Víkendový horoskop

Od soboty 20.8. Mars v Blížencích probere všechny lidi, kteří si mají co říci, či vyříkat. Potáhne vás to ven a doma bude těžké se na cokoliv soustředit. Nesposedíte, svět okolo volá. Výlety, nakupování, sport, vaše koníčky – to vše přinese kýžené uspokojení duše i těla. Sjednávejte milostné schůzky, půjde vám to. Můžete se také potkat s někým, koho jste již delší dobu neviděli a dozvědět se zajímavou novinu.

 

Beran

 

Luna v sextilu podporuje nákupy. Díky tomu budete v pátek snadnou kořistí pro obchodníky lákající na slevy. Toužíte vypadat moderně a nebudete litovat ani zbytečných výdajů. Sobotní Mars v sextilu přeje procházkám, vášnivému sexu a regeneraci. Neděle není dobrým dnem pro rozhodování, ani sliby. Moc se k ničemu nenuťte a raději si jednoduše odpočiňte.

 

Býk

 

V pátek vám může udělat radost dobrá zpráva od blízké osoby. Nezadaní Býci mohou někomu zamotat hlavu. V sobotu opustí Mars vaše znamení a vy budete přátelští a pohodoví. V případných potížích vám pomohou přátelé. Vaše nápady budou oceněny. V neděli se můžete cítit unaveni a zatoužíte odpočívat někde na samotě daleko od lidí. Až si odpočinete, opět získáte chuť na přátelská setkání, sport, či zábavu.

 

Blíženci

 

V pátek budete vyžadovat, aby vás všichni poslouchali a respektovali vaše práva. Je to skvělý den pro dobré rozhodnutí. V sobotu vejde Mars do vašeho znamení. Snažte se vyhnout rivalitě a hádkám. Sousedi vás mohou iritovat a bylo by lepší se příliš neangažovat, protože z malé drobnosti může být obří aféra.

 

Rak

 

Dělejte všechno, co vám vyhovuje, ale hlavně se v pátek nenechte vyprovokovat k nepromyšleným rozhodnutím. I kdybyste sebevíce chtěli, nemusíte postřehnout, co za nápady v některých lidech vězí. V sobotu vám vaši přátelé poví vzrušující historku a vy se budete cítit docenění a potřební. Nezadaným Rakům přeje štěstí v lásce. V neděli budete plni optimismu, ale vaše okolí nemusí sdílet vaše nadšení. Dělejte to, co vás baví.

 

Lev

 

Pátek je naprosto skvělý den pro usmíření se s nepřáteli, protože již odpoledne Luna v sextilu podpoří dobré vztahy. V sobotu pod vlivem stejné konstalace vyrazíte na větší nákupy oblečení, nebo kosmetiky. Máte šanci na neobvyklé setkání. V neděli budete sebejistí a rozhodní. Přestaňte zachraňovat svět a konečně myslete chvilku na sebe. Kdy jste si naposledy odpočinuli? Vždyť zítra půjdete do práce a musíte být v dobré formě.

 

Panna

 

Páteční odpoledne bude pod aurou Luny v kvadratuře. Budete mít chuť kašlat na předpisy a možná porušíte nějaké to pravidlo, z čehož mohou vzniknout nedorozumění. V sobotu se rozhodnete zabojovat o to, na čem vám záleží. Běžte na nákupy, nebo si doma ukliďte, ale odpoledne odpočívejte. Mars v kvadratuře radí postarat se hlavně o sebe. V neděli budete dobývat srdce svých ctitelů, sportovat a skvěle se bavit. Uvolněte se, ale držte si od sebe dál lidi divného charakteru. Věčné nářky oslabují.

 

 

Váhy

 

V pátek všem s radostí sdělíte své nové nápady, ale buďte vnímaví a taktní. Luna v trigonu přeje příjemným setkáním. V sobotu vám někdo udělí neobyčejně trefnou radu. Rozvíjejte své dovednosti, protože nyní vám pomáhá Mars v trigonu. Nedělní Luna v trigonu přeje lásce a vašim koníčkům. Den bude příjemný, odpočívejte a nenuťte se do dělání pořádků.

 

Štír

 

Pátek může být poněkud nudným dnem. Odpoledne vám Luna v opozici přinese nové nápady, ale můžete být poněkud nervózní. Budete pomáhat druhým lidem. V sobotu opustí Mars vaše znamení a bude méně důvodů ke starostem. Den začne dobře. Neohlížejte se na druhé a dělejte si své věci. Případné změny vám vyjdou skvěle. V neděli vás mohou překvapit nečekaní hosté, nebo vás někdo blízký přemluví na neobvyklý výlet. Dělejte to, co milujete, bez výčitek svědomí a dobře se bavte!

 

Střelec

 

V pátek se vám vyplatí nalézt si čas pro přátele. Díky tomu se více sblížíte. Nesnažte se však druhé přesvědčovat o svém úhlu pohledu, protože tento den nemusíte být objektivní. V sobotu se vymaňte z domácích rodinných povinností. Vzpomeňte si na své staré přátele, neseďte doma a běžte na návštěvu. V neděli pro vás bude umění a umělecké zážitky mnohem zábavnější než myšlenky na domácí povinnosti. Mohou se vám zdát inspirující sny.

 

Kozoroh

 

V pátek přijdete na dobré řešení záhadné situace a váš šéf z vás bude nadšený. Odpoledne přeje vydařeným nákupům. V sobotu si díky svému osobnímu kouzlu můžete objasnit dávné nedorozumění. Vyplatí se usmířit se s lidmi, ale nepřistupujte na to, co pro vás není výhodné. Nedělní aura dne přeje koníčkům a radí vyhýbat se nepříjemným lidem. Odpočívejte a bavte se, ale jenom s těmi, kteří vám jsou milí.

 

Vodnář

 

V pátek můžete mít hektické ráno, protože se na vás bude valit příliš mnoho práce. Nenechte se unést hněvem, či frustrací. Odpoledne přijde zlepšení nálady. V sobotu vás přestane stresovat Mars v kvadratuře a prožijete příjemný den. Vyplatí se vám setkat se s přáteli a trochu se odreagovat. Nedělní Luna v trigonu navnadí veškerou vaši pozornost k rodinným záležitostem. S chutí někomu pomůžete a postaráte se o něj.

 

Ryby

 

V pátek vyvoďte důsledky z dosavadních neúspěchů a vykročte na novou cestu. Nelamte si s ničím dalším hlavu. V sobotu vás mohou překvapit nápady vašich příbuzných, protože Mars v kvadratuře nese zvláštní energie. Až si odpočinete, podíváte se na události dne s odstupem. V neděli se s vámi přátelé podělí o zajímavou historku a poprosí o vaši radu. Nejdřív se však postarejte sami o sebe. Luna v kvadratuře vám dává příležitost k učení se duchovního rozvoje.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Schutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Partnerský horoskop: Kozoroh. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje disciplinovaný, důsledný, pracovitý a ...

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...
Příspěvek byl publikován v rubrice Články a jeho autorem je Helen Stanku. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Autor: Helen Stanku

Jsem kartářka, která s kartami dospívala. Karty byly vždy mými kamarádkami a také mne štvaly. Hádala jsem se s nimi. Zkoušela jsem je obměkčit a časem jsem pochopila, že musím začít u sebe. Karty reagují na mne, na moje podvědomí a na energie člověka, jemuž vykládám. Tyto energie jsou proměnlivé, jako všechno kolem nás.