Víkendový horoskop: vibrace úplňku v Rybách posílí intuici

Poslední letní úplněk tohoto roku připraví v sobotu 10. září pár pozitivních překvapení, oživí vaše sny, posílí intuici a rozhoupe emoce.

Všechna znamení by měla využít moc představivosti.

 

Poetická a citlivá energie Ryb posílí vaši empatii, intuici, citlivost a vnímavost. Bude velmi důležité hlídat si kontakt energii země a také používat techniky, jak se uzemnit. Můžete přidat do jídelníčku kořenovou zeleninu, být mezi stromy, některý třeba i obejmout, či chodit bosky (opatrně, ať nenastydnete). Může se stát, že budete vidět věci z úplně jiného úhlu pohledu. V sobotu také vejde Merkur ve Vahách do retrográdu. Připravte se na to, že  budete více citliví a měli byste být velmi opatrní na svá slova. Nebude těžké toho říci více, než byste chtěli a co jednou vypustíte z úst, ani párem volů nevrátíte zpět. Retrográdní Merkur může nést nečekané komplikace na cestách.

 

Slunce ve znamení Panny a Luna v Rybách utvoří harmonický aspekt s planetou nečekaných změn – Uranem a severním lunárním uzlem v Býku. Tento tranzit je skvělý a může přinést spoustu nečekaných pozitivních věcí a ukončení těžkých situací. Úplněk v Rybách utvoří také dobrou konjunkci s planetou snílků Neptunem. Toto tato skvělá vesmírná konstelace vám pomůže navrátit se do své osobní síly a to i  navzdory mnohým překážkám, kterým jste letos čelili.

 

Úplněk v Rybách přímo nabádá využít živlovou magii s prvkem vody. Dopřejte si relaxující koupel s bylinkami a se solí. Na pomoc si můžete vzít i krystaly růženínu pro přivábení lásky, jaspisu pro sílu, či jadeitu pro hojnost.

 

Nebo si vytvořte elixír přitahující lásku

 

Během úplňku naplňte misku pitnou vodou. Připravte si své krystaly lásky. Budete potřebovat jadeit, který přináší dlouhodobou lásku, růžový achát, který zajistí stabilní emocionální provázání, a růženín, který znásobuje silné okouzlení, když poznáte novou lásku a pak růžový jaspis. Ten pro změnu přitahuje silnou a zralou lásku.

Do elixíru můžete použít více krystalů, nebo pouze takové, které se vám hodí. Každopádně je dávejte do vody po jednom. Představujte si při tom, že jeho energie naplňuje vodu světlem a současně si vizualizujte, že přitahujete ideální vztah.

Kámen vytáhnete po pěti minutách. To samé dělejte se všemi kameny, které chcete použít. Vodu přelejte do skleničky či láhve a kdykoliv ji budete pít, představte si energii krystalů, které přitahují lásku. Ta společně s vodou rozzáří vaše žíly a srdce a celou vaši auru. Představte si, že touto energií záříte a jak magnet k vám přitahuje lásku. Elixír můžete zředit. Stačí přidat několik jeho kapek do pitné vody místo toho, abyste vše vypili okamžitě. Případně můžete dát elixír do vody ve vaně a namazat jím pulzující body na vašem těle. Touto vodou můžete vykropit místo, kde nejčastěji pobýváte. Pokud se rozhodnete pro jiné krystaly, hlavně se ujistěte, že nejsou toxické.

 

Co čeká jednotlivá znamení?

 

Beran

 

V pátek zatoužíte, aby váš domov byl váš hrad. Začnete se zabývat změnou interiéru a doplňků. Pokoušet vás budou návrhy od někoho, na kom vám záleží. V sobotu se raději příliš nedělte o své kontroverzní názory. Někdo by se mohl zbytečně urazit. Buďte raději tajemní. V neděli si nebudete moct stěžovat na nedostatek společnosti a zajímavých činností. Luna ve vašem znamení přeje zábavě a drobným radostem. Neseďte doma a vyrazte mezi lidi.

 

Býk

 

V pátek vám nebude chybět rozhodnost a razance, protože Luna v sextilu vám dodá síly. Snažte se nehádat, ale využít svého diplomatického talentu a dosáhnete vysněného úspěchu. V sobotu vám budou lidé nakloněni a s chutí realizují vaše nápady. Příliš však neslibujte druhým, protože večer se bude domáhat vaší pozornosti i partner. V neděli budete potřebovat vyjasnit něčí jednání, či pomluvy. Hlavně si nic nedělejte z cizích klepů.

 

Blíženci

 

Sníte o tom, aby všude panovala milá atmosféra? To se ne vždy povede. Luna v kvadratuře vám pomůže získat uznání, ale také si vyslechnete jedovaté poznámky. V sobotu si dopřejte spánek a pak si vyjděte do společnosti. Díky Luně v kvadratuře budete chtít být co nejdál od všech povinností a závazků. Nedělní Luna v sextilu přeje randění, lásce a vyznání. Nic jiného se vám ani nebude chtít.

 

Rak

 

Páteční Luna v trigonu věští den bez větších starostí. City a láska budou to nejdůležitější. Možná budete někomu pomáhat, či radit a získáte za to uznání. V sobotu ráno se věnujte práci na zahrádce, nebo v kuchyni, abyste odpoledne už mohli myslet jen na příjemnější věci jako je láska. Úplněk v trigonu vás vybízí jít na rande. Někoho okouzlíte. V neděli se snažte vyhýbat se jakékoliv námaze a dopřejte si radost. Pokud nezvolníte, budete příliš nervózní.

 

Lev

 

V pátek se nebudete nudit, protože se najde hodně témat, která budete chtít okamžitě prodiskutovat s přáteli. Luna v úplňku vám dodá sílu a bude vás hnát do rychlých rozhodnutí. Možná přestavíte nábytek ve svém pokoji. Nedělní Luna v trigonu věští den plný milých setkání a rodinných událostí. Může se sice stát, že se vaše plány změní na poslední chvíli, ale to nebude na škodu věci a vy se dokážete přizpůsobit.

 

Panna

 

V pátek vám přijdou zajímavé zprávy a milí lidé. Zatoužíte po změnách a nových věcech. Luna v trigonu vám nese nový pohled na záležitosti, které právě řešíte. V sobotu změníte dříve připravené plány a budete se více bavit. Luna v opozici v úplňku přeje cestování, zábavě a získávání nových přátel. V neděli si naberete ambiciózní úkoly, abyste si mohli dokázat, jak jste doma velmi důležití. Ale kvůli čemu se vlastně chcete tak honit?

Váhy

 

V pátek jsou možná různá drobná nedorozumění ohledně peněz. Na nákupy se raději vydejte sami. V sobotu můžete být více citlivější na drobné nedostatky okolí. Vaše postřehy mohou být sice trefné, ale raději si je nechte pro sebe. V neděli vyrazíte s chutí na výlet, či delší procházku, ale nejdřív se pořádně vyspěte. Dělejte pouze to, co udělá radost vám.

 

Štír

 

Páteční Luna v trigonu vám chystá spoustu dojmů. Budete v centru dění a hodně lidí bude chtít znát vaše názory. V sobotu se vám podaří vyplnit většinu záměrů. Luna v trigonu úplňku přeje navazování známosti a chystání plánů do budoucna. V neděli se budete zabývat více domácími záležitostmi. Odpoledne bez výčitek svědomí zvolněte a odpočívejte.

 

Střelec

 

V pátek můžete být neklidní a poněkud ztracení, protože Luna je v kvadratuře. Nesouhlaste s ničím, u čeho máte pochybnosti. Sobota vás zastihne v netrpělivé a sporné náladě díky Luně v úplňku v kvadratuře. Budete se chtít dostat z každodenní rutiny. V neděli si s chutí proberete s přáteli témata týkající se rodiny a vaření. Možná zavzpomínáte i na dávné časy, místa a lidi.

 

Kozoroh

 

Máte před sebou skvělý páteční den a s radostí pomůžete druhým lidem. Díky vaší vstřícnosti získáte přátele. V sobotu můžete být více netrpěliví a pravděpodobně se neshodnete s nějakou autoritou. Vyvoláte diskuzi. Luna v úplňku v sextilu přeje výhrám, ale i požitkům z dobrého jídla a zábavě. V neděli si toho na sebe neberte příliš mnoho a raději se zabývejte jen vlastními věcmi. Luna v kvadratuře radí myslet na své zdraví.

 

Vodnář

 

V pátek budou všichni okolo vás spěchat, a proto hrozí různá nedorozumění. Někdo závistivý může vytáhnout na světlo staré hříchy. Střežte svá tajemství. Sobota je ideální den pro zdokonalování vaší krásy a pro odpočinek. Odpoledne vás čeká příliv optimismu. Úplněk přeje zábavě. V neděli budete mít dobrou náladu a tím také budete úspěšní v lásce. Běžte ven z domu, odpočiňte si a nenechte se trápit starostmi.

 

Ryby

 

Páteční Luna probudí ve vás přátelskou náladu. Možná se vám povede usmířit se s někým, kdo se urazil. Sobotní úplněk v konjunkci přeje zajímavým známostem. Hodně lidí o vás projeví zájem. Díky osobnímu kouzlu mohou i nejvíce nesmělé Ryby získat ctitele. V neděli budete srdeční a otevření novým nápadům. Den přeje návštěvám a vydařeným výletům. Odpočiňte si od vaření a dalších závazků a najděte si čas na umění a zábavu.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Jaké dary nese zítřejší novoluní pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Ve středu 8. května nastane novoluní ve znamení smyslného Býka, který si umí opatřit to, co od života žádá. Novoluní vám přinese čas, abyste nabrali ...

Jak vybrat perfektní datum pro svatbu? Zkuste si ho vypočítat!

Svatba je velký životní krok a je s ní spojena spousta plánování. Jedním z velmi důležitých úkolů je i výběr data, kdy si řeknete ano. To byste ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 6.5.-12.5.

Berani "Empatie je most, představivost jsou křídla a hravost  tancem duše. Tento týden bude plný příležitostí, Berani – které když správně využijete, mohou vás posunout ...

Karta týdne 6.5.-12.5. Rytíř pohárů umí pořádně rozbušit i srdce zdánlivě zchladlá

Rytíř pohárů nese náboj energie a síly. Umí rychle zatočit s potížemi. Může přinášet i zajímavou nabídku, ale hlavně věští změny v citové oblasti. Nese ...

Týdenní horoskop 6.5.-12.5. Jaká překvapení chystá magické novoluní v Býku

V pondělí 6. května přinese energii a zapálení do práce konjunkce Luny s Merkurem. Večer vejde Luna do znamení Býka a dopřeje vám klidný spánek ...

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...