Víkendový horoskop: Venuše s Plutem strčí horké city do papiňáku. Bude potřeba se zchladit!

V sobotu 11.12. konjunkce Venuše s Plutem varuje před nahromaděnými silnými emocemi. Buďte stateční, věcní a hlídejte si termíny.

 

V neděli 12.12. kvadratura Slunce s Neptunem podpoří dobrou, inteligentní zábavu a oporu blízkých. Vyplatí se posílit vztahy.

 

Beran

 

Někdo ve vašem okolí bude provokovat druhé k hádkám, nenechte se strhnout. Lépe vyjde vynaložená energie do vaší krásy a pohody.

 

Býk

 

Budete se líbit a díky tomu získáte nové známosti a přátelé. Vaše intuice a trpělivost vám pomohou každé složitější situaci. Někdo vás i pochválí.

 

Blíženci

 

Díky Luně v sextilu budete moci lépe regenerovat. Nicméně počítejte s tím, že na různé zážitky můžete reagovat více emocionálně. Možná je to dobře, protože určité věci domě a kolem rodiny by bylo dobré pozměnit.

 

Rak

 

Budete si a hájit právo mít také volný čas. Dobrá zpráva vám zlepší náladu a dovolí abyste se uvolnili. Je čas zapomenout na staré křivdy.

 

Lev

 

Díky kouzlu vaši osobnosti vyjasníte staré nedorozumění. Hodně radosti vám dá rozhovor s přáteli. Od rodiny vás čekají dobré zprávy.

 

Panna

 

Asi někomu vytknete jeho chyby a přijdou i drobná nedorozumění. Bylo by skvělé mít možnost na chvíli vypnout a věnovat se třeba sportu.

 

Váhy

 

Snažte se nebrat na sebe více úkolů, než zvládnete. V lásce vás čeká lehce šílené překvapení. Sjednávejte si rande a bavte se na plno.

 

Štír

 

Naberete optimismus a svůdnou jiskru v oku. Nezapomínejte však na své domácí povinnosti. Někdo muže být smutný, pokud zapomenete.

 

Střelec

 

Luna v kvadratuře jako by zvýrazňovačem podtrhávala veškeré problémy. Uvidíte je všude. Někdo vás muže tak nervovat, že nebude divu. Zvolněte a přestaňte se stresovat.

 

Kozoroh

 

Pohltí vás naráz tolik problému, že budete mít problém se soustředit. Tak abyste nezapomněli na rande, nebo na kávu s kamarádkou. Také nedovolte, aby rodina opoměla vaše potřeby.

 

Vodnář

 

Někdo na vás bude myslet. Můžete se připravit na výjimečně sympatické zprávy, hlavně od vašich známých z jiného města, či dokonce ze zahraničí.

 

Ryby

 

Nečekaná setkání vám dodají mnoho témat k rozhovorům. Buďte milí, usmívejte se a zajistíte si tak hladké zařízení nějaké záležitosti. Pak si odpočinete. Běžte s rodinou na procházku nebo si pusťte oddechový film. Večery budou prát duchovním záležitostem.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Vliv planet na nás

Jsou dvě kategorie lidí, jedna se nechá vláčet hvězdami a druhá vláčí je. O působení a vlivu nebeských těles na vše, co se odehrává a ...

Cikánské symboly

Pro cikány bylo zlé znamení houkání sovy- symbolu zemřelých. Předpovídalo něčí smrt. Stejně neblahý význam však měl i krkavec sedící na střeše domu, nebo odfrkávání ...

Stařenka

Mezi vánočními svátky bylo mrazivé ráno. Šla jsem zachumlaná v kabátě podél malého rybníčku plného schoulených kachen. Na lavičce seděla stařenka oblečená jen v zástěře ...

Příběh zaláskované Jitky, která nechtěla slyšet, co karty říkají

Ne každý příběh, se kterým jsem se prostřednictvím výkladu karet setkala, dopadl dobře. Paní Jitce jsem vykládala karty začátkem roku 2014. Nechala si vyložit na ...

Andělské setkání

Příběh slečny Lindy je v mnohém docela obyčejný, ale přesto mi právě tato skromná dívka ukázala mnoho z magického světa. Díky ní jsem na vlastní oči viděla ...
Amulety

Vliv duchovní cesty na praktický život. „Kamínky“

Ráda se věnuji publikační činnosti, i zde u Kartářek světla. S tím souvisí i tento příběh a téma k zamyšlení. Je to drobné poodhalení mého soukromí. Oč ...

Která runa přinese štěstí a lásku?

Slyšeli jste o tom, že runy se používají nejenom k věštění, ale i ke zhotovení talismanů? Jak na to, a která do života konečně přinese ...

Dušičky nebo Samain nebo Halloween

Vážené dámy i pánové, rok ve znamení kozy a numerologické osmičky se pomalu chýlí ke konci a my společně můžeme oslavit osmý čarodějnický svátek, který ...

Výklad karet funguje

O tom, jak je možné, že výklad karet funguje, promlouvá kartářka Helen Stanku Zajímá to nejenom vás. Snad každá kartářka se snažila zodpovědět si na ...
/ Kartářka píše

Zkušená kartářka

Každá naše kartářka je zkušená odbornice Kartářka má dar vidět něco víc, svůj dar rozvíjí, sbírá životní zkušenosti, dokáže Vás navést správným směrem, i když ...
/ Kartářka píše