Týdenní horoskop 31.10. – 6.11. Luna v Rybách vás usmíří

V pondělí 31.10. vejde Luna do znamení Vodnáře a bude přát netypickému seznamování a touze prožít něco mimořádného. Konjunkce Luny s Plutem posílí schopnost mít předtuchy. Můžete mít pocit, že vás navštívilo něco z vaší minulosti a možná i nějaký duch.

 

V úterý 1.11. na svátek Všech svatých si večer dopřejte horkou vanu s vonnou solí, či jiný příjemnou relaxaci. Kvadratura Luny se Sluncem, Venuší a Uranem vyžadují nějakou malou odměnu za celý den. Tím spíš, když díky nepředvídatelnému Uranu možná budete muset během dne měnit své plány.

 

Ve středu 2. 11. na svátek Památky zesnulých předvídá Luna v kvadratuře s Uranem také slušný zmatek. Naštěstí vejde večer Luna do znamení Ryb a konejšivě usmíří jakékoliv vnitřní napětí.

Pokud chcete ozdobit hrob svých blízkých, můžete použít chryzantémy.

Bílé se darují na znamení čisté lásky každému, s kým jste cítili blízké spojení. 

Žluté chryzantémy jsou radostné a ty můžete dát na hrob někomu, s kým jste se dobře cítili a kdo dával vašemu životu smysl.

Růžové jsou o romantické lásce a umí navracet city a pocity blízkosti.

Modré chryzantémy hovoří o klidu duše a o trpělivosti. Pokud je darujete milovaným zesnulým, dáváte jim najevo, že jste se již s bolestí poprali a nemusí se o vás bát.

Červené patří na hrob někomu, koho jste milovali.

Oranžové chryzantémy říkají, že jste se již konečně se ztrátou a prázdnem dokázali vypořádat. Opět jste začali mít rádi život a chcete to říct milované bytosti na druhé straně.

 

Ve čtvrtek 3. 11. věští trigony Luny s Merkurem, Sluncem a Venuší skvělý den pro domlouvání schůzek, posezení s přáteli na kafíčku, či horkém svařáku a také lásce.

 

Pátek 4. 11. bude Luna v konjunkci s Neptunem. Dopřejte si odpočinek a nenechte se zavalit hromadou povinností, které by na vás chtěli ostatní hodit. Dopřejte si čas pro sebe a možná se díky Luně v konjunkci s Jupiterem dozvíte něco nového, či přijdete na novou zálibu. Večer využijte skvělé konstelace a vyjděte si někam, kde vládne umění a dobrá zábava. Nebudete litovat.

 

Sobota 5. 11. věští den, kdy vlivem Luny vcházející do znamení Berana a Venuše v opozici s Uranem může přijít citová exploze. Neseďte doma, můžete nalézt někoho nového a možná objevit i svoji spřízněnou duši. Porozumění bude souznět jak v rovině duší, tak i srdcí a těl.

 

V neděli 6. 11. odpočívejte a nenechte se donutit k žádné větší práci. Rozhodně se vyhýbejte jakémukoliv konfliktnímu střetu a věčně naštvaným lidem, kteří budou vlivem večerní kvadratury Luny s Plutem hledat svůj hromosvod, kam by mohli svádět svoji náladu. Zůstaňte doma a pusťte si raději nějakou pěknou komedii.

 

Hvězdy jsou ve znamení Štíra. Lidé narození v tomto období se vyznačují vnitřní sílou a životní energií, díky které zvládnou cokoliv, pro co se rozhodnou. Patří mezi uzavřené povahy, není pro ně typické, že by se jen tak někomu svěřovali. Udržují si jistý odstup, protože nechtějí být ničím ovlivňováni.

 

Štíři, tento týden o všem hodně přemýšlejte a zapomeňte na emoce. Nejednejte ukvapeně, volte humorné a mírné formy vyjadřování.

 

Střelci, nevnucujte ostatním doma své názory za každou cenu. Vaši blízcí si za vámi stejně pro radu sami přijdou později.

 

Kozorozi, máte nejen rychlé myšlení, ale také dost ostrý jazyk. V zaměstnání to může být přínosné v případě protlačování nápadů a postupů. Ve vztazích to bude ale naprostá katastrofa.

 

Vodnáři, ti z vás, kteří jsou stále single, si tento týden nebudou muset stěžovat na nezájem opačného pohlaví. Můžete si dokonce vybírat.

 

Ryby, může vás zaskočit situace, ve které se zničehonic ocitnete se svým novým partnerem. Jako by vám docházela společná témata a neměli jste si nic nového říct. Budete se muset rozhodnout, jak dál.

 

Berani, máte momentálně v sobě tolik energie, že by vám ostatní mohli závidět. Zkuste ji využít na něco velmi užitečného.

 

Býci, momentálně vás především zajímá, jak budete působit na ostatní. Ale v práci to moc nefunguje. Měli byste se zaměřit na oblasti života, kde vám to zrovna hapruje.

 

Blíženci, pokud se v jisté společnosti necítíte dobře, není důvod se nutit tam setrvávat. Dejte přednost tomu, s kým vám je fajn.

 

Raci, hlídejte si svůj prostor a nepouštějte si tam negativní emoce. Jinak budete mít plnou hlavu cizích starostí. Raději si udělejte čas jen pro vaše blízké, partnera a děti.

 

Lvi, nebojte se mířit na vyšší cíle. Jistě se vám to může podařit. Jen stačí přesně vědět, co opravdu chcete. Ono si vás to najde.

 

Panny, bude nutné si najít nějaké nové zajímavé koníčky a zájmy, které vám znovu vrátí dobrou náladu a chuť do života. Zkuste se inspirovat u známých.

 

Váhy, pokud se budete snažit vkládat jen tak do řeči jízlivé poznámky, buďte si jistí, že to druhá strana velice rychle rozezná. Nechte těchto pokusů a buďte radši féroví.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...