Víkendový horoskop: Venuše s Neptunem posílí touhu podpory

V pátek 13. 1. podpoří sextil Slunce s Neptunem bude přát v lásce. Podpoří vztahy a blízkost. Budete chtít cítit, že na něco nejste sami, ale také nabídnete svou podporu těm, které máte rádi. Vyhněte se však vracení se do minulosti a raději se příliš nezmiňujte o svých bývalých partnerech a také o nemocech, které jste si prodělali. Příliš pochopení byste nezískali.

Příjemnou sobotu 14. 1. věští vlídný trigon Luny s Venuší. Budete se cítit atraktivně, můžete vylepšovat své bydlení, sebe, anebo vyrazit mezi lidi, či na rande, protože tento den patří lásce.

V neděli 15. 1. vám možná kvadratura Venuše s Uranem něco vyjasní. Získáte důležité informace a možná na něco přijdete i v kruhu rodinném. Vlivem Uranu druhým nedovolíte, aby překračovali stanovenou mez.

 

Beran

 

V pátek budete na dobré cestě k odhalení tajemství, jak vydělat ještě více peněz. V sobotu vás mohou vlivem Luny v opozici iritovat příbuzní, kteří dávají nežádoucí rady. V neděli zatoužíte po tom, aby vás někdo skutečně podpořil. Uvědomíte si, že potřebujete odpočinek.

 

Býk

 

V pátek budete silně motivováni zlepšit si svoji finanční situaci a možná objevíte konkrétní cíl. V sobotu by se vyplatilo dopřát si nějaký výlet daleko od lidí. V neděli se rozmazlujte, dopřejte si saunu, masáž a třeba i bahenní masku.

 

Blíženci

 

V pátek můžete vlivem trigonu s Uranem měnit své plány, bylo by dobré se obrnit flexibilitou. V sobotu sledujte informace na pracovních portálech, můžete se dozvědět něco důležitého ohledně vašeho zaměstnání. Neděle přeje lásce.

 

Rak

 

Páteční Luna v kvadratuře může přinést pocity napětí vyvolané názory a postoji druhých lidí. Snažte se nezvyšovat hlas a raději se věnujte sami sobě. V sobotu vás mohou čekat zajímavé diskuse s vaším partnerem. Možná se shodnete na společném postupu ohledně vaší rodiny. V neděli je ideální den pro kulturu.

 

Lev

 

Páteční Luna v kvadratuře může přinést výkyvy nálad. Varuje před velkými emocemi a hádkami. Nenechte se zbytečně vyprovokovat. Budete rozhodovat o důležitých věcech a potřebujete k tomu klid. V sobotu poslouchejte svoji intuici a možná pochopíte, co hledáte. Neděle přeje lásce a zábavě.

 

Panna

 

Pátek vám věští vlivem Luny v kvadratuře hektický den a kvůli tomu můžete být poněkud unavenější. Uran v trigonu může přinést nečekané změny plánů a vaše nálada může být jak na houpačce. V sobotu se postarejte o dobrou zábavu ve společnosti svých přátel a dávejte si pozor na pomluvy. V neděli máte možnost něco doma vylepšit.

 

Váhy

 

V páteční Luna vejde do vašeho znamení a vy se můžete cítit klidnější. Starejte se o své tělo i o duši. Relaxací a zklidněním možná přijdete i na dobré nápady. Sobotní Luna v konjunkci dovolí postarat se o svoji vizáž a příjemné domácí prostředí. V neděli se před vámi rýsuje nějaká pracovní výzva a je docela dobře možné, že vás čekají diskuse na téma závazky a odměny.

 

 

Štír

 

V pátek si pohlídejte svůj vzhled, okolí vás bude více sledovat a hodnotit. Máte šanci někoho okouzlit. V sobotu si dávejte pozor na pomluvy, ale jinak se bavte. Nedělní Luna v konjunkci dodá příliv síly a lepší náladu. Hlavně neztrácejte čas dohadováním se s partnerem a raději se vydejte někam na výlet. V lásce vám jde štěstí.

 

Střelec

 

Páteční Luna v sextilu možná zvýší vaše sympatie k partnerovi a uvědomíte si, že jste znovu zamilovaní. V sobotu si dopřejte nějaký výlet, nebo alespoň kino, či večeři při svíčkách. Neděle vám přinese potřebu být chvilku sami, tak to respektujte a běžte někam do přírody na procházku. Až se vrátíte, budete zase plni energie.

 

Kozoroh

 

Páteční Luna v kvadratuře radí, abyste byli klidní a s nikým se nehádali. Budete mít potřebu více hájit své zájmy, ale to zvládnete i s chladnou hlavou. Sobota slibuje úspěch v lásce, a tak můžete zkusit oslovit někoho, kdo se vám již delší dobu líbí. V neděli vás může někdo nečekaně překvapit, ale vy to dokážete ustát a situaci dokonale zvládnete.

 

Vodnář

 

Páteční Luna v trigonu nese úspěch v lásce. Budete mít šanci zazářit i v práci, protože najednou budete vědět, jak zapůsobit na druhé lidi. V sobotu budete plni síly a aktivity, ale co se týká citu, bude všechno velmi proměnlivé. Hvězdy přejí randění a lásce. V neděli si dopřejte péči sami o sebe a nezapomínejte na pitný režim.

 

Ryby

 

V pátek budete plni ideálů a touhy po pochopení pravdy a smyslu života. Hlídejte si své okolí a buďte opatrní k lidem, které neznáte. Někdo se vás pokusí zmanipulovat. V sobotu zapojte do domácích prací i ostatní členy rodiny, abyste měli odpoledne více času si někam společně vyjít. V neděli narazíte na zajímavé informace, které se vám budou v budoucnu dost hodit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...

Karta týdne 22.4.-28.4. je Sedmička mečů. Pochopíte, co je to štěstí

Váhy čekají složité debaty. Vodnáři si budou z nepřátel rekrutovat přátele. Střelci zabojují se svou vášní… Mečová sedmička věští různá protivenství, která nakonec, dříve, či ...

Partnerský horoskop: Střelec. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje energický, optimistický, svobodomyslný a ...

Týdenní horoskop 22.4.-28.4. Štíří úplněk se blíží. Co nese?

Slunce v Býku odvede pozornost k partnerským záležitostem. Vyplatí se udělat si pořádek v citové oblasti, vyjasnit nedorozumění, nenechat se provokovat různými narážkami a ...

Osudová konjunkce Jupitera a Uranu přinese obrovskou energii úspěchu. Využijte toho!

Ke konjunkci planet Jupiter a Uran nedochází příliš často, jen jednou za 14 let. A když se to stane, vytvoří společně neuvěřitelně silnou energii. Nepropásněte ...

Máte na zahradě jabloň? A znáte její kouzelnou moc?

Jabloň byla kdysi vnímána jako posvátný strom. Možná proto, že je považována za strom života, který se pojil s nesmrtelností,  i kosmický strom. V kořenech ...

Víkendový horoskop: Merkur s Venuší vás rozproudí

Páteční (19. dubna) konjunkce Merkuru s Venuší přikrášlí různá setkání a obvzvlášť randění a večer pomůže s odreagováním. Merkur v retrográdu možná připomene starší záležitosti ...

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...