Již zítra čekáme novoluní v Býku. Co nese pro jednotlivá znamení?

Energie budou doznívat ještě pár dnů. Objevíte to, co vám přináší štěstí.

Přišel čas radovat se z drobných věcí, najít si čas přivonět k šeříku, na své koníčky, na kulinářské speciality a možná i na to, co vás propojí s přírodou.

Energie Býka touží po bezpečí a k tomu je nutné předvídat a mít věci alespoň trochu pod kontrolou.

Všechno plyne a někdy je potřeba se rozhodnout a posunout. Novoluní ve znamení Býka vám dá pocit, že nic nespěchá a máte dost času promyslet si další krok. Ostatně, Merkur vyšel z retrográdu, a tak si můžete alespoň oddechnout od různých komunikačních trampot.

 

Novoluní bude v komfortním sextilu s Marsem v Raku a Neptunem v Rybách. Možná po nějaké tvůrčí pauze ucítíte vlnu kreativity a inspirace k novým věcem.

 

Novoluní v Býku (v 17:53) vykouzlí harmonický trigon s retrográdním Plutem ve Vodnáři. Tento aspekt může přinést silnou energii transformace, která umožňuje vymanit se z nefunkčních vzorců přesvědčení a starých memů. Můžete začít odhazovat stará závaží a být tak mnohem pružnější.

 

Opozice Marsu s Plutem rozpumpuje proudy emocí. Mějte na paměti, že jsou hybateli vašeho růstu a transformace. Je na každém, zda tyto síly využije ve svůj prospěch.

 

 

Berani, zasloužíte si být úspěšní a čas od času i nějakou odměnu. Nelétejte nízko, zasloužíte si to nejlepší. Dopřejte si nový účes, oblečení nebo alespoň skvělý oběd.

 

Býci, prošli jste si několika náročnými zatměními ve vašem znamení a nic není jako dřív. Vaše cesta vás vede stále vpřed. Nyní přichází ohromná příležitost vytvořit tu nejlepší verzi sebe sama. Vaše přání by měla být prioritou.

 

Blíženci, dopřejte si chvilku klidu a meditace.

Můžete se více napojit na přírodu a věnovat se zahrádce, nebo se alespoň projít v parku.

Promítněte si svá přání a vizualizuje si, jak by měl vypadat váš život. Opusťte to, co vám již neslouží.

 

Raci, vaše hojnost je provázána s vaší rodinou. Do té investujete a získáváte vynaloženou energii zpět i jinou formou. Teď přišel čas na někoho, s kým jste se delší dobu neviděli. Nastupujete na cestu úspěchu, ale nesmíte se bát zariskovat.

 

Lvi, nyní můžete i čarovat a vykouzlit si úspěch. Vaše kariéra na vás čeká. Máte šanci zadělat si na pořádný zdar. Můžete se projevit na sociálních sítích, ale také vyniknout na nějakém konkurzu.

 

Panny, běžte a neváhejte. Jděte tam, kam vás to táhne. Máte možnost získat skvělý pracovní kolektiv. Koukejte se dál než na špičku nosu a zjišťujete všechny dostupné informace, které vedou k tomu, abyste si splnili svá přání.

 

Váhy, všechno si za peníze nekoupíte. Je čas posvítit si na své vztahy a postarat se o to, aby blízcí věděli, že za nimi stojíte. Možná se otevřete nějakému novému citu.

 

Štíři, šťastná souhra náhod vám udělá radost. Náhody nejsou, spíše jde o neschopnost prohlédnout včas všechny souvislosti. Vesmír vám přináší oživení v citech. Možná se vyplatí trochu zariskovat a jít do toho.

 

Střelci, proberte si svůj harmonogram a udělejte takové změny, abyste byli spokojení a nenudili se. Víte, co byste chtěli? A proč to ještě nemáte? Co tady změníte? Všechno záleží jenom na vás.

 

Kozorozi, někdy pracujete přespříliš. Povzneste se chvíli nad materii. Je čas promyslet si způsob, jak najít čas i pro vaše blízké a pro lásku.

 

Vodnáři, v práci není čas na sentiment. A citlivější teď asi budete. Možná se vám za to něco nastartuje ve vztazích s vašimi nejbližšími. Vyplatí se jim investovat energii a čas a vše se vám vrátí.

 

Ryby, poznáte svou silnou vůli vedoucí k úspěchu. Nikdo není dokonalý a nikdo se nezavděčí všem, nicméně vy máte příležitost se naučit něco úplně nového, co rozšíří vaše dosavadní obzory. Nemusíte přesně kopírovat předlohu, ale vytvořit si vlastní originální cestu.

Pro Kartářky světla Hel

Foto: Shutterstock

PS: Chcete vědět víc? Zavolejte některé z našich kartářek. Jsou vždy pohotově po ruce tak, jako váš telefon a rády vám odpoví.

Horoskop na květen

Býci, zpomalte trochu ve svém tempu. Odjeďte na prodloužený víkend, zajděte si zacvičit nebo s přáteli do kina. Blíženci, květen bude ve znamení nových zážitků ...

Týdenní horoskop 29.4.-5.5. Mars v Beranu nese odvahu

V pondělí 29. dubna si neberte příliš moc úkolů. Konjunkce Marsu s Neptunem by vám mohla přinést zbytečné komplikace. Naštěstí vejde Venuše do znamení Býka, ...

Kdo seje vítr, může sklidit i obrovskou bouři

Poklidné nedělní odpoledne na Malé Straně rozrážel snad jen hukot nekonečných hloučků všudypřítomných turistů z ulice. Kocour spal spokojeně v kovové pyramidě. Uprostřed ní, na proutěném ...
/ Články, láska magie

Karmické slunce v Býku

NENÍ NÁHODA, ŽE JSTE SE NARODILI SVÝM RODIČŮM Býk má za úkol postavit dům a obrnit se proti útokům z venčí. Zabezpečit, aby se ...

Víkendový horoskop: Luna ve Střelci si chce užívat

V pátek 26. dubna vnese Luna, vcházející do znamení Střelce nadšení a chuť něco podniknout. Podpoří tak náladu na výlety do svěží zeleně přírody, či ...

Starý cikánský horoskop je považován za velmi přesný. Víte, jaké je vaše znamení?

Stejně, jako v západní astrologii máme zvěrokruh s 12 znameními, i v tom starověkém romském jich je 12. Tím ale jeho podobnost se standardním zvěrokruhem končí. Romský ...

Gabriel je andělský ochránce zrozenců v Býku. Jak pomůže i vám?

Býkům se připisuje Hagiel a podle některých tvrzení i Gabriel  Kdy Gabriela volat? Když mate z něčeho velký strach. Nevíte, co je či není pravda ...

Umění relaxovat

Cítí se často bez energie? V noci se budíte a nemůžete znovu usnout? Býváte často vystaveni stresu a trvá dlouho, než se zklidníte? Tělo vám naznačuje, ...
/ Články

Jak si získat Býky?

Býci ztělesňují krásu v pohybu. Mají cit pro přírodu a také na peníze. Z jejich investic by se mohlo hodně lidí poučit. Býci cítí, že ...

8 univerzálních snů a jejich význam

Každý z nás má sny a jejich symbolika může být u každého člověka trochu jiná. Přesto existují některá „univerzální témata,“ která se objevují ve snech různých ...