Víkendový horoskop od 10.3. Venuše s Marsem, Merkur s Uranem nasadí barvy nových nadějí

Víkend uplyne v rytmech nových nadějí. V pátek 10. března nasadí opozice Luny s Venuší a trigon Luny s Marsem nahodit různobarevný rytmus dne. Dopřejte si nějakou radost. Kdo bude chtít tančit ať tančí a kdo milovat ať miluje.

V sobotu 11. března Venuše v sextilu s Marsem začne nabádat, abyste se postarali o svoji fyzičku, kondici a vzhled a také o své lásky a rodinu. Máte možnost doslova vykonávat zázraky. Merkur v sextilu s Uranem. To přináší hodně setkávání, oslav, výletů, dobré muziky i nápadů a jedním slovem skvělou zábavu.

V neděli 12. března bude dobré si přispat, protože opozice Luny s Uranem může poněkud rozhodit jindy klidné nedělní ráno. Omylem můžete říct něco, co jste vlastně říci nechtěli a bude vás to pak mrzet. Naštěstí se později aura dne vyjasní, příznivé trigony Luny s Merkurem, Sluncem a Neptunem navodí příjemnou, klidnou a srdečnou atmosféru. Milujte a dovolte aby vás milovali.

 

Beran

 

V pátek se můžete dozvědět hodně podivných informací. Čísi tajemství vám může vrtat hlavou. Sobota může být více hektická, ale večer už bude patřit jenom vám. V neděli přijde dobrá nálada a chuť flirtovat.

 

Býk

 

V pátek budete mít dobrou náladu, pozor však na nepozornost. Někdo se vás pokusí ošidit. Sobotní Luna v opozici otočí vaši pozornost směrem k módě a krášlení svého okolí. V neděli sklidíte uznání za své dobré nápady.

 

Blíženci

 

V pátek vás čeká hodně radostných momentů. Ve chvílích potíží vám mohou pomoci přátelé. V sobotu buďte všechno, jenom ne nesmělí. A v neděli rozvíjejte své dovednosti a koníčky.

 

Rak

 

V pátek může přijít touha objevit všechny možné výprodeje. Najdete si při tom všem i čas se v klidu a dobře najíst. V sobotu si nepřipouštějte doléhající starosti. Trigon Luny vám nese úspěch, pouze si držte mimo svůj okruh lidi, kteří si na všechno a pořád stěžují. Nedělní Luna v trigonu vybízí k pobytu v přírodě. Pozor na sousedské debaty. Mohli byste vypustit do světa nějakou informaci, která by vám v budoucnu způsobila potíže.

 

Lev

 

V pátek se bude točit všechno kolem lásky a plánování víkendových činností. Nebude v tom chybět i příjemná zábava. V sobotu zpomalte, hrozí vám nedorozumění a bylo by dobré odpustit si nevhodné komentáře. V neděli nasaďte úsměv a sledujte, jaké zázraky umí vykouzlit.

 

Panna

 

V pátek vám nebude chybět dobrá nálada, věřte však sobě a ne lidem, kteří vám pochlebují. Možná by stálo za to dopřát si čas jenom pro sebe. Sobotní Luna v sextilu zvýší vaši sebedůvěru a umění společenské konverzace. V neděli budete mít srdce plné dobroty a možná někomu pomůžete, byť by to bylo jenom tím, že někde doplníte krmítko.

 

 

Váhy

 

Uvidíte věci z jiného úhlu pohledu. Luna v konjunkci věští nečekaná setkání jako souhry náhod. V sobotu zatoužíte po větším prostoru pro sebe a svůj odpočinek. Ten získáte ve chvíli, kdy dokončíte práci, která se táhla delší dobu. V neděli je ideální čas na rande a plány do budoucna.

 

Štír

 

V pátek budete konečně moci alespoň trochu vypnout. Možná potkáte někoho zajímavého. V sobotu by mohl být vcelku úspěšný den, na nějaké větší spory to nevypadá. Různé schůzky a rande by tak mohla dopadnout víc než dobře. V neděli můžete změnit něco k lepšímu u vás doma, samozřejmě pokud se na to z nějakého důvodu nevykašlete.

 

Střelec

 

V pátek opatrně s žertíky, najdou se lidé, kteří by je nemuseli pochopit. V sobotu odhalíte něčí tajemství a možná vás čeká pozvánka na nějakou společnou procházku. Pokud nasadíte úsměv a přestanete řešit své staré, či nefunkční vztahy, přitáhnete pozornost a uznaní okolí. V neděli si odpočiňte a držte se zdaleka od malicherných diskuzích a zejména takových, kde se dva tvrdohlaví lidé hádají, kdo má větší pravdu.

 

Kozoroh

 

V pátek možná budete řešit více věcí současně a díky tomu můžete zapomenout na něco dalšího. Sobotní Luna v sextilu nese úspěch a vám se možná na nákupech podaří narazit na nějaký skvělý kousek, ve kterém budete vypadat dokonale. Nedělní Luna v sextilu přeje lásce a zábavě.

 

Vodnář

 

Páteční Luna v trigonu vám dopřeje příjemnou společnost. Možná se vám podaří objasnit nějakou starou chybu, či křivdu. V sobotu můžete přijít na to, že úsměv dělá divy. Lidé vám budou ochotni na potkání odhalit nějaká tajemství. Neděle by měla proběhnout v poklidu a vy můžete nabrat sílu jen tehdy, pokud ji hned nevyplýtváte na člověka, který se bude snažit upoutat vaši pozornost a okrádat vás o volný čas.

 

Ryby

 

Pátek může být sice pracovně náročný, ale také úspěšný. Někdo bude potřebovat vaši pomoc, a to vám může změnit plány. Sobotní Luna v trigonu nese příznivé klima pro vyřešení nějaké starosti. V lásce vám jde štěstí. V neděli využijte naplno, běžte se bavit a odpočívejte.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...