Víkendový horoskop: Slunce v Blížencích vzbudí touhu poznávat

V pátek 19. května nastane v 17:53 novoluní ve znamení Býka a ve vzduchu bude vše spojené s city a láskou. Ve všech projevech se projeví potřeba emoční a partnerské stability. Někteří lidé se budou učit být sami se sebou a další si naopak uvědomí, jak důležité je být se svými blízkými.

 

V sobotu 20. května opustí Mars znamení Raka, kde se příliš dobře necítí a vejde do znamení Lva. Tím pádem se začne projevovat energie této planety opět v plné parádě. Zvýší se nejenom vaše libido, zároveň se budete umět více ovládnout a nastavíte si pravidelné cvičení a zdravější jídelníček. Zlepší se milenecké vztahy a ti, kteří jsou single, si budou snadněji hledat nové známosti.

 

V neděli 21. května utvoří Mars ve znamení Lva opozici s Plutem. Nezastavíte se a pořád se budete hnát za úspěchem. Nápady se budou líhnout velmi rychle a byl by hřích je propásnout. Slunce vejde do znamení Blíženců a utvoří trigon s Plutem. Tato konstelace přináší skvělý čas pro cestování a seznamování se s novými lidmi.

Beran

 

V pátek buďte ostražitější a vyhýbejte se nepřehledným situacím. Raději se věnujte práci. Sobotní Luna v sextilu a Mars v trigonu zajistí zlepšení nálady. Nastává ideální doba pro zábavu, randění a setkávání se s přáteli. Nedělní Luna v sextilu přeje pohybové aktivitě, koníčkům i tanci. Nejlépe vám bude v kruhu vašich přátel.

 

Býk

 

Páteční novoluní v konjunkci pomůže vyřídit složitější věci, lidé budou ochotnější vycházet vám vstříc. Sobotní Mars v kvadratuře připomene povinnosti vůči druhým lidem. V neděli se snažte zklidnit své ambice a ubrat na rychlosti. Slunce opouští vaše znamení a vy si můžete odpočinout.

 

Blíženci

 

V pátek si naplánujte příjemný víkend a věnujte se sobě, své fyzické i vnitřní kráse. Sobotní Luna v konjunkci přinese skvělou náladu a vynikající intuici díky níž vyřešíte jakýsi problém. Nedělní slunce v konjunkci nabádá podívat se na svět z nadhledu a hned problémy uvidíte jinak. Dělejte jenom to, do čeho se vám chce, vždyť je neděle.

 

Rak

 

Páteční novoluní v sextilu přinese uznání okolí, které si všimne vašich dobrých nápadů. V sobotu opustí Mars vaše znamení a pro vás by bylo vhodnější naplánovat si všechny důležité úkoly na jindy. Běžte se raději bavit. V neděli můžete být poněkud unavenější. Klidně zůstaňte doma a odpočívejte, třeba dostanete nápad, jak vylepšit rodinný rozpočet.

 

Lev

 

Páteční novoluní v kvadratuře k vašemu znamení zvýší ostražitost, což je dobře, protože se vyhnete potížím. Sobotní Luna v sextilu přeje inteligentní a tvůrčí zábavě. Mars je ve vašem znamení, tak to nepřehánějte s pohybem, ať si nenatáhnete svaly. V neděli je ideální den pro lásku. Zadaní budou znovu cvrlikat jako na začátku vztahu a nezadaní se možná zamilují.

 

Panna

 

Novoluní v trigonu k vašemu znamení může přinést zajímavé nabídky. Mělo by se vám dařit poradit si s nečekanými situacemi. V sobotu budete mít štěstí na všechno, co se dá vykomunikovat a vyřídit. Potřebujete přesvědčit rodinu o svém nápadu? Nechte to na sobotu. V neděli by se vyplatilo dopřát si výlet a načerpat novou energii mimo domov. Slunce a Luna v kvadraturách mohou kazit náladu s tak nebude od věci se rozptýlit.

 

Váhy

 

Páteční novoluní přeje návštěvám a společenským akcím. V sobotu můžete někomu dobře poradit. Nedělní Luna v trigonu radí udělat si den sami pro sebe a pro radost. Už jste probrali svůj šatník? Nechtělo by to nějakou změnu a doplnění?

 

 

Štír

 

Páteční novoluní přitáhne vaši pozornost směrem k tajemnu a věcem mezi nebem a zemí. Možná se budete věnovat magii. V sobotu se snažte stát nohama pevně na zemi a nespadnou do melancholických nálad. V neděli se vám nálada zlepší a měli byste si naplánovat setkání s přáteli nebo rande.

 

Střelec

 

Páteční novoluní přináší možnost udělat si jasno, kdo je váš přítel a kdo pouze známý. Jde o to chránit si své energie pro ty, kteří si to zaslouží. Sobotní Luna v opozici radí vyhýbat se větším diskuzím se sousedy. Cokoliv řeknete může být později použito proti vám. V neděli nikam nespěchejte a dopřejte si časovou rezervu. Slunce v opozici může potrápit únavou.

 

Kozoroh

 

Páteční novoluní v trigonu k vašemu znamení vzpruží sílu vašeho ducha a osobní odvahu. Okouzlíte tak druhé lidi. V sobotu příliš neřešte, co kolem kdo povídá, stejně se to ukáže jako pomluva. Víte, že úsměv je nejlepší make-up? V neděli buďte milí nejenom na své okolí, ale i na sebe.

 

Vodnář

 

Novoluní v kvadratuře prohloubí váš soucit s druhými lidmi. Moc to nepřehánějte, nebo se přistihnete, že pracujete i za ně, zatímco oni práci pouze předstírají. V sobotu se držte dál od nepříjemných lidí. Mars v opozici by mohl vyhrotit situace. Neděle vypadá slibně a Slunce s Lunou v trigonech podpoří každou vaši zábavu, či plány.

 

Ryby

 

Novoluní v sextilu přináší zlepšení nálady a možná i trochu štěstí. Podaří se vám získat něco vytouženého. Sobota přímo vybízí zúčastnit se nějaké společenské akce. Nedělní slunce v kvadratuře možná připomene nějakou starou známost.

 

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...