Partnerský horoskop: Váhy. Která znamení se k nim nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak milují mírumilovné, elegantní, přátelské, veselé, vyrovnané, ale mnohdy také nerozhodné Váhy? Jaká znamení se k nim hodí nejvíc? A s kým si naopak nemusí úplně rozumět?

Astrologové považují Váhy za jedno z nejvyrovnanějších znamení zvěrokruhu. Váhy bývají klidné, umí se radovat z blízkosti milované osoby a mají pochopení pro problémy druhého. Láska pro ně většinou znamená spojení mysli a srdce, ani příliš vášnivé, ani netečné. Umí se partnerovi přizpůsobit a ve vztahu nikdy samy nevyvolávají hádky nebo konflikty. V mládí mívají Váhy velké ideály a touží po „čisté lásce.“ V pozdějším věku si tento názor postupně upravují, milostný i manželský vztah vždy ale berou s velkou odpovědností.

Muž narozený ve znamení Vah bývá zdvořilý, elegantní a se smyslem pro fair play. Umí výborně naslouchat, nesnáší konflikty a v milování umí být opravdovým mistrem. Na druhou stranu nebývá moc praktický a jeho velkým problémem bývá nerozhodnost a nejistota.

Žena narozená ve znamení Vah oplývá šarmem a půvabem a je to dokonalá svůdkyně. Manželství má pro ni prvořadý význam a pro jeho úspěch je ochotná udělat cokoli.

S kým mohou být Váhy šťastné?

S Beranem: Tato znamení jsou ve zvěrokruhu přímo proti sobě, navíc Beran svými charakterovými vlastnostmi není pro Váhy úplně ideálním partnerem. Přesto spolu tihle dva mohou mít dlouhodobý a šťastný vztah. Váhy totiž obdivují Beranovu dravost a útočnost a budou se snažit zabezpečit pro něj příjemný život bez problémů.

S Býkem: Oběma znamením vládne Venuše, planeta lásky a harmonie, což předznamenává, že by jim to spolu mohlo fungovat. Mají zálibu ve stejných věcech a dobře se vzájemně doplňují. Velmi důležitou stránkou jejich společného života bývá smyslnost a vášeň, která je k sobě pevně poutá v milostném i manželském vztahu.  Problémem může být jen skrytá paličatost Váhy a její touha po volnosti a Býkova pomalost a neochota přijímat změny.

S Blíženci: Obě znamení jsou vzdušná, a pokud se dají dohromady, většinou jim to klape. Panuje mezi nimi velká fyzická i duševní přitažlivost a často jde o lásku na první pohled. Jejich vztah bývá plný porozumění, harmonie a vzájemného pochopení a může vydržet velmi dlouho, pokud si to oni sami nepokazí.

Se Lvem: Lev je pro Váhy ideálním partnerem. Oba milují společnost, jsou veselí, umělecky založení. Menší problémy v jejich milostném i manželském soužití bývají zaviněny příliš velkými ambicemi Lva a jeho přílišnou seberealizací v práci i ve společnosti.

Se Střelcem: Tato dvě znamení se v životě doplňují v každém směru a jejich vztahy bývají dlouhodobé. Nesoulad může nastat jen v názoru na trávení volného času. Váhy milují zábavu a společnost, zatímco Střelec touží po přírodě a sportovním vyžití. Nerad vysedává v kavárnách nebo na koncertech.

S Vodnářem: Obě znamení mají mnoho společného, což je dobrý základ. Oba milují intelektuální výzvy, přistupují podobně k základním životním hodnotám, mají rádi vše nové a nevadí jim změny. Navíc si budou výborně rozumět i v ložnici.

S kým to Vahám bude trochu skřípat?

S Rakem: Vzdušné znamení Vah se nachází proti vodnímu znamení Raka. Často mezi nimi vzniká krásné a podnětné přátelství, může dojít i k velkým milostným zážitkům, na dlouhé partnerské soužití to ale nestačí. Důvodem jsou jejich naprosto rozdílné charaktery. Váhy potřebují volnost, nechtějí vysedávat doma a nerady řeší problémy denního života. Pomalu a jistě tedy mezi nimi bude docházet k nedorozuměním a odcizení.

S Pannou: Tato dvě znamení mohou prožít hezký krátkodobý románek, na delší soužití to ale nestačí. Vahám totiž brzy poleze na nervy Pannino puntičkářství, přehnaná kritičnost, šetrnost a smysl pro pořádek.

S Váhami: Přestože by se mohlo zdát, že dvě stejná znamení si budou rozumět, většinou to mezi nimi funguje jen krátkodobě. Postupně mezi nimi začnou narůstat problémy, omezování a vzájemné konflikty. I když oba touží po harmonickém soužití, spíš jen trpí, k čemuž přispívají i problémy v intimním životě.

Se Štírem: Ve zvěrokruhu jsou sice obě znamení hned vedle sebe, to ale ještě neznamená, že jim to spolu bude klapat. Intelektuální Váhy jsou příjemné, Štír svéhlavý, zádumčivý a často i sarkastický. Váhy budou Štíra vytáčet svou nerozhodností, on je zase svým majetnickým postojem a žárlivostí.

S Kozorohem: Tady se potkávají dvě kardinální znamení, jedno vzdušné a druhé zemské.  Přestože si díky své rozdílnosti mohou imponovat, vztah mezi nimi nebývá jednoduchý. Samorostlý a sebevědomý Kozoroh bude stále hledat pevnou půdu pod nohama a jeho neústupnost může do vztahu přinášet mnoho utrpení.

S Rybami: Počátky vztahu těchto dvou znamení bývají velmi romantické, pro dlouhodobý vztah se ale Ryby k Vahám nehodí. Váhy potřebují k harmonickému životu partnera s racionálním pohledem, jenže Ryby jsou romantické podstatnou částí své bytosti. Po krátkém čase tak mezi nimi dojde k vzájemnému odcizení.

Pro Kartářky světla Ak

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Samuelčiny šamanské vzkazy pro týden 29.4.-5.5.

Berani   Kouzla – přiznejte si svou sílu. Tento týden si berani přiznejte svou sílu v situaci, kterou je nutné opustit pro váš prospěch ...

Karta týdne 29.4.-5.5. je Eso disků. Mocný talisman nese štístko

Vodnáři, zatoužíte po dobrých stránkách života, které však uspokojí příjem peněz. Sentimenty stranou, zaměříte se na peníze. Raci, na cestě jsou investice do rodiny a ...

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články