Víkendový horoskop: Merkur s Neptunem posílí intuici

Merkur v sextilu s Neptunem posílí intuici. Budete nacházet sami sebe. V neděli vejde Merkur ve znamení Blíženců a a spolu s ním zatoužíte objevovat celý svět.

 

Beran

V pátek si dávejte pozor, než někoho zkritizujete. Raději si předem rozmyslete, co řeknete. V sobotu udělejte něco milého pro druhé lidi. Získáte tak jejich uznání.

Nedělní den bude jako stvořený pro vaše koníčky a práci kolem domova, případně pořizování věcí do domácnosti. Merkur a Pluto v sextilech pomohou odhalit vaše skryté talenty.

 

Býk

 

Pátek vám chystá několik překvapení a nečekanou nabídku. V sobotu je ještě pořád Merkur ve vašem znamení a tak můžete vyrazit mezi lidi a navazovat nové kontakty. Hlídejte si však svá tajemství. V neděli máte možnost vyvázat se z nějakého nepříjemného úkolu.

 

Blíženci

 

V pátek se berte o své věci a neustupujte nepřátelům. V sobotu dělejte všechno, co chcete, ale hlavně se nenechte vyprovokovat k unáhleným rozhodnutím. Od neděle bude Merkur ve vašem znamení a to posílí váš pocit nezávislosti.

 

Rak

 

Páteční Luna v trigonu umožní věnovat se více sobě a svým věcem. Sobotní Luna v trigonu slibuje dobrou náladu, ale ne všechno se vám povede stihnout, protože ostatní budou myslet hlavně na zábavu. Nedělní Luna k vám bude vábit peníze a úspěch.

 

Lev

 

V pátek odhalíte něčí tajemství a možná bude těžké udržet si ho jen pro sebe. Buďte opatrní, lidé mohou být tento den velmi citliví a raději je příliš nehodnoťte. V sobotu se možná někdo, na koho čekáte, opozdí, či změní názor na společné setkání. Nedělní Merkur v sextilu přeje promyšleným akcím a vy můžete získat to, po čem toužíte.

 

Panna

 

V pátek se můžete přistihnout, že vám dělá dobře uklízení a dělání pořádku ve svých věcech. V sobotu si od sebe držte dál lidi divného charakteru, poslouchání jejich nářků vám může zkazit náladu. V neděli vás podpoří Merkur a stálo by za to myslet pozitivně a představit si svou budoucnost plnou úspěchů a pevně tomu věřit. Zjistíte, že případné možné komplikace tím oslabíte.

 

Váhy

 

V pátek budete mít štěstí při zařizování složitějších věcí. S ostatními lidmi se snadněji domluvíte, to přinese více užitku než soupeření. Buďte klidní a uspějete. V sobotu vám někdo může podat informace, které se nebudou zakládat na pravdě. Snažte se je dál nešířit. Nedělní Merkur v trigonu přeje zajímavým informacím i diskuzím. Klidně si na to vymezte dostatek času, domácí práce počkají.

 

 

 

Štír

 

V pátek se možná dokážete odpoutat od všeho, co již nepotřebujete. Dopřejte si odpočinek, který vám dodá sílu, abyste mohli ukončit různé věci, které se táhnou delší dobu, než by měly. V sobotu budete plni energie a vaši blízcí to budou kvitovat. V neděli můžete uvažovat o nějakém výletu, či schůzce s někým, koho máte rádi.

 

Střelec

 

V pátek nasaďte úsměv a uvědomte si, že si takto můžete přitáhnout úspěch. Stačí, abyste neporovnávali sebe a druhé lidi a dělali věci vlastním tempem. V sobotu čarujte a přitáhněte si štěstí. V neděli přinese Merkur v opozici zajímavé výzvy a vy budete přemýšlet o věcech ohledně vaší práce.

 

Kozoroh

 

V pátek k vám přichází dobré nápady a štěstí v lásce. Hledejte příležitosti, jak se bavit a postarejte se o svůj duchovní rozvoj. Vaše nápady budou nadčasové. V sobotu budete dobře naladěni na své přátele. Luna v sextilu nese štěstí i v lásce. V neděli poslouchejte intuici, pomůže vám vyhnout se zbytečným potížím, pokud se budete věnovat vlastním věcem.

 

Vodnář

 

V pátek se snažte více dbát na svůj vzhled, nasaďte úsměv a udělejte si nejlepší make-up. Někdo pro vás významný obrátí pozornost vaším směrem a učiní vám zajímavou nabídku. Chyťte svou šanci. V sobotu přichází aktivní energie, pouze se vyhněte potřebě dělat několik věcí naráz. V neděli vás podpoří Merkur v trigonu a možná přijdete na nějaký zajímavý nápad, jak si přilepšit v práci.

 

Ryby

 

V pátek máte možnost získat uznání, pouze myslete na to, že se nevyplácí odkládat na později důležité věci. Sobotní Luna v Rybách přinese neotřelý pohled na důležité věci a možná k vám přijdou zajímavé nápady. Nedělní hvězdy slibují štěstí na lidi a úspěch v lásce. Buďte vlídní k druhým lidem a sami zaznamenáte pozitivní vibrace ve svém okolí.

 

 

 

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...