Týdenní horoskop 18.9.-24.9. Slunce s Neptunem ještě zamíchají rozdané karty

V pondělí 18. září vejde Luna v kvadratuře s Plutem do znamení Štíra. Pro některé to bude připomínka blížícího se podzimu. Den se však rozeběhne v dynamických energiích. V poledne bude Luna v trigonu se Saturnem a přinese příznivé podmínky na práci i na učení.

 

V úterý 19. září se snažte příliš nepřepínat, protože opozice Luny s Jupiterem a Slunce s Neptunem a kvadratura Luny s Venuší mohou zastřít skutečný obraz věcí a trochu zamíchají rozdané karty. Budete chtít spíše odpočívat, než řešit rébusy.

 

Ve středu 20. září vám pomůže Luna v trigonu s Neptunem a v sextilu ke Slunci a Plutu získat dobrou psychickou i fyzickou kondici. Odpoledne přinese výbornou náladu. Luna vejde do znamení Střelce a dodá vám dávku energie navíc.

 

Ve čtvrtek 21. září by bylo dobré posvítit si na všechny obchodní a investiční plány, je tu šance na výhodný obchod. Zvýšení vašeho potenciálu posílí trigon Slunce s Plutem. V poledne uberte na tempu, Luna v kvadratuře s Merkurem vám připomene, že všeho moc škodí.

 

V pátek 22. září prožijeme poslední chvíle astronomického léta ve společnosti kvadratury Luny s Neptunem a Sluncem, večer vejde Luna do znamení Kozoroha. Se Sluncem v Panně se tak budete loučit téměř nostalgicky.

 

V sobotu 23. září nastane začátek astronomického podzimu. Všichni milovníci tohoto barevného období jej přivítají s klidem, ke kterému pomůže trigon Luny s Merkurem.

 

Říká se, že sdílená starost je poloviční starost a sdílená radost je dvojnásobná radost. V neděli 24. září si to můžete ověřit, protože díky konjunkci Luny s Plutem budete mít potřebuju podělit se o své zážitky s někým blízkým.

 

Až do soboty 22. září jsou hvězdy ve znamení Panny. Šťastným číslem tohoto zemského znamení je číslo 5, které je spojeno se společenským životem, svobodou a také s tělesnou přitažlivostí.

 

Panny, tento týden máte na rozdávání energii i elán. Vaše pracovní tempo je proto doslova vražedné. Naštěstí vám to takhle vyhovuje.

 

Váhy, materiální potíže se vám vyhnou obloukem. Díky pracovním aktivitám si nemůžete na nedostatek peněz stěžovat. Přesto budete v domácnosti hospodařit s rozvahou.

 

Štíři, sebejistota vám ve vztahu k druhým neschází. Díky tomu můžete jednat i s lidmi, kteří by se vás jindy snažili oblafnout.

 

Střelci, budete se snažit upevnit partnerský vztah, ale okolnosti vám nepřejí. Čas na to budete mít až koncem týdne. Počkejte si.

 

Kozorozi, dostanete příležitost ukázat, jaký potenciál se ve vás skrývá. Na pracovišti ze sebe vydáte maximum a jste schopni zvládat jakékoliv překážky. Také v soukromí jen záříte. Čerstvé partnerství vás v lecčem motivuje a vaše chování je vzorové.

 

Vodnáři, hvězdy vám přejí hlavně v lásce. Poznají to na vlastní kůži svobodní i zadaní. Dlouholeté vztahy opráší stereotyp a začnou od čistého stolu. S protějškem si najednou přijdete vzácnější a uvidíte se jinýma očima.

 

Ryby, pokuste se uvolnit ze sebe vztek, nebo si ho vůbec nepřipouštějte. Jinak byste mohli být plni negativních emocí.

 

Berani, aniž byste se o to museli nějak výrazně zasadit, v práci se věci pohnou tím správným směrem. Hvězdy vás asi vyslyšely.

 

Býci, rodinné starosti vám nedovolí věnovat se kariéře naplno. Ať děláte, co děláte, myšlenky vám stále odplouvají směrem k domovu. Dokud se vše nevyjasní, nebudete se cítit v ničem jistí.

 

Blíženci, je ideální doba na to, abyste se dostali zpět do původní kondice. Rozhodně se ale nepřepínejte hned od samého začátku. Mohli byste rychle odpadnout.

 

Raci, baví vás dělat kompromisy. Pozorujete, že se s nimi doberete pozitivního výsledku a nemusíte se kvůli tomu dohadovat. To vám v partnerství umožní prožít týden bez dohadování se o maličkostech.

 

Lvi, vezměte zdraví pevně do svých rukou. Možná vás okouzlí východní medicína, nebo vyzkoušejte osvědčené babské rady.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Polární záře nad hlavou

Překrásné barvy polární záře budí obdiv, ale i mystické prožitky. S astrologií toho moc společného nemá, snad jen fakt, že přichází v době aktivity Uranu ...

Týdenní horoskop 13.5.-19.5. Slunce s Uranem vše otáčí vzhůru nohama

V pondělí 13. května se snažte udělat co nejvíce práce, abyste získali časovou rezervu. Kvadratura Luny vcházející do znamení Lva s  Merkurem a opozice s ...

3 znamení zvěrokruhu, která potřebují žít v páru a hledají pravou lásku

Některým znamením zvěrokruhu samota nevadí. Na druhou stranu jsou taková, která sama žít nedokážou. Potřebují v životě najít partnera, s nímž prožijí pravou lásku a ...

Víkendový horoskop od 10.5. Konjunkce Slunce s Uranem spustí průtrž překvapení

Konjunkce Slunce s Uranem nese překvapení všeho druhu. Kdo je připraven, není překvapen. Kyž si s sebou přibalíte powerbanku, hever, vykládací karty, či repelent, možná ...

11 znamení, že nás andělé chrání

Rádi věříme tomu, že nad námi kdosi bdí. Někteří hovoří o andělech strážných, jiní o duchovních průvodcích, nebo o spřízněných duších zemřelých blízkých. Lidé se ...

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...