Týdenní horoskop od 6.9.-12.9. Co nese novoluní v Panně?

Váhy, hlavně nic nelámejte přes koleno. Ve vašem partnerském vztahu se odehrává zatmění, což negativně a kriticky ovlivňuje pohled na partnera. Blíženci, nezabývejte se stinnými stránkami ostatních. Než budete někoho hodnotit, sáhněte si sami do svědomí. Lvi, pozor na lidi z vašeho okolí, kteří vynikají v citovém vydírání. Bude těžké jim nepodlehnout.

Pondělí 5.9.

Kvadratura Venuše s Plutem věští rozčarování na obzoru. Trigon Marsu s Plutem a Venuše s Jupiterem pro změnu ukonejší.

 

Úterý 7.9.

Novoluní vstoupí do znamení Panny. Přináší jak nové naděje a možnosti, tak i nejistoty a pochybnosti. Trigon Slunce s Uranem posilní kreativitu a nápady a pomůže pohnout se dopředu. Aby to nebylo tak lehké, Luna bude v opozici s Neptunem a v konjunkci s Marsem, a to může narušit pocit bezpečí a vnést emoční rozkolísanost. Bude dobré dostat se do rovnováhy. Zbavit se všech závaží, která trápí. Rozloučit se se zlozvyky. Novoluní v Panně bude ideálním dnem pro nastartování nových návyků a pořádků nejenom v práci a učení, ale zejména v oblasti zdraví a péče o sebe. Tento den je potřeba posílit činnost sleziny a slinivky. Ideálními bylinkami na posílení těchto orgánů jsou borůvky, chmel, kmín a pampeliška.

 

Středa 8.9.

Luna vejde do znamení Vah. Přináší otevřenost a srdečnost i k lidem ve svém okolí.

 

Čtvrtek 9.9.

Konjunkce Luny s Merkurem podpoří učení, intelekt a práci.

 

Pátek 10.9.

Luna a Venuše ve znamení Štíra – počítejte s nedorozuměními na všech polích. Bylo by vhodné, vyhnout se různým dohodám a plánování s partnerem, i s přáteli. Nechte to raději na neděli.

 

Sobota 11.9.

 

Luna v opozici s Uranem vyzkouší, jak moc se umíte držet plánu. Věci se budou komplikovat a možná budete muset kreativně vymýšlet nová řešení.

 

Neděle 12.9.

Příjemné sextily Luny s Plutem, Marsem a Saturnem a Luna vcházející do znamení Střelce, nese skvělý odpočinkový den. Jakékoliv výlety, houbaření, sport, kulturní akce, dobré jídlo, to vše tak může vést ke spokojenosti.

 

Hvězdy jsou ve znamení Panny. Toto zemské znamení je obdařené pečlivostí, logickým myšlením a trpělivostí. Bývají pracovití a mají velký smysl pro detail.

Panny, tento týden se nový objev projeví jako osoba se stejnými názory na život a také se stejnými morálními zásadami. To je pro vás dost důležité.

Váhy, hlavně nic nelámejte přes koleno. Ve vašem partnerském vztahu se odehrává zatmění, což negativně a kriticky ovlivňuje pohled na partnera. Ovládněte se a své výtky odložte, bude to určitě lepší.

Štíři, myšlenky vás budou nutit přemýšlet o dosavadním životě. Pokud zjistíte, že jste na konci jedné etapy, je potřeba ji uzavřít a jít dál.

Střelci, možná vás bude přepadat melancholická nálada, častěji budete poletovat ve vzpomínkách. Některým připomenou něco, co slíbili kdysi udělat. Možná je právě čas na realizaci.

Kozorozi, i když rádi převádíte, že jste dobří a že máte nevyčerpatelné síly i možnosti, neměli byste to přehánět. Na některé věci je lepší zavolat si odborníky.

Vodnáři, přes veškerou únavu si najděte čas na pohyb na čerstvém vzduchu. I krátká procházka má významnou roli.

Ryby, přicházejí dny, kdy nevíte, kam dřív skočit. Lákavých šancí je spousta, ale vy se musíte smířit s tím, že všechny nevyužijete.

Berani, i když vás tyto dny vybízí, abyste utráceli a užívali si života, musíte se v tomto ohledu držet zpátky. Finanční rezervy se doplňují obtížně.

Býci, tento týden bude pro vás dost náročný. Musíte si hlídat každé slovo, které pronesete. Máte tendenci hnát na ostří nože to, co vyžaduje citlivý přístup.

Blíženci, nezabývejte se stinnými stránkami ostatních. Než budete někoho hodnotit, sáhněte si sami do svědomí.

Raci, úspěšným dnem bude čtvrtek, naplánujte si všechny důležité schůzky, na kterých vám záleží. Dopadnou nad očekávání výborně.

Lvi, pozor na lidi z vašeho okolí, kteří vynikají v citovém vydírání. Bude těžké jim nepodlehnout. Jedině racionální argumentace je může zarazit.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Týdenní horoskop 22.8.-28.8. Co nám chystá Slunce v Panně?

V pondělí 22.8. budete mít patrně chuť zapracovat na sobě. Trigon Merkuru s Plutem pomůže odhalit duševní i intelektuální síly, které v sobě ukrýváte. Věci, ...

Horoskop štěstí pro Panny 23.8. – 22. 9.

Milé Panny, ve vztazích buďte sami sebou a netlačte nijak na partnera, jinak se bude cítit jako ve vězení a mohl by začít hledat v ...

Víkendový horoskop

Od soboty 20.8. Mars v Blížencích probere všechny lidi, kteří si mají co říci, či vyříkat. Potáhne vás to ven a doma bude těžké se ...
/ Články

Pomíjivost…

Ať chceme nebo ne, vše je pomíjivé. Vše kolem nás, i my samotní jednou zanikneme a zase se zrodíme. Pro někoho signál prožít každičký den ...

Andělský horoskop od 17. 8. do 16. 9.

Živel země BÝK – Vaším Andělem strážným je Asmodel, či Gabriel Zapomeňte na fyzicky náročné aktivity. Nejenže nemáte dostatek energie, ale také hrozí, že si ...
/ Články

Devatero bylin, které vám přivábí štěstí i lásku

Když chcete lásku, zasaďte zemědým. Věděli jste, že divizna pomáhá zvýšit sebevědomí a utrhnutá o Svatojánské noci přináší štěstí, že kopřiva je afrodiziakum a majoránka ...

Ravenovy horoskopy pro všechna znamení od 15. srpna 2022 do 15. září 2022

BERAN Druhá polovina léta s řízným podzimem za zády nedá spát Beranům, kteří stále ještě nebyli na dovolené, přestože na ni dlouho mysleli nebo ji ...

Týdenní horoskop 15.8.-21.8. Jupiter v Beranu podpoří lásku

Slunce ve znamení Lva zajistí sympatie okolí a příjemnou společnost. Poznávejte nové lidi, zakládejte si nové účty na internetových službách, pořizujte nové oblečení ve výprodejích ...

Jak pomáhá Verchiel, andělský ochránce zrozenců ve Lvu

Zavolat si jej na pomoc můžete i vy a nemusíte přitom mít  stejně jako Lvi ve znamení svého zrození Slunce ve Lvu.  Víte jak poznat, ...

Víkendový horoskop: Splňte si přání s Perseidami

Nejvíce by padající roj meteorů, tak zvaných Perseid, měl být vidět 13.8. kolem třetí hodiny ranní. Mezi 12. až 14. srpnem jsou dvě noci, ve ...