Týdenní horoskop 5.2.-11.2. Co probudí novoluní ve Vodnáři?

V pondělí 5. února můžete využít sílu Merkuru vcházejícího do znamení Vodnáře. Půjdou vám rychle vyřešit různé rébusy, případně můžete dostat zajímavý nápad, který přijde s lehkostí vánku. Merkur bude v konjunkci s Plutem a to vám pomůže ještě více posílit intuici a upozornit vás na dávno zapomenuté nápady.

V úterý 6. února vejde Luna do znamení Kozoroha. Počítejte s tím, že se mohou objevit nějaké zapomenuté povinnosti, nebo se vynoří něco, co si vyžádá vaši intervenci.

Ve středu 7. února připraví hvězdné nebe spoustu příjemných překvapení. Luna v sextilu se Saturnem, v trigonu s Jupiterem a Uranem, v konjunkci s Venuší a také trigon Venuše s Uranem přinesou velkou dávku dobré nálady. Ten, kdo se vypraví na rande, nebude litovat. Také vás mohou překvapit nečekaní hosté.

Ve čtvrtek 8. února může sextil Marsu a Luny s Neptunem ovlivnit vaše smysly a zejména chuť na všechno dobré a sladké. Vyhrává ten, kdo dokáže najít tu správnou vyváženost. Luna v konjunkci s Marsem a Plutem a kvadratura Slunce s Uranem varují před přejídáním.

V pátek 9. února bude všechno uspěchané. Pocit stresu posílí konjunkce Luny s Merkurem a kvadratury s Jupiterem a Uranem. Jistou aktivitu ve vás probudí novoluní ve znamení Vodnáře. Večer se můžete dobře bavit a možná si dáte i nějaké dobré předsevzetí.

V sobotu 10. února si hlídejte všechny důležité věci a snažte se udržet myšlenku. Kvadratura Merkuru s Jupiterem a Luna vcházející do znamení Ryb přinese určitý myšlenkový chaos. Zajímat vás můžou klepy i nakupování toho, co vůbec nepotřebujete. Naordinujte si nějaké relaxační aktivity a případně i sport, protože cokoliv konstruktivního a tvořivého odsunete na vedlejší kolej.

V neděli 11. února zatoužíte po tělesné i duchovní očistě. Konjunkce Luny se Saturnem nasadí přísnější sebereflexi. Odměnou bude dobrá nálada a velká porce milých událostí, kterou přinese sextil Luny s Jupiterem a Uranem.

Hvězdy jsou ve znamení Vodnáře. Toto vzdušné znamení potřebuje partnera, který je v ničem neomezuje. Nejlepší partnerem pro Vodnáře je Beran, Vodnář a Blíženec. Dobře si budou rozumět s Váhami, naopak špatné vztahy mívají s Pannou či Býkem.

Vodnáři, k druhým budete otevření, klidně kolegům svěříte své problémy v osobních vztazích. Jejich sdílení vás velmi sblíží.

Ryby, hvězdy vás obdařily přemírou citů, kterých budete mít dost pro všechny své blízké. Díky dobré vůli se obrousí hrany.

Berani, snadno přeceníte své síly a naberete si množství povinností. Udělejte si předem jasno, zda je to opravdu nutné.

Býci, v partnerských vztazích se rozhostí klid a mír. Se svým protějškem budete jedna duše a jedna mysl. Užívejte si to plnými doušky, odrazí se to pozitivně i na vaší náladě a pracovním nasazení.

Blíženci, udělá vám radost, když vaše snaha přinese ostatním užitek. Může jít o vaše blízké, ale i o zcela neznámé lidi.

Raci, budete velmi vstřícní, tolerantní a plní dobré vůle. S jistými členy rodiny se konečně můžete rozumně bavit. Zatím s nimi bylo k nevydržení. Teď jim ale po nějakém nezdaru spadne hřebínek a vrátí se k normální komunikaci.

Lvi, kritika profesních kvalit se vás hluboce dotkne. Neberte si ji tolik k srdci, je cílena spíše jako jízlivá poznámka příští týden už o ni nebude nikdo vědět.

Panny, máte příznivý čas pro studia a kurzy všeho druhu. Také při debatách s blízkými budete hýřit bystrými postřehy. Mnohým poskytnete vodítko k řešení jejich osobních problémů.

Váhy, hvězdy od vás odklánějí veškeré spory a nehody. Budete si užívat jak vnější slávu, tak uznání autorit ve vaší rodině.

Štíři, v zaměstnání budete v jednom kole. Přitom vám bude připadat, že vaše energie vůbec neubývá. Dávejte proto pozor, abyste nepřecenili své síly. Pokuste se trochu krotit svou bezmeznou pracovní iniciativu, abyste si pak dokázali užít i chvíle volna.

Střelci, spokojenost v soukromí vás bude povznášet. Připadáte si žádoucí a díky tomu z vás vyzařuje sebevědomí. Komplimenty mohou přijít od osob, od kterých byste nikdy nečekali.

Kozorozi, můžete mít pocit, že byste si lépe rozuměli s cizími lidmi než se svými blízkými. Vzájemná domluva bude tento týden drhnout.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Polární záře nad hlavou

Překrásné barvy polární záře budí obdiv, ale i mystické prožitky. S astrologií toho moc společného nemá, snad jen fakt, že přichází v době aktivity Uranu ...

Týdenní horoskop 13.5.-19.5. Slunce s Uranem vše otáčí vzhůru nohama

V pondělí 13. května se snažte udělat co nejvíce práce, abyste získali časovou rezervu. Kvadratura Luny vcházející do znamení Lva s  Merkurem a opozice s ...

3 znamení zvěrokruhu, která potřebují žít v páru a hledají pravou lásku

Některým znamením zvěrokruhu samota nevadí. Na druhou stranu jsou taková, která sama žít nedokážou. Potřebují v životě najít partnera, s nímž prožijí pravou lásku a ...

Víkendový horoskop od 10.5. Konjunkce Slunce s Uranem spustí průtrž překvapení

Konjunkce Slunce s Uranem nese překvapení všeho druhu. Kdo je připraven, není překvapen. Kyž si s sebou přibalíte powerbanku, hever, vykládací karty, či repelent, možná ...

11 znamení, že nás andělé chrání

Rádi věříme tomu, že nad námi kdosi bdí. Někteří hovoří o andělech strážných, jiní o duchovních průvodcích, nebo o spřízněných duších zemřelých blízkých. Lidé se ...

Jaká jste máma podle měsíčního znamení

Vztah s maminkou je jeden z nejdůležitějších a má vliv i na to, jaké vztahy si budeme utvářet ve svém budoucím životě. Máma nás učí ...

Partnerský horoskop: Vodnář. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje originální, nezávislý,  nekonfliktní, tolerantní ...

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...