Tánin numerologický horoskop na listopad

Čekáte tento rok na svou chvíli? Jste trpěliví a věříte tomu, že „to“ přijede?
Pak je to právě teď!

Listopad.
Jeho energie (jedenáctý měsíc v roce + rok 2023… 11 + 2 + 0 + 2 + 3 = 18 = 9) jsou doslova magické  a svou silou oblažují každé jiné číslo. Letošní listopad má ohromnou duchovní sílu, potenciál přinést lásku, úspěch, ale třeba „jen“ řešení do vaší situace.

Ačkoli je podzim v plném proudu, tento měsíc kypí energií a zásobuje i vás. Zvládnete
mnohem víc, než obvykle a konečně se vaše teorie sejde s praxí.
Čekáte-li „na svou chvíli“ na „to“, abyste provedli plánované změny, něco dokončili, něco začali, využijte listopadové energie a pusťte se do toho. Čísla jsou vám nakloněna.

Jak zjistíte své životní číslo, které vás navede k patřičným informacím?
Sečtěte číslice vašeho dne, měsíce a roku narození, př.:
13. 2. 1985… 1 + 3 + 2 + 1 + 9 + 8 + 6 = 30… 3 + 0 = 3,
Pak už jen nahlédněte, co vám energie čísel nese do listopadových dnů a co vám v nich přinese štěstí.
Možná se vám bude jevit následující numerologický horoskop příliš ideální, až idealistický, ale prostě energie listopadu jsou opravdu přející, tak si jich náležitě užijte.

Jedničky, listopad vám nese mnoho inspirace, a tak to pro vás bude období nových a
rychlých začátků. Budete mít pocit, jako když roztáčíte kolo štěstí, a i když někdy padne nula, tak to pro vás nebude znamenat konec, ale šanci si znovu zatočit. Přizvěte ostatní. Sdílená radost se násobí, a lidé (blízcí i cizí), jsou nyní pro vás důležití, protože vás udrží směřovat k cíli.

Jako „ryba ve vodě“ se budete cítit 1., 10., 19. a 28. listopadu. V tyto dny se zaměřte na
oblasti svého života, kde právě potřebujete uspět.

Dvojky, vaše intuice je momentálně na nejvyšší úrovni a máte dojem, že doslova „vidíte za roh“. Sdílejte svá tušení, inspirujte ostatní, buďte sami sebou. Jak to spolu souvisí? Jen málokdy máte možnost ukázat, kdo opravdu jste, narážíte na nepochopení či zneužívaní. Teď nic takového nehrozí, ale vždyť to víte. Vaše intuice pracuje na plné obrátky. Věřte ji… i sobě.

Chcete se naplno věnovat duchovním vědám, nebo už dlouho myslíte na nějaký očistný
rituál. Pak se zaměřte na tyto dny. 2., obzvlášť 11., a pak 20. listopadu. 29. listopadu si s energiemi „nehrajte“, energie jsou kontraproduktivní.

Trojky, letošní listopad je i měsícem lásky, a tak když toužíte po tom někoho získat,
využijte energií čísel, která jsou Vám nakloněny. Kamkoli vstoupíte, všude vás rádi uvidí. Vaše charisma je na nejvyšší úrovni, a nemusí jít zrovna o lásku. Smlouvy a dohody, rodinné sešlosti, budou ódou na pohodu. Buďte s lidmi, ale zachovejte si svou integritu, jinak… buďte sami sebou.

3., 21. a 30. listopadu se budete cítit na osobním energetickém vrcholu, tak jej využijte na cestě ke svému štěstí.

Čtyřky, listopad je „vaše chvíle“. Chcete se již dlouho do něčeho velkého pustit, ale držíte se zpátky? Čísla vám „hrají do karet“. Jestli to chcete opravdu, ale opravdu moc, tak už na nic nečekejte. Máte příležitost si plnit sny, realizovat ty nejsmělejší plány. Stačí se: za 1, jen soustředit, a za 2, vaše sny a plány jsou stejně dobré jak pro vás, také i pro ostatní. Tak dojděte k cíli.

Ve dnech 4., 13. a zvlášť 22. listopadu konejte, využijete tak příznivých energií naplno.

Pětky, jestli vás dosud omezovaly nějaké hranice, pak je máte tento měsíc příležitost
probořit. Postačí jen přání proměnit v čin. Však víte, že jste „dítě štěstěny“ a mnohé se vám daří jednodušeji, než jinému. Navíc vám neschází odvaha vrhat se do dobrodružství. Jestliže se vaše přání a uskutečňování týká i jiných lidí, pak si je dokážete v listopadových dnech snadno nadchnout pro svou věc.

Opatrně 14. listopadu, bude se zdát že všechno vázne, ale důležité je mít věci pod kontrolou a nevrhat se bezhlavě do nejistoty. Nejlepšími dny pro akci jsou pro vás 5. a 23. listopadu.

Šestky, neseďte, nefantazírujte, spolehněte se na sebe, konejte. Tak by se dala shrnout vaše cesta k úspěchu, kterou letošní listopad pro vás připravil. Nezapomínejte na své zázemí… domov, rodinu. To je váš bezpečný přístav a zdroj lásky. A tvořte. Vy i listopadové energie jsou tvořivého charakteru, navíc máte vkus a cit pro harmonii, tak si třeba vylaďte své prostředí nebo vneste lásku a pohodu i dál, než je vaše „doma“.

Potřebujete-li srovnat nějaký spor, nedorozumění, pak využijte příznivých energií 6. a 24. listopadu. 15. listopadu se může všechno ještě víc zamotat, a tak se raději držte v bezpečí domova.

Sedmičky, máte své laťky nastavené tradičně hodně vysoko, a „světe div se“, jsou tu
aktuálně energie, které vás povznáší tak, abyste je bylo možné zdolat. Spojte své představy se svým potenciálem a máte hotovo. A už jen neplánujte, nepřejte si, neutápějte se v hlubokých myšlenkách, ale konejte. Život vám dopřává tolik očekávanou změnu, tak ji přijměte.

Ideálním dnem pro „překročení vlastního stínu“ je 7. listopad, vyjděte na světlo a ukažte co ve vás je. 16. a 25. listopadu dokažte, že jste tu i pro druhé, a že se vaše teorie dají opravdu uskutečňovat.

Osmičky, vaší touhou je spojovat lidi, dělat věci správně, ohleduplně ke každé existenci, a tento měsíc se vám v tomto ohledu bude obzvláště dařit. Naleznete ta správná slova, techniku, taktiku, a to nejen v osobním životě, ale i na pracovním poli. V poslední době vaše sebevědomí nebylo na nejvyšší úrovni, a nyní opět získáte svou hodnotu, a tím doslova rozkvetáte.

Důležitým, řekněme osudovým, dnem bude 8. listopadu… realizujte (se), aktivujte
pozornost, ať vám štěstí neproklouzne. 17. listopadu tvořte a vytvářejte, kreativita je na vrcholu, a 26. si dopřejte pohyb.

Devítky, vaše vnímavost, ať už mentální, duchovní či tělesná je na nejvyšší úrovni. Proto teď máte „extra čich“ na úspěšné akce. Uchrání vás to před marnými cestami a povede k vytouženému cíli. Jedinou podmínkou je věnovat se tomu, co vám přináší radost a naplnění. Takže žádné katastrofické scénáře, ale pohoda, víra a nadšení jsou lístkem k vašemu štěstí.
Toužíte se realizovat umělecky? Vrhněte se na to 18. listopadu. Ve dnech 9. a 27. listopadu se vám mohou plnit přání, pokud víte co chcete a ta přání jsou konkrétní.
Přeji vskutku nádherný měsíc.

Pro Kartářky světla Táňa

(klapka 38)

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, tak jako váš telefon.  Rády vám odpoví.

Čas narození toho o vás může prozradit víc, než si myslíte. Víte, kdy se podle numerologie rodí nejstatečnější lidé?

Pokud jde o čas narození, nezáleží jen na měsíci nebo dni, ale dokonce i na konkrétní hodině. Numerologové a astrologové tvrdí, že pokud budete znát ...

Víkendový horoskop od 3.5. Mars s Plutem nesou velké výzvy

V pátek 3. května osvěží dobrou náladou skvělé sextily Luny s Venuší a Sluncem, a dokonce i Marsu s Plutem. Ty nesou velké výzvy. Nastává ...

Tánin numerologický horoskop na květen 2024

Jste zvědaví, jaké energie si z pohledu numerologie ponese letošní květen? Tak se pojďte začíst do informací nejen všeobecného náhledu, ale také pro vaše životní ...

Co nám věští hvězdy v květnu?

Velké výkyvy nálad nás čekají hned na začátku měsíce. Mezi 1. a 5. květnem ovládne naše emoce Venuše v kvadratuře s Plutem. Dávejte si pozor na ...

Líbání podle horoskopu: Které znamení vás vystřelí k výšinám?

Nastává období polibků. Se Lvem se vám podlomí kolena, Štír vám připraví  metafyzický zážitek, Panna líbá jako z pohádky. Víte, které znamení vás vystřelí do ...

Runový horoskop a rituály na květen 2024 vám prozradí, koho potkáte a co vás čeká

Berani, vaše květnová runa štěstí je Tiwaz Ostražitost vás neopustí ani v květnu. Hodně se soustředíte zejména na své vlastní síly a odhad. Všechno dění ...
/ Články

Blíží se květen. Využijte ideální čas udělat si čarodějný rituál

Květen býval z hlediska dávných tradic považován za měsíc, kdy byly více otevřeny brány mezi naším světem a světem zemřelých předků. Duchové navštěvovali náš svět ...

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...