Víkendový horoskop: Venuše s Neptunem posílí touhu podpory

V pátek 13. 1. podpoří sextil Slunce s Neptunem bude přát v lásce. Podpoří vztahy a blízkost. Budete chtít cítit, že na něco nejste sami, ale také nabídnete svou podporu těm, které máte rádi. Vyhněte se však vracení se do minulosti a raději se příliš nezmiňujte o svých bývalých partnerech a také o nemocech, které jste si prodělali. Příliš pochopení byste nezískali.

Příjemnou sobotu 14. 1. věští vlídný trigon Luny s Venuší. Budete se cítit atraktivně, můžete vylepšovat své bydlení, sebe, anebo vyrazit mezi lidi, či na rande, protože tento den patří lásce.

V neděli 15. 1. vám možná kvadratura Venuše s Uranem něco vyjasní. Získáte důležité informace a možná na něco přijdete i v kruhu rodinném. Vlivem Uranu druhým nedovolíte, aby překračovali stanovenou mez.

 

Beran

 

V pátek budete na dobré cestě k odhalení tajemství, jak vydělat ještě více peněz. V sobotu vás mohou vlivem Luny v opozici iritovat příbuzní, kteří dávají nežádoucí rady. V neděli zatoužíte po tom, aby vás někdo skutečně podpořil. Uvědomíte si, že potřebujete odpočinek.

 

Býk

 

V pátek budete silně motivováni zlepšit si svoji finanční situaci a možná objevíte konkrétní cíl. V sobotu by se vyplatilo dopřát si nějaký výlet daleko od lidí. V neděli se rozmazlujte, dopřejte si saunu, masáž a třeba i bahenní masku.

 

Blíženci

 

V pátek můžete vlivem trigonu s Uranem měnit své plány, bylo by dobré se obrnit flexibilitou. V sobotu sledujte informace na pracovních portálech, můžete se dozvědět něco důležitého ohledně vašeho zaměstnání. Neděle přeje lásce.

 

Rak

 

Páteční Luna v kvadratuře může přinést pocity napětí vyvolané názory a postoji druhých lidí. Snažte se nezvyšovat hlas a raději se věnujte sami sobě. V sobotu vás mohou čekat zajímavé diskuse s vaším partnerem. Možná se shodnete na společném postupu ohledně vaší rodiny. V neděli je ideální den pro kulturu.

 

Lev

 

Páteční Luna v kvadratuře může přinést výkyvy nálad. Varuje před velkými emocemi a hádkami. Nenechte se zbytečně vyprovokovat. Budete rozhodovat o důležitých věcech a potřebujete k tomu klid. V sobotu poslouchejte svoji intuici a možná pochopíte, co hledáte. Neděle přeje lásce a zábavě.

 

Panna

 

Pátek vám věští vlivem Luny v kvadratuře hektický den a kvůli tomu můžete být poněkud unavenější. Uran v trigonu může přinést nečekané změny plánů a vaše nálada může být jak na houpačce. V sobotu se postarejte o dobrou zábavu ve společnosti svých přátel a dávejte si pozor na pomluvy. V neděli máte možnost něco doma vylepšit.

 

Váhy

 

V páteční Luna vejde do vašeho znamení a vy se můžete cítit klidnější. Starejte se o své tělo i o duši. Relaxací a zklidněním možná přijdete i na dobré nápady. Sobotní Luna v konjunkci dovolí postarat se o svoji vizáž a příjemné domácí prostředí. V neděli se před vámi rýsuje nějaká pracovní výzva a je docela dobře možné, že vás čekají diskuse na téma závazky a odměny.

 

 

Štír

 

V pátek si pohlídejte svůj vzhled, okolí vás bude více sledovat a hodnotit. Máte šanci někoho okouzlit. V sobotu si dávejte pozor na pomluvy, ale jinak se bavte. Nedělní Luna v konjunkci dodá příliv síly a lepší náladu. Hlavně neztrácejte čas dohadováním se s partnerem a raději se vydejte někam na výlet. V lásce vám jde štěstí.

 

Střelec

 

Páteční Luna v sextilu možná zvýší vaše sympatie k partnerovi a uvědomíte si, že jste znovu zamilovaní. V sobotu si dopřejte nějaký výlet, nebo alespoň kino, či večeři při svíčkách. Neděle vám přinese potřebu být chvilku sami, tak to respektujte a běžte někam do přírody na procházku. Až se vrátíte, budete zase plni energie.

 

Kozoroh

 

Páteční Luna v kvadratuře radí, abyste byli klidní a s nikým se nehádali. Budete mít potřebu více hájit své zájmy, ale to zvládnete i s chladnou hlavou. Sobota slibuje úspěch v lásce, a tak můžete zkusit oslovit někoho, kdo se vám již delší dobu líbí. V neděli vás může někdo nečekaně překvapit, ale vy to dokážete ustát a situaci dokonale zvládnete.

 

Vodnář

 

Páteční Luna v trigonu nese úspěch v lásce. Budete mít šanci zazářit i v práci, protože najednou budete vědět, jak zapůsobit na druhé lidi. V sobotu budete plni síly a aktivity, ale co se týká citu, bude všechno velmi proměnlivé. Hvězdy přejí randění a lásce. V neděli si dopřejte péči sami o sebe a nezapomínejte na pitný režim.

 

Ryby

 

V pátek budete plni ideálů a touhy po pochopení pravdy a smyslu života. Hlídejte si své okolí a buďte opatrní k lidem, které neznáte. Někdo se vás pokusí zmanipulovat. V sobotu zapojte do domácích prací i ostatní členy rodiny, abyste měli odpoledne více času si někam společně vyjít. V neděli narazíte na zajímavé informace, které se vám budou v budoucnu dost hodit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...