Víte, jak si získat Střelce?

Jsou to Střelci, kteří pro milovanou osobu udělají vše. Když ale ucítí stín pochybností, potřebují zničeho nic odejít a začít někde nanovo.

A takové tendence mohou pocítit i ostatní znamení. Slunce vejde do znamení Střelce 22. listopadu v 9:21. Pro Střelce je buď láska vášnivá a žhavá, nebo žádná.  Horoucí city, strhující příhody a romány jak z beletrie, to je doména Střelců. Když miluje, musí to říct celému světu. S banálním románkem stranou pozornosti druhých se u Střelce rozlučte. Zrozenec ve Střelci chce v každém životním směru prožít něco strhujícího, veselého a radostného. I kdyby vás románek roztál jako loňské sněhy, stále bude na co vzpomínat.

Kde bere Střelec své charisma, optimismus, víru v sebe a smysl pro humor?

Všechno to jsou dary Jupitera, jeho vládnoucí planety. Svého chráněnce obdařil inteligencí, hojností a pevným přátelstvím. Stará se o Střelce tak, aby mohl být odvážný a samostatný. Dává mu současně kořeny i křídla.

Střelec je typické ohnivé znamení. Oheň je živlem samostatných a silných lidí, kteří jsou pány svého osudu. Jestli něco nesnáší, pak je to kritika.

 

Jak získat Střelce?

 

Úsměvem, energií, smyslem pro humor. Střelec hledá někoho, s kým zažije ne jenom plamínek lásky, ale pořádný ohňostroj. Máte otevřenou mysl a baví vás neobvyklá spojení, umíte se upřímně smát, neurážíte se pro nic za nic… jste jeho cílovka. Pokud také rádi cestujete, klidně i blízko, ale na zajímavé místa, milujete aktivní odpočinek (sport je vítán, ale musí být na špičkové úrovni), máte hobby o kterém umíte zasvěceně hovořit, třeba létání, či seskoky padákem, nebo fotografování, získáváte jeho první cenu. To bude srdce Střelcovo s jeho šílenými nápady a city. Velké šance nemají lidé nedůvěřiví, kteří neustále řeší, co tomu řeknou druzí a kteří zejména rádi kritizují.

 

Střelci jsou mistry absolutně šílených komentářů v diskusích na internetu. Pokud na ně zaberete, chystejte se na rande. První dojem a první setkaní je nejdůležitější. Ten, kdo si věří a má dost síly brát se za své a má upřímný pohled, mu bude sedět. Střelec si nebude hrát na zachránce raněných laní a sirotků, o které je potřeba se starat. Hledá parťáka pro život a všechna dobrodružství, která nabízí. U Střelců jde všechno rychle. Buď si sednete, nebo hledá dál. Přestal psát? To chce klid. Zaručeně už je někde jinde a s někým jiným. Vy se přestanete trápit, ten vaším partnerem evidentně nebude. Souzený vám bude někdo jiný.

 

Když už Střelce máte, připravte se na jízdu jak na horské draze. Stále budete něčím zaneprázdnění, postelové hrátky nevyjímaje. Bude chtít jezdit na výlety, chodit na procházky, přijímat návštěvy a klidně si nechat věštit. Připravte se na neustále změny plánů. Střelce chvíli baví to a chvíli zase něco jiného. Pokud vás to baví, budete nadšeni oba dva. Když mu budete schopni ukázat něco, co on ještě nezná, bude nadšený. Nebude řešit, jestli máte lepší práci, víc peněz a vyšší vzdělání. Budete jeho princeznou. Nechte ho se vypovídat, protože má v sobě pohádkáře a musí se vymluvit. Klidně s ním polemizujete, potřebuje hlavně vědět, že ho berete vážně.

 

Pozor si dejte na kamarádky, které by se mohly nudit. Střelec je málo odolný k tomu, co se samo nabízí. Upoutejte jeho pozornost raději vy. Nožkou pod stolem, významným pohledem, spadlým ramínkem… Nedostatek sexu je to něho něco, co trhá pouta. Pokud se přestanete dělit o volný čas, bude se cítit na druhé koleji. Práce je důležitá, ale volný čas je volný čas. Nedostatek financí, který by omezoval jeho výlety a životní příjemnosti, je také něco, čeho se bojí. Bere pak vinu na sebe. Pokud se vám to stalo, příliš nenaříkejte, protože Střelci se nejvíc ze všeho bojí smutný dnů. Zamyslete se nad tím, co příjemného spolu můžete dělat i zadarmo a dejte mu šanci vyniknout.

Důležité dny pro Střelce

Ve středu 23. listopadu bude novoluní ve znamení Střelce a Jupiter, který vyjde z retrogradu podpoří střelcovy ambice.

Ve čtvrtek 8. prosince vejde úplněk ve znamení Blíženců a bude spojen se silným vlivem Marsu, to je pro Střelce varováním před různými konflikty.

Mezi 16. listopadem a 9. prosincem bude Venuše ve znamení Střelce a to je zárukou pro lásku. Vliv Venuše vzbudí pozitivní emoce a přitáhne úspěch.

Od 17. listopadu do 5. prosince je Merkur ve znamení Střelce a pomáhá v práci přitáhnout peníze, ale také přeje výjezdům a všemu spojenému s učením.

Mezi 20. prosincem 2022 a 15. květnem 2023 zajistí Jupiter v trigonu Střelcům ten správný rozmach. Přinese energii a dobré nápady i příležitosti. Střelci mohou dostat více zajímavých nabídek a dokonce si mohou ještě vybírat.

Od 7. března 2023 bude Saturn v kvadratuře a pomůže s důležitým rozhodováním. Tato konstelace umožní zabývat se tím, co přinese velké peníze. Je potřeba se na to koncentrovat, protože tyto příjmy by měly být trvalé a méně proměnlivé.

Od 7. března 2023 přinese Pluto v sextilu Střelcům nové zájmy. Pod jeho vlivem se mohou zabrat do učení. Konstelace nese intelektuální nezávislost.

Od 24. března 2023 bojový Mars přestane tvořit opozici ke Střelci a může být už klidněji. Nebude tolik hádek a konečně si najdou i trochu volného času.

 

Pro Kartářky světla Hel
Foto: Shutterstock
PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Víkendový horoskop od 29.3. Merkur v Beranu se nebojí a jde na věc zpříma

Na Velikonoce se nudit nebudete. Luna ve Střelci vyladí k flirtování, škádlení a žertům, avšak Merkur v Beranu si servítky brát nebude. Někdy je konfrontace ...

Velikonoce šestkrát jinak. Jak se slaví svátky jara ve světě

Věděli jste, že v Norsku nesmí na Velikonoce chybět správná detektivka, ve Spojených státech se pořádá hon na vejce a ve Španělsku se i bubnuje? ...

Horoskop na duben 2024

Berani, během měsíce by vás mělo čekat velké množství změn. Záleží, jestli jim vyjdete vstříc. Býci, nezapomínejte na svoji rodinu, zaslouží si vaši pozornost. Přes ...

Ideální sport podle zvěrokruhu: Čemu by se měl věnovat Býk a co bude vyhovovat Střelci?

Není pochyb o tom, že pohyb prospívá zdraví. Pokud se k němu ale musíte nutit, možná jste ještě nenatrefili na ten, který se k vám opravdu hodí ...

Úklid v životě…

Do hloubkového úklidu (čehokoli) se mnohým z nás zpravidla ukrutně nechce. Tím spíše do náročného třídění vzpomínek, fotografií, zážitků, nezpracovaných emocí a vztahů. Odkládáme, jak jen ...

Partnerský horoskop: Lev. Která znamení se k němu nejlépe hodí?

Každé znamení zvěrokruhu má své přednosti i slabiny. A pokud chcete vydržet s někým ve vztahu, je dobré je znát. Jak miluje extrovertní, energický, kreativní, sebevědomý, ...

Proměna osudu je štěstí

Základní schéma Víte, že můj život se v určité etapě spojil s Tarotem a jeho filozofií. Od té doby se na svět dívám tímto ...

Karta týdne 25.3.-31.3. Šestka holí oslaví vaše dosavadní snažení

Střelci, máte skvělou šanci vyjít z kola fixních idejí a informace, které dostanete konečně začít používat s užitkem. Na cestách buďte opatrní, můžete trochu bloudit ...

Týdenní horoskop 25.3.-31.3. Co nese úplněk a zatmění ve Vahách?

V pondělí 25. března nastane zatmění Luny (8:01) a  úplněk ve znamení Vah. Tento úplněk bude výjimečně silný, neboť mu bude dělat společnost částečné zatmění ...

Blíží se březnový úplněk ve Vahách: Přinese první ze série zatmění a nastaví zkoušku našim vztahům

Míváte poslední dobou v noci neklidné spaní a převalujete se z boku na bok? Pokud ano, budiž vám útěchou, že v tom nejste sami. Úplněk, ...