duše i těla zajistí Luna vcházející do znamení Raka. Konečně máte šanci si dobře odpočinout i se vyspat. Neméně zajímavě se ohlašuje večer. Trigon Luny s Jupiterem a sextil s Uranem jsou zárukou dokonalé zábavy a malou předzvěstí pondělního svátku zamilovaných.

 

Neděle 13.2.

 

Opozice Luny s Venuší nepřeje rychlému vstávání a příliš velké aktivitě. Zároveň v téže době budete vystaveni vlivu opozice Marsu, díky němuž se můžete cítit trochu rozlámaně. Příznivý trigon Luny s Neptunem zajistí milé odpoledne v přátelské náladě vašeho blízkého okolí.

 

Druhý únorový týden nám připravil mnohá překvapení. Pojďme se podívat, co nás čeká.

Hvězdy jsou ve znamení Vodnáře. Mezi jejich slabými stránkami je nestálost. I když se pro věci nadchnou opravdu hluboce, ne vždy to má dlouhého trvání. Na svých plánech hodně lpí, ale mají jich tolik, že ne vše stihnout uskutečnit.

Vodnáři, tento týden si neberte na svá bedra příliš nových povinností. Máte dost práce s tím, abyste úspěšně dotáhli ty minulé.

Ryby, ani tento týden se nebudete moci plně koncentrovat na práci a své povinnosti. Hlavou vám běhají spíše myšlenky na mezilidské vztahy a také na hledání nového partnera. Pokud se přes den nedokážete ovládnout, alespoň se snažte nadělat co nejméně přešlapů.

Berani, musíte si odpustit hašteřivost, která převládá ve vašem milostném vztahu. Uvědomte si, že neustálým pošťuchováním a jedovatými poznámkami ničeho nedosáhnete. Jedině toho, že se s partnerem vaše cesty brzy rozejdou.

Býci, v práci hrozí problémy z nezkušenosti. Není lépe vyložit karty a přiznat, že něco nevíte, než to stále maskovat?

Blíženci, ani tento týden si neoddychnete. Jak ve vztahu, tak v práci jste stále jako na trní. Kde se ovšem můžete úspěšně realizovat, to je domov a jeho zařizování. Pomůže vám to zapomenout na ostatní starosti.

Raci, jestliže se budete na svět usmívat, máte šanci na skvělé dny. Každého bude přitahovat pohodově naladěný člověk.

Lvi, měli byste více poslouchat to, co vám ostatní říkají. Mají zřejmě docela dobré názory, které stojí za vaši pozornost.

Panny, čeká vás úspěšný týden. Zvlášť dobře na tom můžete být v lásce. Pokud jste na počátku nového vztahu, pravděpodobně se utvrdíte ve správné volbě.

Váhy, váháte-li s rozhodnutím pro nové koníčky a zájmy, směle jděte do toho. Můžete tam potkat velmi zajímavé lidi a rozšířit si své obzory.

Štíři, od partnera se dočkáte kritiky a nepříliš empatického jednání. Máte pocit, že vám nerozumí. Ruku na srdce, nejste trochu vztahovační? Chce to se podívat na váš vztah s odstupem, zjistíte, že nejste bez viny.

Střelci, neměli byste jen tak útočit na kolegy nebo přátele. Klidné jednání přinese více výsledků. Zamyslete se nad tím.

Kozorozi, nějaké pracovní úkoly jsou možná opravdu nad vaše síly. Nedělejte hrdinu a požádejte o pomoc zkušeného kolegu.

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...