Týdenní horoskop 6.12.-12.12. Neptun v Rybách uleví citům a lásce

Ryby, obklopte se zdravě smýšlejícími a pozitivními lidmi. Střelci, kvůli nadměrnému pracovnímu tempu budete odbývat vaše osobní vztahy. Vodnáři, mezi novými kontakty můžete najít opravdu spřízněnou duši.

Konjunkce Venuše s Plutem a Sextil Merkuru s Jupiterem dá do hledáčku sexy mozky. Saturn ve Vodnáři bude vyžadovat více ohleduplnosti k druhým lidem, ale přesto vás nenechá zatáhnout do jejich problémů. Uran v Býku přinese překvapivé události. Se změnami nemá cenu bojovat, ale bude lepší se podle nich zařídit a využít. Mladší lidé mohou nalézt pomoc ve složité situaci. Neptun v Rybách ulehčí diskuse na téma citů. Nikoho neraníte. Je to ideální čas vyřešit si rodinné záležitosti.

 

Pondělí 6.12.

Sextil Marsu s Plutem dovolí zbystřit tam, kde dřímou potenciály vašeho úspěchu. Dohodnete se s nadřízeným, či jinou důležitou osobou. Mikuláš vám dává šanci hodně získat, hlavně ve finanční sféře.

 

 

Úterý 7.12.

 

V noci z pondělí na úterý konjunkce Luny s Venuší a Plutem podpoří myšlenky na sex. Kvadratura Merkuru s Neptunem zase během dne pomůže lépe zařídit nějakou úřední, či finanční záležitost. Může se to projevit pomocí někoho staršího a zkušenějšího.

 

 

Středa 8. 12.

 

 

Konjunkce Luny se Saturnem a kvadratura Marsu s Jupiterem přeje pracovitým lidem. Přiměje také k dělání pořádků. Nejlépe doma, a to pak bude jako bleskem. Hvězdy umožní vysoké tempo.  Nejlepší rada je nenechávat nic na poslední chvíli. Neriskujte ale za volantem.

 

Čtvrtek 9.12.

 

Luna v konjunkci s Jupiterem dává v některých případech více štěstí než rozumu. Projde i to, co by jindy vyšlo draho. Odvážnému štěstí přeje. Pokud se něčeho bojíte, dnešek je pro to ideální den.

 

Pátek 10.12.

Luna v sextilu s Uranem dá zvládnout povinnostem a dopřát si něco milého.

 

Sobota 11.12.

 

Dnešek bude plný astrologických jevů. Tento den bude o vztazích nejenom s blízkými. Konjunkce Luny s Neptunem, kvadratury se Sluncem a Merkurem, sextily s Venuší a Plutem a trigon s Marsem donutí přehodnocovat postoje. S některými lidmi to vztahy posílí a s jinými už stejná cesta nevede.

Ještě důležitější je konjunkce Venuše s Plutem a sextil Merkura s Jupiterem. Tento den budou nejvíce sexy chytré mozky. Přátelská popovídání na různá zajímavá témata vyvolají velmi silné a příjemné emoce.

 

Neděle 12.12.

 

Někteří lidé pomalu začnou bilancovat pomalu končící rok. Kvadratura Slunce s Neptunem nese dotazy na téma uplynulého roku. Nyní to však nebude o práci. Klíčové odpovědi buď na otázky štěstí, lásky a vnitřní pohody.

Co čeká druhý prosincový týden jednotlivá znamení?

Hvězdy jsou ve znamení Střelce, jejichž životním krédem je spravedlnost. Díky svému velkému optimismu jsou dobrými společníky a hostiteli. Okolí je vyhledává pro jejich upřímnost a aktivitu.

Střelci, kvůli nadměrnému pracovnímu tempu budete odbývat vaše osobní vztahy. Z toho také pramení partnerské neshody. Zamyslete se nad tím.

Kozorozi, nedělejte si hlavu z toho, pokud nestihnete vše, co jste si naplánovali. Máte totiž zřejmě velká očekávání, ale jste přetažení. Dejte si čas a sestavte si pořádný harmonogram, který bude o něco méně náročný.

Vodnáři, mezi novými kontakty můžete najít opravdu spřízněnou duši. I když nepůjde o milostný vztah, přátelství bude pevné.

Ryby, obklopte se zdravě smýšlejícími a pozitivními lidmi. Ostatní vás mohou stáhnout ke dnu a do depresí.

Berani, uvědomíte si, že nad jistými věcmi v rodině prostě musíte mít nadhled. Jinak by vás vše mohlo semlít a vyčerpat.

Býci, podaří se vám se štěstím vyklouznout z problému, do kterého jste se řítili. Naštěstí máte dost zkušeností a poradíte si.

Blíženci, buďte ambicióznější a dravější. Svérázným přístupem získáte něco na úkor druhých.

Raci, nenechte se vtáhnout do konfliktních situací. Jedině tak se uchráníte psychických výkyvů, které by vám zkazily celý týden.

Lvi, jestliže cizí lidi ve společnosti dostanete do kolen svým charismatem, doma své blízké dostanete do kolen nevybíravým chováním. Měli byste si dobře rozmyslet, na kom a na čem vám vlastně doopravdy záleží.

Panny, nejlépe vám prospěje fyzická aktivita na čerstvém vzduchu. Vyčistíte si hlavu a uděláte něco pro své zdraví. Jedině tak si efektivně odpočinete.

Váhy, nebude vám vadit čas, který prožijete o samotě. Potřebujete si urovnat v hlavě myšlenky a také zřejmě čekáte na nějaký nový tvůrčí nápad. Při toulání městem můžete najít inspiraci.

Štíři, máte potřebu neustálého pohybu mezi lidmi a stálost není vaší silnou stránkou. Může to poznamenat vaše dlouhodobá přátelství.

 

 

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

Nejpřekvapivější dvojice znamení zvěrokruhu: S kým vám to může kupodivu klapat?

Pokud trochu znáte astrologii, jistě víte, že pokud jde o lásku a partnerství, některá znamení zvěrokruhu se k sobě hodí lépe než jiná. A nejspíš i ...

Víkendový horoskop: Luna v Blížencích si nenechá nic ujít

V pátek 12. dubna nese prima nápady konjunkce Slunce s Merkurem.  Luna v Blížencích vás požene mezi lidi. Povedete zajímavé debaty, okořeníte své záliby o ...

Poselství včel

Už se opět bzučivě míhají vzduchem. Včely, včelky, včeličky… Jak je krásné vidět tyto malé tvorečky neúnavně létat z květu na květ. Člověk má po ...