Víkendový horoskop: Venuše s Neptunem posílí spřízněné duše

Na Velký pátek 7. dubna ve vás sextil Venuše s Neptunem probudí větší vnímavost. Najednou můžete mít pocit, že v druhých vidíte trochu víc. Poznáte touhu nalézt svou spřízněnou duši a společně sdílet dobré i zlé. Naladíte se na hluboké mystické a duchovní hodnoty. Tato konstelace vás však omladí. Budete mít větší pochopení pro mladší lidi jejich nedostatek životních zkušeností. Je také to skvělý den i pro lásku. Merkur v sextilu s Marsem přinese zajímavé informace, které vás mohou nasměrovat jinou cestou. Někdo vám může zaimponovat.

Na Velký pátek se vždy věštilo, a tak i vy můžete zjistit, co vás čeká. Také se otevíraly brány země a ta vydávala své poklady. Lidé hledali tajemnou záři v jeskyních a doufali ve zbohatnutí. Mimo jiné se věřilo, že se voda z horských pramenů mění ve víno. A v neposlední řadě se chodilo po vesnicích s řechtačkami, když už nezněly kostelní zvony. Řechtačky ohlašovaly klekání i poledne.

Na Bílou sobotu 8. dubna rozzáří den příjemný sextil Merkuru s Marsem. Pro hodně lidí tento den začnou svátky, a to samo o sobě nese spousty příjemných zážitků. Lidé se oblékali do nových šatů, aby se u nich nezatavil beránek a vše jim nepokakal. Pekly se koláče i mazance.

Na Boží hod velikonoční v neděli 9. dubna se vám vlivem trigonu Luny s Neptunem a opozice s Venuší nebude chtít nic dělat. Dopřejte si klidně odpočinek. Den se více rozeběhne až odpoledne, kdy Luna vejde do znamení Střelce a bude lepší nálada k setkávání, besedování a slavení. Večerní Kvadratura Luny se Saturnem vybízí dopřát si nějaké žaludeční kapky, nebo alespoň čaj na trávení. Vždyť zítra vás čeká Velikonoční (Červené) pondělí a je potřeba se připravit.

 

Beran

V pátek lehce zvládnete vše, co jste si naplánovali. Možná byste měli obnovit některé staré známosti. Ještě působí včerejší úplněk, který podpoří vaše rozhodnutí. V sobotu se vám bude dařit pouze tehdy, když si nebudete na nic stěžovat. Jinak se přitáhnete horší energii. V neděli je příznivý čas urovnat si s někým vztah.

 

Býk

 

V pátek se můžete seznámit s někým, kdo se vám osvědčí i do budoucna. Někdo v okolí bude příliš zvědavý na vaše plány. Luna podpoří intuici a vy si uchráníte své nápady. V sobotu se vám ozve někdo blízký. Neděle bude ideální den pro odpočinek.

 

Blíženci

 

V pátek máte skvělou příležitost objasnit jakési dávné spory. Pořád ještě dobíhá energie z úplňku, která zajistí, že vám vše půjde od ruky. Sobota bude plná příležitostí k návštěvě zajímavých akcí. Snažte se však příliš nebavit o politice a zaměřte se raději na rodinná témata. V neděli někoho oslníte svými nápady. Všichni se s vámi budou rádi bavit a rádi vás uvidí.

 

Rak

 

V pátek můžete být vlivem doznívajícího čtvrtečního úplňku neklidní. Nenechte se vtáhnout do špatné nálady někým z vašeho okolí. Dělejte to, co vám přináší radost. Luna v trigonu přeje lásce. V sobotu se zamyslete nad tím, proč neradi odpouštíte. Luna v trigonu totiž radí odpouštět a myslet na budoucnost. V neděli si dopřejte čas pro sebe, Luna věští vlídný den.

 

Lev

 

V pátek budete mít skvělou možnost odbourat nějaký starý blok. Také se dozvíte nové zprávy od lidí, které jste již delší dobu neviděli. V sobotu zařiďte všechno, co musíte a zkuste vytvořit nějakou dobrotu na sváteční stůl. Nedělní Luna v trigonu probudí touhu obklopit se krásou. Myslete i na květinovou výzdobu.

 

Panna

 

Páteční Luna v sextilu slibuje klidný den, kdy se vám povede hodně věcí. Pouze je potřeba držet si odstup od lidí, kteří vás rozčilují. V sobotu byste mohli mít dobrou náladu a možná se shodnete s ostatními na něčem zajímavém. Nedělní Luna v kvadratuře přeje úspěšnému řešení potíží, pokud si dopřejete odpočinek. Odpočatá mysl zvládne mnohem víc.

 

Váhy

 

V pátek toho budete mít nad hlavu a možná zapomenete na své potřeby. To vám však ve výsledku vezme chuť cokoliv dělat. Myslete proto především na sebe. Sobota přeje výhodným nákupům a podařené velikonoční výzdobě. V neděli máte možnost odhalit zajímavé tajemství.

 

Štír

 

Pátek může být jako na houpačce, ale díky Luně v konjunkci nakonec vše zvládnete. V sobotu po vás může někdo vyžadovat příliš mnoho, nedejte se. Luna v konjunkci radí nadhled. V neděli budete více upovídaní než jindy. Dopřejte si pobyt v přírodě.

 

Střelec

 

V pátek máte možnost získat uznání lidí, na kterých vám záleží. Je však potřeba pustit se včas do práce a držet se dál od lidí, kteří vás zdržují. V sobotu si dopřejte čas pro sebe a možná i nějaký výlet. V neděli se vám bude hodit váš organizační talent a Luna v konjunkci vám dodá sílu. Pokud si necháte něco vyvěštit, možná poznáte nějaké tajemství.

 

Kozoroh

 

V pátek přeje Luna v sextilu nakupování ve velkém. Dělejte to ale s rozmyslem, ať zbytečně neplýtváte. V sobotu budete potřebovat několik pomocných rukou navíc. Vše pak půjde jako po drátku a vy si budete moci dostatečně užít štěstí v lásce, které vám přeje Luna v sextilu. V neděli se budete chtít bavit. Dělejte všechno, co máte rádi.

 

Vodnář

 

Pokud v pátek netoužíte po nečekané návštěvě, raději odjeďte někam na výlet, nebo včas oznamte, že máte moc práce. Díky sobotní Luně v kvadratuře budete mít pocit, že pořád ještě je co dělat a stále nejste hotoví. Snažte se nespěchat. V neděli můžete mít ještě nějaké povinnosti, ale uvědomte si, že jsou svátky a snažte se i odpočívat.

 

Ryby

 

V pátek budete mít potřebu něco napravit. Využijete energii dobíhajícího čtvrtečního úplňku. Sobotní Luna v trigonu zlepší vaši náladu a možná vám i přihraje nápad, jak vylepšit svoji situaci. Nedělní Luna v trigonu věští milostná překvapení. Neseďte doma, můžete poznat nové a zajímavé lidi.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...