Již v sobotu nastane novoluní ve Vahách. Jaké dary vám nese?

V sobotu 14. října čekáme kruhové/prstencové zatmění Slunce a novoluní (19:54) ve Vahách. Zatmění bývají o nových začátcích, tentokrát se však i něco ukončí. Co čeká znamení zvěrokruhu?

14. října se Slunce s Lunou spojí ve Vahách a utvoří intenzivní a uzdravující kruhové, či ohnivé (tomuto zatmění se říká i ohňový kruh) zatmění Slunce. Zatmění obvykle přináší nové věci, ale tento nový začátek bude vyžadovat nejdříve nějaká zakončení.

 

Zatmění Slunce má často dominový efekt v řádu příštích šesti měsíců. Změny započaté v tomto období mohou nastupovat postupně a postupně ovlivňovat různé aspekty života. Zamyslete se, po čem opravdu toužíte ve svých vztazích a jasně to dejte najevo. Vnímaví lidé mohou změny energií pociťovat i dříve.

 

 

Energie, které budou cítit ve vzduchu, vás přimějí pracovat na svém sebepoznání, skrze které budete potřebovat nastavit rovnováhu. Bude to chtít nově si definovat své partnerské vztahy. Budete více postaveni před otázku, co konkrétně vy od vztahu chcete. Je dobré vytáhnout na světlo své požadavky.

Vesmír je bohatý a dá vám to, co potřebujete, ale také neplýtvá a vy budete muset vykřesat odvahu požádat jej o to, po čem toužíte.

 

Staré návyky, vzorce a vztahy, které už neslouží, projdou kontrolou pronikavým zrakem kosmických sil. Přimějí vás otevřít novou kapitolu.

 

Spojení zatmění Slunce s Merkurem ve Vahách vnese kouzlo, takt a diplomacii harmonických Vah do vašich debat. Zvážíte tak názory všech stran. Můžete objevit nové informace, nebo potřebu říct to, co vám leží na srdci. Promyšlená rozhodnutí podpoří vztahy, které vzpružují intelekt a stejně tak stimulují i emoce.

 

Zatmění Slunce a Merkur v opozici k Cháronu v Beranu

 

Opozice mezi zatměním Slunce ve Vahách a Charónem v Beranu uzdravuje poznáním. Váha hledá rovnováhu a Cháron v Beranu přivádí ke konfrontaci s poraněními spjatými s vyjádřením vlastní individuality, individualitou a sebevyjádřením. To celé vede k nalezení rovnováhy mezi uspokojením vlastních potřeb a pěstováním vztahu s druhými.

 

Jaké změny může přinést kruhové zatmění Slunce Vahách

 

 

 

Váhy jsou symbolem harmonie a rovnováhy.  Zatmění Slunce v jejich vzdušném znamení vás může přimět k reflexi nad vašimi blízkými vztahy. Pokud ji nemá šanci nalézt,  či nastavit, může nyní začít odpočítávat opuštění vztahu, který se jí jeví, jako nespravedlivý a nevyvážený.

 

Spojení zatmění Slunce a Merkuru ve Vahách si posvítí na komunikaci ve vztazích. Dostanete chuť bavit se otevřeně.

 

Kompromisy

 

Diplomatická povaha Vah posílena Merkurem, využije čas na vyjednávání. Věci soukromé, pracovní a jiné mohou nalézt společný bod, na kterém se dohodnete.  Využijte schopnost rozlišovat a řešit konflikty. Všechna rozhodnutí budou shodná s vašimi hodnotami.

 

Vybudujete tak silnější pouta s druhými

 

Krása

 

Váhám vládne Venuše, planeta lásky a krásy, a to může zvýšit vaši žízeň po kráse. Budete chtít vypadat dobře a cítit se dobře. Ke kadeřníkovi se objednejte včas, nebudete sami, kdo bude chtít začít u sebe. Pak přichází na řadu i nové elegantní oblečení. Tyto vibrace však mohou být nápomocné i k rekonstrukci bydlení, či jeho zdobením.

 

 

Berani, připravte se na novou éru vztahu. Ve stínu starých ran může přijít šance k uzdravení. Zatmění chystá novou etapu lásky, která se bude vymykat všednosti.

 

Býci, zatmění Slunce ve Vahách pro vás bude kosmická metla, která vymete návyky, které vám neslouží. Hvězdy vás nabádají, abyste přijali energii, která umožní odpuštění.

 

Blíženci, zatmění Slunce ve Vahách u vás může vyvolat potřebu projít všemi bariérami, které vám stěžují prosadit vaši autenticitu. Zapracujete na své nesmělosti.

 

Raci, zatmění vás vede k novým možnostem v majetkové sféře. Může to nastartovat dění ohledně vašeho životního prostoru.

 

Lvi, zatmění slunce ve Vahách může způsobit, že nakonec řeknete dost. Představte si to jako triumfální pochod k osvobození od nátlakových lidí, či situací. Zazní poslední akord staré obehrané písně. Nová bude dle vašeho rytmu.

 

Panny, energie zatmění vás nabádají do promyšlených změn v investicích. Věřte kosmickým indiciím, vedou vás směrem, který slibuje stabilitu a bezpečí.

 

Váhy, zatmění Slunce ve vašem znamení začne novou éru vašeho života, slibuje svěží start, který bude bodem zvratu ve vašem životě. Zatmění vám dodá energii, abyste mohli zařídit všechno potřebné po svém.

 

Štíři, zatmění Slunce ve Vahách posílí vaši schopnost správně se rozhodovat. Spojíte intuici a zkušenosti pro využití správným směrem.

 

Střelci, vliv Chárona na zatmění startuje uzdravující cestu vašich přátelství a známostí. Některé pozvolna končí – ty, kde není prostor pro vyrovnanost. To je však někdy potřebné pro uvolnění od starých vzorců, které vás iritují. Využijte kosmické uzdravování a dovolte, aby všechna vaše přátelství byla zdrojem podpory, porozumění a rozvoje.

 

Kozorozi, zatmění ve Vahách asi zatřese vašim pracovním životem. Ukončení struktur, které vám neslouží k pracovním záměrům. Věřte kosmické transformaci, neboť vám vesmír ukáže směr kariéry, která bude více shodná s vámi a s vašimi aspiracemi.

 

Vodnáři, zatmění Slunce ve Vahách vás trochu vyvede z vaší sféry komfortu a ukáže, co vás ještě čeká. Rozlučte se se starými systémy, které vás přivázaly k tomu, co bezpečně znáte, ale už vás brzdí. Věřte svému dobrému osudu. Již brzy se může změnit.

 

 

Ryby, přišel čas na nový začátek. Uvolněte se od vzorců, které vám ztěžovaly přijetí lásky a podpory. Skutečná síla leží i v přijetí daru druhých.

 

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy po ruce, tak jako váš telefon.  Rády vám odpoví.

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...

Ve středu 24. dubna se připravte na neobyčejný den. Nastane úplněk ve smyslném znamení Štíra

Úplněk, kterému se říká Růžový vrhne světlo na skrývané city, posvítí na tělo, smysly a sexualitu. Proklepne strachy z opuštění a city. Instinktivně budete vyhledávat vše, ...

Samuelčiny šamanské vzkazy na týden 22.4.-28.4.

Berani Navigace – důvěřujte svým instinktům, bezpečně vás povedou. V určité situaci jste zahnání do kouta možná i nějakou osobou, které moc nevěříte. Nebo celý ...