Víkendový horoskop: Venuše s Plutem strčí horké city do papiňáku. Bude potřeba se zchladit!

V sobotu 11.12. konjunkce Venuše s Plutem varuje před nahromaděnými silnými emocemi. Buďte stateční, věcní a hlídejte si termíny.

 

V neděli 12.12. kvadratura Slunce s Neptunem podpoří dobrou, inteligentní zábavu a oporu blízkých. Vyplatí se posílit vztahy.

 

Beran

 

Někdo ve vašem okolí bude provokovat druhé k hádkám, nenechte se strhnout. Lépe vyjde vynaložená energie do vaší krásy a pohody.

 

Býk

 

Budete se líbit a díky tomu získáte nové známosti a přátelé. Vaše intuice a trpělivost vám pomohou každé složitější situaci. Někdo vás i pochválí.

 

Blíženci

 

Díky Luně v sextilu budete moci lépe regenerovat. Nicméně počítejte s tím, že na různé zážitky můžete reagovat více emocionálně. Možná je to dobře, protože určité věci domě a kolem rodiny by bylo dobré pozměnit.

 

Rak

 

Budete si a hájit právo mít také volný čas. Dobrá zpráva vám zlepší náladu a dovolí abyste se uvolnili. Je čas zapomenout na staré křivdy.

 

Lev

 

Díky kouzlu vaši osobnosti vyjasníte staré nedorozumění. Hodně radosti vám dá rozhovor s přáteli. Od rodiny vás čekají dobré zprávy.

 

Panna

 

Asi někomu vytknete jeho chyby a přijdou i drobná nedorozumění. Bylo by skvělé mít možnost na chvíli vypnout a věnovat se třeba sportu.

 

Váhy

 

Snažte se nebrat na sebe více úkolů, než zvládnete. V lásce vás čeká lehce šílené překvapení. Sjednávejte si rande a bavte se na plno.

 

Štír

 

Naberete optimismus a svůdnou jiskru v oku. Nezapomínejte však na své domácí povinnosti. Někdo muže být smutný, pokud zapomenete.

 

Střelec

 

Luna v kvadratuře jako by zvýrazňovačem podtrhávala veškeré problémy. Uvidíte je všude. Někdo vás muže tak nervovat, že nebude divu. Zvolněte a přestaňte se stresovat.

 

Kozoroh

 

Pohltí vás naráz tolik problému, že budete mít problém se soustředit. Tak abyste nezapomněli na rande, nebo na kávu s kamarádkou. Také nedovolte, aby rodina opoměla vaše potřeby.

 

Vodnář

 

Někdo na vás bude myslet. Můžete se připravit na výjimečně sympatické zprávy, hlavně od vašich známých z jiného města, či dokonce ze zahraničí.

 

Ryby

 

Nečekaná setkání vám dodají mnoho témat k rozhovorům. Buďte milí, usmívejte se a zajistíte si tak hladké zařízení nějaké záležitosti. Pak si odpočinete. Běžte s rodinou na procházku nebo si pusťte oddechový film. Večery budou prát duchovním záležitostem.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie