Karta týdne 27.3.-2.4. je Ďábel. Bude trénovat váš humorný nadhled!

Střelci, vaši pozornost zaměstnají materiální záležitosti a pozemské radovánky. Bude se vám dařit a nedá to ani moc práce. Akorát že finanční spekulace mohou být podezřele snadné a náhlá láska poněkud vypočítavá. Berani, bude těžké odolat myšlenkám, které vás mohou dostat do problémů. Pozor na komplikované sexuální svazky. Mohou vám sebrat kontrolu nad sebou i nad vašim osudem. Lvi, musíte být obezřetní ve všech svých nápadech. Touhy uspokojit vaše tělesné pudy a veškerá životní potěšení budou chtít brát vrch.

 

Kartou tohoto týdne je mystický Ďábel. Nepřichází trestat. Dokonce vás může i okouzlit. Chce to však humorný nadhled. Ďábel přichází s novým impulsem. Ačkoliv je Ďábel vnímán, jako symbol zla, zároveň je to také symbol triumfu.  Bude se vám dařit, ale díky svému vlastnímu přičinění, ke kterému jste tak trochu okolnostmi přinuceni. Můžete se odhodlat k něčemu, do čeho byste za jiných okolností nešli, a to vám nakonec nese úspěch.

Někdy se stane, že člověk jste vystaveni vlivu despotického člověka, který si jde vcelku bezohledně za svým cílem. Ve výkladech je také o nezdravých citových závislostech na někom. Pravděpodobně si také děláte velké starosti se zdánlivě neřešitelným problémem a takzvaně malujete čerta na zeď. Cesta ven z potíží je v uchování si životního nadhledu. Karta Ďábel je o také kartou rebelie a vy se budete chtít zbavit jha. Astrologicky karta ztělesňuje odhodlání čelit problémům v energiích houževnatosti znamení Kozoroha. Kozoroh (Pan, Bakhus) nabádá k udržení humorného nadhledu a klidu v řešení skutečných i vymyšlených problémů.

V lásce si dejte pozor, aby vám vaše okouzlení nepřerostlo přes hlavu. Můžete se zamilovat tak, že to s vámi bude mlátit o zem. Vášeň někdy bývá slepá. Můžete zažít silné sexuální dobrodružství, ale vždy je potřeba si uchovat rozum v hrsti. Pozor na příliš velké sebevědomí. Trocha sebekritiky nebude od věci. Ďábel odebírá veškerou sebekontrolu a přináší závislost na síle, které snad není možné odolat. Ta rozkoš, kterou to nese umí uspokojit nejskrytější přání. Za jakou cenu?

 

Ve financích budete vystaveni překážkám, ale ani tak se nevzdáte a dokážete si své příjmy uhájit. Možná odhalíte nějakou chybu. Budete se muset smířit s tím, že za vašimi zády někdo nejedná příliš čestně.

Ve zdravotní sféře ukazuje karta Ďábla na tlak a překážky. Je to karta vyšších sil a ty tlumí vůli. Vnáší rozhodnutí, proti kterým nemá smysl bojovat. Impulsy přicházejí z vnějšku a nutí ke změnám. Jak tyto impulsy  využijete je na vás.

 

Co nese mystická tarotová karta Ďábel pro jednotlivá znamení?

Beran

Bude těžké odolat myšlenkám, které vás mohou dostat do problémů. Pozor na komplikované sexuální svazky. Mohou vám sebrat kontrolu nad sebou i nad vašim osudem. Pozor na OBSESI.

Býk

Můžete být netrpěliví a také vztekle zvětšovat těžkosti, které jsou. Stejně si nepomůžete. Stačí si věci přeskládat a najdete zdroj potíží. Ten můžete odstranit a potíže zmizí. Nespěchejte. Čas pracuje pro vás. Máte NAĎEJNÉ VYHLÍDKY.

Blíženci

Tato karta hází vidle do harmonie mezi vámi a vašim okolím. Může se jednat o rodiče, děti, sousedy, kolegy, příbuzné. Rivalita, hněv a žárlivost může narušit klid. Antipatie budou nepřekonatelné. Vášeň neopětovaná. Můžete být vězněm svých nálad a vaše okolí nakonec také. NESOUHLAS je vaše zkouška. Naštěstí rychle odezní.

Rak

Porozumění není vždy přítomno u rodinného krbu. Společné nápady, zájmy a tvorba svazky posilují. Můžete se hádat ve věcech postojů, či materie. Budete hledat, jaký to má SMYSL.

 

Lev

Musíte být obezřetní ve všech svých nápadech. Touhy uspokojit vaše tělesné pudy a veškerá životní potěšení budou chtít brát vrch. Citový život může ustupovat vášním. Sexuální energii však lze transformovat do energie tvůrčí. Budete druhé neodolatelně PŘITAHOVAT.

 

Panna

Vaše předurčení s vámi může zamávat. Můžete se cítit být paralyzovaní a nevidět východisko. K tomu se může ozvat žaludek a potíže dýchacích, či močových cest. Překážky doma i v práci a ta práce je vyčerpávající. Sloužíte svému poslání a ono se vás to ptá – opravdu to chceš? Posiluje a kontroluje to váš smysl pro POVINNOST. Ustojíte si tu zkoušku, abyste mohli postoupit dál?

 

Váhy

Jsou partnerství, která jsou postavená na silné smyslné přitažlivosti. Přitom si vůbec nemusíte rozumět. Můžete na sebe žárlit a hádat se a stejně jste stále v kontaktu. Přinejmenším vaše separace nikdy není definitivní. Vaše sympatie i antipatie jsou nepřekonatelné. Instinkt dominuje nad rozumem. Budete bojovat s VÁŠNIVOSTí.

Štír

Za změnami ve vašich zájmech budou stát vyšší síly. Budete sledovat jak čísi bohatství, nebo chudoba závisí na někoho životě, či smrti. Vaše smysly zmámí vášnivé poblouznění. Může vám v tom být dobře, může vám v tom být zle, ale není možné si pomoci. Karta Ďábel vás podrobí zkoušce pasivity. Je to FÁTUM.

 

Střelec

Vaši pozornost zaměstnají materiální záležitosti a pozemské radovánky. Bude se vám dařit a nedá to ani moc práce. Akorát že finanční spekulace mohou být podezřele snadné a náhlá láska poněkud vypočítavá. Každopádně vám karta Ďábla nese snadný ZISK.

 

Kozoroh

Vaše situace bude záviset na vnějších vlivech. Budete se tak angažovat na straně dobra, nebo na straně menšího dobra a cokoliv se vám bude dít, budete muset snést. Dělejte to, co dělat musíte. Dobrý skutek i myšlenka vás mohou přivést na správnou cestu. Karta Ďábel vás podrobí zkoušce ZÁVISLOSTNÍHO ŘETĚZCE.

 

Vodnář

Budete více ve společnosti lidí zralých se bavit než ve společnosti skutečných přátel. Může se o vás pokoušet zištná láska a bude se hrát o vaše ego a chtíč. Karta Ďábel vás podrobí zkoušce, ve které půjde o to, zvládnout NEPOŘÁDEK.

 

Ryby

Bude se dít vše, jenom ne to, co jste si mysleli, že přijde. Moc se vám to nemusí líbit, ale nic s tím nenaděláte. Zkoušky přijdou jedna po druhé. Ďábel do všeho strká své vidle. Je potřeba zvednout svůj kříž a vyčkat.  Lepší dny přijdou. Karta Ďábel vás podrobí zkoušce ZOTROČENÍ.

Pro Kartářky světla Helen Stanku

Foto: Archív Helen Stanku

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, stejně tak, jako váš telefon. Rády vám odpoví.

Co o vás vypovídá roční období, ve kterém jste se narodili?

Osobnost a charakter člověka ovlivňuje mnoho faktorů a zdá se, že k určitým vlastnostem může přispět i roční období, ve kterém jste se narodili. Nejen ...

Je váš vztah ten pravý?

Máte novou známost a všechno se zdá fajn, ale nevíte jistě, jestli je to ten pravý ve vašem životě. Přinášíme devět osvědčených způsobů, jak to ...

Andělský horoskop od 17. 4. do 16. 5.

Berani, projevuje o vás zájem člověk, který na první pohled není váš typ. Kozorozi, měli byste více naslouchat svým blízkým... Živel země BÝK – Vaším ...

Mezi nebem a zemí: Prstýnek s kamenem lásky

Kartářka Anička nám vypráví další ze svých příběhů. Tentokráte o tom, jak se jí spnil sen i předtucha. Dnes jsem si vzpomněla na takový hodně ...

Horoskop štěstí pro Býky (21. 4. – 21. 5.)

Prožijte opravdu zajímavé období. Vlivem sextilu Venuše s Plutem se vám bude dařit ve společnosti i v lásce. Je vhodná doba položit základní kameny pro ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 15.4.-21.4.

Přírodní symboly nesou pro jednotlivá znamení tato poselství. Někdo je umí přijímat a kolem někoho pouze prolétnou. Tady jsou ta vaše:     Berani ...

Karta týdne 15.4.-21.4. je Svět. Přináší nové šance

Panny, máte šanci porazit zlo a nemoc. Štíři, vaše pozitivní vizualizace se mohou naplnit. Kozorozi, pokud se vám děje cokoliv, čísi dobrá rada vám pomůže ...

Partnerský horoskop: Štír. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje tajemný, vášnivý, ctižádostivý, hrdý ...

Týdenní horoskop 15.4.-21.4. Slunce v Býku vás popostrčí

Uran ve znamení Býka vám dodá větší rozhodnost a vůli překonat různé nástrahy a vykonat vše pro vaši spokojenost. Pondělí 15. dubna přinese krásný den ...

VIP Intenzivní kurz vykládání karet s kartářkou a vědmou Helen Stanku 4.5.2024

Srdečně Vás zveme na seminář Helen Stanku, který bude probíhat 4.5. 2024 od 10h do 16:30 (s hodinovou pauzou na oběd) v Nerudově ulici 33 ...