Nastává smyslné novoluní v Býku. Posuňte se dopředu i zamilujte!

Ideální doba je také pro dobré nákupy, učení, ukládání peněz stranou i na rozhodování se o svých financích a potřebách.

Novoluní v Býku vytvoří harmonické aspekty s Neptunem a Plutem a ty mohou posvětit nové začátky.

Během novoluní 11.5. si dopřejte relax a na chvilku vypněte. Býk dbá i o to, abyste se dobře cítili ve svém těle. Můžete zauvažovat nejenom o dietě. Nyní je spíše čas dopřát uspokojení svým smyslům. Chuti, čichu a hmatu. Tedy si dopřejte něco dobrého a užívejte život.

Od věci nebude ani úvaha o tom, co by mohlo změnit váš život k lepšímu. Připomeňte si, co všechno umíte, jaké máte talenty, co chcete, jací jste a co už jste v životě všechno dělali. Přestaňte si namlouvat, že něco neumíte, že jste v neustálém tlaku, pořád něco ztrácíte. Děláte si to totiž sami namísto toho, abyste získávali. Uvědomili jste si, jak vás mohou vlastní myšlenky srážet?

Snažte se nalézt pozitivní slova, mající schopnost vás rozvíjet nejenom po duchovní, ale i materiální stránce.  Taková, která umí přivábit i hojnost. Propočítejte peníze, které můžete získat třeba přivýdělkem anebo tím, že prodáte zbytečné věci.  Třeba staré nádobí, které jenom leštíte ve vitríně, nebo nářadí či materiál, který už vám není k užitku. Co kde leží zbytečně?

Můžete se zamyslet se nad tím co potřebujete opravdu o čem sníte a co vám nese skutečnou radost. Myslete také na své nejbližší. Měli nedávno nápady a plány a třeba by se dalo zauvažovat o jejich společné realizaci.

Berani, pohlídejte si, abyste neupadli do úvah typu všechno nebo nic!

Býci, odložte staré, zažité představy o sobě, nebo o tom, co by si o vás mohli myslet druzí. Jste dokonali takoví, jací jste.

Blíženci, to, co je nyní fantazie muže být zítra realita. Zvlášť, pokud jde o peníze, či lásku. Naučte se však myslet vždy na jednu, a ne deset věci současné.

Raci, i když jsou noví lidé ve vašem okolí jiní než ti, se kterými se obvykle stýkáte, dejte jim šanci. Můžete nastartovat fantastické přátelství.

Lvi, otevírají se vám nové dveře v oblasti práce. Neváhejte a začnete první fázi práce na svých plánech již nyní.

Panny, vy ze všech znamení zvěrokruhu víte nejlépe, že práce děla mistry. Co dalšího se toužíte naučit? Nikdy není pozdě.

Váhy, z maličkostí se skládá den. Dopřejte si je naplánovat tak, abyste si udělali radost i během práce. Můžou to být drobnosti, třeba malé svačiny, nebo chvilka odpočinku. Předejdete pocitu vyhoření.

Štíři, toto novoluní jako svěží vítr posílí váš milostný život. Možná objevíte někoho nového ve vašem okolí, nebo poznáte, že je váš stávající vztah stabilní více, než jste předpokládali.

Střelci, je čas začít myslet na sebe a na své zdraví i z hlediska financí. To, co nastavíte teď a když vydržíte alespoň šest měsíců, bude mít dlouhodobé až trvale výsledky.

Kozorozi, otevřete se zpátky své spontánnosti a dětské radosti. Při dobré hře přeci nejde o to vyhrát, ale o radost ze samotné zábavy.

Vodnáři, vaše produktivita stoupá. Budete se tak zbavovat starých restů. Nastal čas po všech možných prodlevách si je odškrtnout za hotové, ať se můžete posunout dal.

Ryby, v průběhu příštích šesti měsíců se naučíte přestat druhým říkat jenom to, co chtějí slyšet, ale i to, co si opravdu myslíte. Není to lehké a chce to praxi. Na tu vám nyní nastává to nejpřínosnější období.

Pro Kartářky světla Hel a Pet

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohodlně po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Myslíte si, že je to opravdu láska?

Když není láska, všechno je studené. (Osho) Říkáme, že někoho milujeme (přijímáme tok energie z jeho srdce a ztotožňujeme to s emocí) a myslíme si ...

Karta týdne 18.3.-24.3. Král disků

Král disků přitahuje peníze, hojnost, nebo alespoň nápady, jak si tu hojnost zajistit. Možná jste na začátku plodného nápadu, ale budete pro to něco muset ...

Týdenní horoskop 18.3.-24.3. Co nese Slunce v Beranu?

V pondělí 18. března přinesou nečekaně příjemné ráno příznivé trigony Luny s Venuší a Saturnem a pomohou dívat se na svět z té lepší strany. Odpoledne ...

Andělský horoskop od 17. 3. do 16. 4.

Býci, někdo pro vás bude mít velké pochopení a to i přesto, že děláte více přešlapů než obvykle. Kozorozi, nedělejte na nikoho velká ramena, ostatně ...

Magické rituály: Šťastné bankovky

Už jste někdy slyšeli o bankovkách, které přitahují hojnost? Pozorně sledujte sériová čísla bankovek, které vám šustí v rukách. Energie některých z nich vám mohou ...

Víkendový horoskop od 15.3. Slunce s Neptunem vám ukážou svět v jiných obrazech

Z všednodennosti vás vymaní Slunce v konjunkci s Neptunem v Rybách. Váš vnitřní svět bude plný různých zajímavých vizí a nevšedních nápadů.  Štěstí vám nesou ...

Je moudré přátelit se s bývalým?

Rozešli jste se, ale on by rád zůstal kamarád. A vy v sobě nemáte jasno a nevíte, jestli ho vůbec chcete ještě někdy vidět. Kdybyste ...

Symboly lásky. Víte, které jsou ty nejznámější?

Lásku si nejčastěji spojujeme se srdcem a červenou barvou. Existují ale i další symboly spojené s tímto krásným citem. Kolik jich znáte? Barvou vášnivé lásky je ...

Magické rituály: Kouzelná zahrada

Dobrá zpráva je, že žádnou zahradu vlastně ani nepotřebujete. Kouzlit můžete s rostlinami, které máte za okny a na balkonech. Málokdo pozná, že je tám ...
/ Články, lidová magie

Jsou dva. Kterého si mám vybrat?

Někdy jste dlouho samy. Neukáže se nikdo, kdo by vás zaujal, není někdo, s kým byste se chtěli vídat a náhle se někdo objeví. A ...