Týdenní horoskop 25.9.-1.10. Co nese první podzimní úplněk?

V pondělí 25. září vejde Luna do znamení Vodnáře a podpoří učení a přijímání nových informací. Trigon Merkuru s Jupiterem posílí vaši obrazotvornost.

V úterý 26. září se snažte držet dál od hádek a nedorozumění, která může podpořit Luna v opozici k Venuši a v kvadratuře k Uranu. Na druhou stranu si můžete s někým blízkým něco otevřeně vyříkat a odstranit napětí.

Ve středu 27. září vejde Luna do znamení Ryb. Urovnají se rozbouřené vody a konjunkce Luny se Saturnem nastolí potřebu spíše rutinních činností.

Ve čtvrtek 28. září si naplánujte sváteční den do detailů. Opozice Luny s Merkurem a konjunkce s Neptunem vás mohou totiž rozptylovat, tak abyste třeba nepřipekli svatováclavskou husu. Z romantického snění vás proberou sextily Luny s Jupiterem, Uranem a Plutem, které slibuji vlídný a dynamický den.

V pátek 29. září (11:57) nastane úplněk ve znamení Berana.  Pomůže oddělit to, co je důležité od věcí nepodstatných. Úplňková Luna bude v kvadratuře s Venuší a Uranem. Tento aspekt často přináší potřebu posouvat různé hranice až do extrému. Může se to projevit ve sportu, ale také v jídle a pití.

Úplněk vždy jitří emoce. Někoho to dotlačí řešit finanční rozhodování, výměnu starých spotřebičů, či koupi vozu. Realizace půjde snadněji. Hodně lidí se na vás obrátí s žádostí o vaši pomoc. Budete se sice snažit vyhovět všem, ale myslete také na sebe. Budete se muset naučit rozlišit, kdo vaši pomoc opravdu potřebuje a kdo už tak ne. Najděte si více času na sebe.

Není tak důležité, co se vám zrovna děje jako to, jak to vidíte vy a jaký tomu dáváte význam.

V sobotu 30. září neseďte doma. Trigon Merkuru s Uranem slibuje dobré nápady, skvělou slovní zásobu a zajímavé situace.

V neděli 1. října vejde Luna do znamení Býka. Pravděpodobně zatoužíte po kráse kolem sebe a budete chtít vyzdobit prostor kolem vás do podzimních tónů. Možná narazíte na nějaké bezkonkurenční doplňky.

Hvězdy jsou ve znamení Vah. Tomuto vzdušnému znamení vládne Venuše. Váhy jsou intelektuálně založení lidé jemné povahy, v životě usilují o harmonii a soulad. Mají smysl pro férovou hru.

Váhy, tento týden dejte svému protějšku více prostoru, aby mohl vyjádřit své pocity a city k vám. Zkuste mu pozorně naslouchat.

Štíři, polovinu úspěšně zvládnuté práce mohou zajistit správně stanovené cíle. Budete pak mít daleko větší tah na bránu.

Střelci, pokud máte pocit, že potřebujete čas pro sebe, nebojte se si jej vzít. Ale také to doma ostatním řekněte na rovinu.

Kozorozi, vyhněte se porovnávání svého milostného života se vztahy svých přátel. Každý je originál a všude jsou problémy. Jen se zbytečně trápíte a podceňujete, místo toho se zaměřte na hezké věci.

Vodnáři, Velkým problémem pro vás může být zjištění, že nemáte přesně stanovené priority nebo cíle. To vás zbytečně zdržuje. Zkuste se nad tím zamyslet.

Ryby, pokud zjistíte, že máte nedostatečnou kvalifikaci pro práci, o kterou moc stojíte, poohlédněte se co nejrychleji po kurzu, který vy vám toto pomohl doplnit. Záleží jen na vás, nakolik se chcete snažit a za něčím si v životě jít.

Berani, můžete se ocitnout v situaci, která bude vyžadovat obrovské pochopení druhé strany a také hledání vhodného kompromisu. Pokud nebudete mít dostatek nápadů, pokračujte v rozhovorech až si vše dobře promyslíte.

Býci, tento týden dejte přednost těm pracovním povinnostem, kde hoří termín. Jinak se dostanete do velkých problémů a budete pod tlakem.

Blíženci, měli byste svým dětem a partnerovi předat více zodpovědnosti a úkolů. Tím si uděláte prostor na vaše vlastní věci. Tak dáte jasně najevo, že jim nebudete neustále vše servírovat až pod nos.

Raci, uklidnění rozbouřených emocí zlepší rodinné vztahy a vytvoří mírumilovnější prostředí. Pokuste se o to.

Lvi, nové projekty, které se nyní před vámi objeví, jsou velkou výzvou. Ale vy možná na takové právě čekáte. Tak směle do toho.

Panny, nebojte se mluvit s blízkými lidmi o svých pocitech. Podpora rodiny a přátel je důležitá pro zvládání duševních obtíží.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...